Fatass Linus likes it flötigt!

Idag på lunchen stack jag, Adela, Tim, Stina och Wille till Eddies och käkade pizza. Så otroligt gott att jag nästan dog. Och ja, jag får faktiskt äta pizza eftersom den ej innehåller socker, enligt min diet.

 

Spanskan gled på som vanligt. Jag, Matilda, Moa och Alex lyckas alltid göra spanskan rolig. Efter det följde Alex med mig hem och vi käkade lite. Efter det var vi så duktiga att vi gick ut och gick i skogen för att försöka hitta en väg mellan våra hus, vilket vi gjorde. En och en halv timme och två skoskav senare hade vi gått mellan sju och åtta kilometer. Inte så dåligt det!

 

 


Pappersförstörare

ÄNTLIGEN har allt börjat lösa sig med våra klasströjor! Jag ska försöka beställa dem på torsdag så vi får dem snart. Lovely!

 

Idag uppfyllde jag ett av de mål jag alltid velat göra innan jag dör. Nämligen att köra ett papper i en sån där dokumentförstörare. Jag tyckte det var hur kul som helst! Haha, lättroad.

 

Ett av mina mål sedan nyår (minns ej vad det heter, nyårlöfte?) var att ha underbart roligt detta år. Av den anledningen har jag börjat planera en massa grejer som man kanske inte gör annars. Till exempel kanske det blir pokerkväll i helgen, en liten cykelsemester i sommar och paddla kanot. Jag känner att jag är på god väg!

 


SM stands for "skitmästerskap"

Allt gick käpprätt åt h******e idag. Allt bara dampade loss totalt. Jag kände mig i form och inhoppningen gick jättebra och alla hopp var bra. Tekniken stämde. Ändå lyckades jag, på 1.81, riva ut mig - även fast jag var väldigt högt över ribban i alla hopp! Jag tyckte allt kändes så bra att jag nästan räknade med ett personligt rekord. Hade jag hoppat så bra som jag kände mig hade jag kunnat hamna så bra som på en tredje plats, men nu kom jag på sjunde. Linus är arg.

 

Det positiva är att jag köpte en snygg SM-tröja med mitt namn på ryggen och att jag vann en ryggsäck med en massa grejer i, såsom vattenflaska, handduk, sportdryck, necessär och en nyckelknippa. Alltid roligt att få saker!

 

Inte de bästa bilderna men jag hoppas ni ser hur tröjan ser ut i alla fall.


Lördagen

Lördagen - muy bien, pero (all spanska jag kan) jag hade egentligen behövt plugga en massa... Jag och Michelle tog en buss till Skövde vid halv två och kollade på Oscar när han tävlade i att åka skidor på rails eller vad det nu heter. Grymt jobbat i alla fall! Sedan mötte vi också Agnes, Viktor och Krille. Krille köpte ett jättesnyggt hästhuvud som ni ser nedan. Efter allt trängde vi oss in i en bil hem och jag åt hos Michelle. Efter det stack vi ut till mig och vi såg på filmen "Crazy, stupid love" som var helt underbar! Härlig lördag!

 

*hej smutsig spegel*

 


Sm imorgon!

Härlig dag idag, bara det att jag egentligen skulle pluggat. Hur många minuter har jag spenderat på plugg? 126 (egentligen 0). Men imorgon är det SM i Göteborg och jag måste sova. Imorgon blir det inlägg med bilder från dagen idag, så nu har ni nåt att se fram emot!

Mhm, beat that bitches!

Idag var det pannkakor i skolan och det var så grymt gott!!!! Jag råkade tröka i mig 20 st...

 

Jag kände mig rätt dissad idag faktiskt. För det första fick jag inte ha mina gröna shorts som jag älskar mer än polly eftersom de var i fel storlek och måste bytas. Sedan så var det bara jag som hade shorts på mig idag. På hela skolan!! Jag kände mig så löjlig som svassade omkring lite lätt i skolan halvt naken. Men men, man måste ju bjuda på sig själv när alla andra är tråkiga, eller hur?

 

Nu drar jag mig ner mot Oscar där jag ska träffa honom, Rasmus, Viktor och kanske Erica. Kommer bli great!

 


Bastukompis

Shit va solen lyste idag! Jag blev ju alldeles lyrisk, och därför kom jag och Wille fram till att vi ska ha en shorts-dag imorgon. Lite kallt kanske, men då får jag ju äntligen bära mina efterlängtade shorts!

 

Idag tänkte jag ha en helt vanlig träning i Falköping. Det blev inte riktigt så. Faktum är att ingen kom så jag var helt ensam. Det blev inte så mycket till träning, haha.

 

Jag hoppas alla har kollat på XL-galan idag (en friidrottstävling som går i globen) för höjdhoppet var ju riktigt spännande! Men dessutom så var han som har det svenska rekordet i längdhopp med. Han heter Mattias Sunneborn och jag kan skryta med att jag badat ångbastu ihop med honom och hans dotter. Dessutom har jag hans dotter på facebook. Det ni!


Nightmarezzz

Jag har inte sovit alls bra det sista. Drömt en massa mardrömmar och bara varit allmänt stressad. Så idag tänker jag lägga mig tidigt och försöka sova ikapp mig lite.

 

Jag önskar att jag hade ett stort hus med en pool så att jag hade kunna ha poolpartyn. Det verkar ju så sjukt kul liksom! Jag får väl helt enkelt se till att skaffa mig en polare som har pool, haha.

 

Medans alla andra förmodligen gör sig i ordning för att se Big Brother tänker jag titta på Jamie Oliver. Konstigt att jag lyckas steka kycklingen så den blir rå när jag ägnat så många timmar åt matprogram.


Ooh, powernaps for life!

Vad har hänt idag? Jo, jag försov mig och hann inte äta frukost så jag fick ta med mig mackor till skolan. Fungerade alldeles utmärkt! Sedan har det varit världens stud-dag och jag känner att jag inte orkar med det. Längtar tills nästa lov!

 

Efter alla möjliga problem verkar jag äntligen fått lite koll på mitt liv. Jag har fått mig och lite annat folk anmälda till en utbildning för elevråds-"människor" i Jönköping och en massa andra elevrådsgrejer. Det känns lite som att det alltid blir jag som får göra allt bara för att jag är ordförande. Fast det finns ju fördelar! Det är ju rätt kul ibland + att jag faktiskt får göra lite som jag själv vill, haha! Oh, I'm bad!

 

Nu tänker jag dra till med en rejäl powernap på 20 minuter innan träning. Great!


Nu du, nu ryker fettet!

Nu blev jag värsta taggad! jag ska se till att bli av med varenda liten fettcell på min kropp, och jag tycker jag borde se några resultat snart med tanke på att jag inte ätit socker på 23 dagar. 23 DAGAR!!! Dessutom ska jag börja göra lite övningar hemma som jag fått av min tränare för att jag ska bli starkare i magen. Det kommer göra att jag hoppar högre i höjd (konstigt nog) men förhoppningsvis får jag snyggare mage också.

 

Tyvärr är detta inte första gången jag försöker mig på något sånt här, och oftast ger det inget resultat. Men ifall jag håller i detta nu till sommaren hoppas jag i alla fall på att det gett resultat till beachen 2012!!

 

Jag har äntligen fått mitt paket från H&M! Jag har beställt två shorts (typ chinosshorts, svarta och gröna, eftersom jag redan har beiga och blåa) och även en skjorta. Den är den skjortan jag hade till skolan idag.


Var är du?

Det har varit ett riktigt bra sportlov, och jag var så himla trött efter allt i fredags. Därför unnade jag mig att bara ta det lugnt hela lördagen och söndagen. Underbart! Men som med alla lov tar dem ju slut och imorgon börjar skolan igen. Det är med blandade känslor, för det hade inte varit fel med en veckas lov till!

 

Jag kunde verkligen inte somna nu ikväll, även fast jag lyssnat på hela skivan med Whitney Houston. Peter Pan, var är du? (eller var det inte han som får folk att somna). Jag tror i alla fall jag vet varför jag inte kan somna. Det är nog för att jag inte bloggat än idag, så därför kommer det nog gå bättre nu när jag gjort det. Annars får jag helt enkelt se lite på Jamie Oliver. Godnatt allihopa!


Jag är bullmamma!

Jag sov tretton timmar i natt och det var underbart! Sedan har jag inte gjort så mycket mer än bakat limpor och nu bakar jag kardemummabullar. Jag är som en riktig hemmafru!

 

Just det ja, jag har kollat på Whitney Houstons begravning också. Det är så j***a tragiskt så det inte finns! Och allt är Bobby Browns fel, hoppas han ruttnar i helvetet. Första gången jag hörde henne sjunga var i fyran när mina föräldrar såg en film hon medverkade i, The Bodygard. Hon sjöng I will always love you. I femman kom jag att tänka på henne och sökte upp låten på youtube i skolan. Jag tyckte den var så fruktansvärt bra att jag började gråta. Och nu är hon död på grund av missbruk. Tragiskt. Vila i frid. We will always love you.

 

 


Jag är dööööd!

Alltså vilken kväll/natt/dag! Jag kom hem till Linda vid halv tio och vi hade det jättetrevligt allihopa! Vid kvart i fyra på natten följde jag och Linnea Athena och Carolina hem, och efter det gick jag och Linnea hem till henne. Där stannade jag tills klockan var halv sju och då kom pappa och hämtade mig. Snabbt gjorde jag mig i ordning eftersom jag klockan åtta skulle vara hos Michelle för att åka skidor, vilket vi sedan gjorde i sju timmar. Förstår ni att jag är trött när jag bara sovit kanske en och en halv timme på närmare 40 timmar! Jag dööör!

 

Festens klädsel!

Michelle flyger fram i backarna. Bokstavligt!


Drar mig mot skidbacken!

Vid det här laget så hoppas jag för Guds skull att ni vet hur mycket jag älskar gamla låtar! Här kommer en helt underbar låt som ni ska få lyssna på medans jag drar mig mot skidbacken med Michelle! Jag älskar mina ursexiga 80-tals skidor. Dagen kommer bli grym!

 


Skit i skönhetssömnen!

Jag somnade lite väl sent igår, runt fyra halv fem. Jag kunde bara inte somna! Problemet är ju att jag måste vara pigg och fräsch nu när jag ska träna. Det skulle komma folk från en massa olika klubbar så då måste jag ju prestera och visa att jag som tidaholmare har något att erbjuda! Direkt efter träningen får jag stressa hem för att duscha och byta om, för ikväll/inatt blir det fest där jag också sover över.

 

Imorgon blir jag hämtad jättetidigt, runt sju halv åtta. Jag ska då hem, äta frukost och packa för att vid åttatiden åka skidor med Michelle. Sedan kanske jag sover över hos henne. Jag kommer vara så sjukt trött efter allt detta!


Kaffe, kaffe och kanske lite chips?

Ojoj va trevligt det var att träffa Erica idag! Som sagt, det blir inte ofta men när det väl blir lyckas vi alltid ha det riktigt kul! Fast egentligen gjorde vi inget, haha. Vi satt i princip bara i köket och snackade med en kaffemugg i handen, men riktigt trevligt var det!

 

Jag har tänkt lite (kors i taket) och kommit fram till att det bara är onödigt att vara seriös i livet. Vissa är så rädda för vad folk ska tycka om dem att de aldrig riktigt släpper loss. Hallå, strippa vid en stång, spring runt naken, dansa på bordet i skolan och sjung med i låtarna på radion om du vill det! Om nu folk står och skrattar åt dig så resonera såhär: du har ju i alla fall spridigt glädje!

 

Om jag inte får i mig socker snart skjuter jag mig.


Mumsiga Klara!

Jag känner mig så grymt underlägsen, liten och svag när jag är på gymmet på tisdagar (med friidrotten såklart, inte för att få snygga muskler tyvärr). Jag står där bland killar som har armar lika stora som mina lår, och då kan ni tänka er hur deras lår ser ut.

 

Top Model Sverige har äntligen fått lite klass när alla fått en makeover. Innan såg ju vissa ut som "hej-kom-och-hjälp-mig". Klara är ju helt klart den som är bäst och det är för att min grymma kusin har fotat henne jättemycket, bland annat till modekungen o.s.v. Detta gör ju att jag är stolt som bara den och anser att jag "känner" henne. So from now on she's my sexy bitch!

 

Imorgon ska jag spendera dagen med Erica. Det ska bli trevligt att träffa henne igen, jag gör ju inte det så ofta. Sist hade vi en helt sjuk shopping-dag i Skövde, men imorgon ska vi nog bara ta det lugnt.

 

Min dundersnygga bakgrundsbild, med Klara såklart. Jag dör ju varje gång jag ser den.

 


Alla hjärtans dag -.-

Ellie och Nadja har åkt hem efter ett par underbara dagar! Idag är det alla hjärtans dag och jag skulle vilja skicka iväg en hälsning. Så, till alla er som också blir lämnad av två tjejer och som dessutom ska träna idag istället för att umgås med sin älskade, önskar jag lycka till framöver. Vi satsar på nästa år, eller hur?

 

Snacka om vana posare på H&M!


Subway!

Det var grymt härligt att springa igår, men så blev jag sjukare och fick världens hosta. När ska det släppa?

 

Jag har precis lagat mat till tjejerna här hemma, och om en och en halv timme bär det av mot Skövde med buss. Vi ska kolla lite i affärer och vi ska uppfylla ett av mina mål i livet; att äta på Subway. Jag hoppas det finns i Skövde bara... På kvällen ska vi gå på bio, Mission Impossible. Bör bli en härlig dag!

 


Joggingtur

Jag känner mig lite rastlös och ska försöka hinna med att jogga lite innan jag ska möta Ellie och Nadja på stationen. Det ska bli riktigt kul att träffa dem igen, så det ser jag fram emot! Men nu ska jag ge mig ut i det underbara vädret. Ha en trevlig söndag!

Mhm, here comes the criticism!

Toppen dag idag i skidbacken! 80-tals skidorna satt som en smäck och jag kände mig verkligen speciell bland alla andras supernya skidor, pjäxor och allt vad det heter.

 

Jag rivstartar med kritiken om kvällens Melodifestival:

Thomas Di leva, snälla byt kläder. Och förresten, passar verkligen ögonskugga på dig?

Veteranerna. Jag skriver då till er Andreas och Sonja. Sluta försök, svenska folket vill inte ha er i final längre.

Sarah Dawn Finer, kan du inte ta bort handen från din midja en gång under kvällen när du pratar?

Och snälla, kan ni inte försöka skaffa lite roliga skämt? De där tjejerna i sofforna - ingen skrattar.

 

Kort och koncist. Men om jag ska komma på något bra med en klassiker som Melodifestivalen så är det Ana Gina. Hon är riktigt bra och är det som håller mig vaken i soffan.


Neeeej, förlåt!

Nu fick jag paniken! Jag bloggade ju inte igår, men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det!

Idag mådde jag bättre faktiskt, så jag kunde träna lite i alla fall. Därefter bar det hem snabbt för att duscha och göra mig i ordning inför filmkväll. Självklart lyckades jag stå i morgonrock när Michelle kom (hon kom en timme innan för att hjälpa mig). Sedan lagade vi mat och allt, och vid åtta kom Lisa och Ellinore. Vi blev inte så många men riktigt roligt hade vi ändå! Det enda som kan förstöra denna underbara kväll är ifall jag gjort alla magsjuka med vissa kycklingbitar som var lite rosa, haha. Ooops!

Imorgon ska jag åka skidor med lite folk. Jag vet inte riktigt vilka än men bland andra min syster, Casper och Felicia. Det bör bli trevligt!

Fullspäckat lov!

Mina planer för lovet börjar ta form, men än finns det mycket roligt som ska få plats. Detta har lovet att bjuda på än så länge: en filmkväll med härliga vänner, Ellie och Nadja sover här två nätter, sportlovsparty, en skidresa med Michelle (första gången i hela mitt liv som jag ska sova på ett skidställe) och så klämmer jag in en fest till också. On top of this måste jag ju hinna träffa tusentals andra personer, plugga och sova som om jag vore död. Jag bara känner på mig hur detta kommer bli ett toppenlov!

 

Nu tänker jag försöka få lite skönhetssömn inför det nationella provet imorgon. Ska jag göra ett prov som alla nior i hela Sverige gör samtidigt tänker Jag i alla fall vara snyggast. Hah!


Smartass Linus's gonna do some tests!

Jag kände för en rubrik på engelska idag, men döm mig inte ifall min engelska är helt åt skogen.

 

Jag mår ungefär som igår, alltså inget vidare. Jag har lyckats plugga lite i alla fall eftersom jag ska ha no-prov på fredag som måste göras. Dessutom måste jag göra ett nationellt prov imorgon även fast jag mår kasst. Känns inte alls lockande att sitta i ett klassrum i tre timmar och skriva uppsats när man är sjuk. Jag hade knappast tänkt stanna hela dagen i alla fall utan åker hem efter provet.

 

Jag unnade mig faktiskt en kebabrulle idag. Det bästa av allt är att det inte bryter mot min "inte-äta-socker"-diet. Så underbart gott var det!


Jag är sjuk!!

Idag var det nationellt prov och direkt efter det matteprov. Sådär lagom kul. Dagen blir inte bättre när jag blev sjuk också! Min näsa rinner så mycket att jag kommer dö av vätskebrist.

 

Nu sitter jag och längtar tills mina shorts från H&M kommer. Jag har nämligen beställt två par, men dem blev försenade. Egentligen spelar det ingen roll, jag kan ju ändå inte använda dem än. Men, för att ändå bringa lite sommar så klädde jag mig lite sådär smått somrigt idag igen. Underbart!

 

Jag och syrran är vana posare.


Jag luktar tvål

Idag var jag trött. Så fort jag kom hem från skolan tog jag in brödrost, mackor och smör in på mitt rum och ställde vid sängen. Med tanke på att jag alltid äter typ 10 mackor så orkar jag inte springa fram och tillbaka till rosten, så nu när den stod bredvid sängen behövde jag inte röra på annat än armarna. Det är vad jag kallar guldkant i vardagen! Sedan sov jag en timme, tränade och försökte få ut vatten ur örat med diskutabelt resultat.

 

Nu håller jag på och planerar en massa till lovet. Blir förmodligen en filmkväll nu i helgen, Ellie och Nadja kommer och sover hos mig två nätter och jag ska iväg med Michelle på en mini-skidresa. Känns som en bra början, eller hur?


Livet leker - vad betyder det egentligen?

Vilken plugg-dag det blev idag. Egentligen ville jag åka skidor med Oscar och Michelle, men både jag och Michelle behövde plugga så mycket så det blev tyvärr inget. Jag skulle inte vilja påstå att jag har de modernaste skidorna i backen, snarare tvärtom. De är typ från 80-talet, helt seriöst, men de är ändå väldigt charmiga så jag funderar verkligen inte på att köpa nya. Nej det ska få leva ett tag till.

 

tycker ni inte att det är konstigt att inte folk dyrkar mig egentligen? Kolla här bara hur sjukt lik jag är de grekiska gudarna. Samma putande med munnen och samma blick.

 


Kroppsstrumpa beställd

Alla ser väl ändå på Melodifestivalen? Jag gör det lite på distans, från köket. Jag och Michelle pluggar nämligen. Eller pluggar kanske vi inte gör direkt, men det ser så ut i alla fall! Hur som helst så missade väl ingen vad Marie Serneholt hade på sig? Jag ville bara kapa hennes självförtroende genom att säga att hon inte är först med en sådan kroppsstrumpa! Jag har nämligen beställt två, men inte inte i guld såklart utan blå och silver. Så jävla snyggt!

 

Såhär ser mitt lördagsgodis ut! Skorpor, 90% choklad, kolsyrat vatten med mango smak och fruktsallad. Vilken party kväll det blev!


Jösses Amalia!

Igår hade jag på mig min nya lite somriga t-shirt med mina nya klarröda byxor (som ni inte har sett förrän nu). Självklart var byxorna från H&M och nu väntar jag på shortsen som jag beställt. Hur som helst så var jag med Oscar, Rasmus och Agnes igår och vi hade en toppen kväll! And i went crazy ofcourse. What did you expect...?

 

Sedan fick jag också höra om en viss Fanny som går i Oscar klass i Skövde. Hon har faktiskt, så som några andra, gjort min blogg till en app i mobilen. Jag blev självklart väldigt smickrad och tänker därför hylla dig genom att nämna dig i min blogg, so feel special!

 


Jag får paniken

Ingenting går som jag vill, och allt är pågrund av att jag inte äter socker, det lovar jag. Jag slog i min tå idag, spanska provet gick inte sådär jättebra, allt dampar på hemkunskapen och on top of all så gick min klocka sönder! Min älskade klocka som jag tyckte så mycket om!

 

Jag kunde i alla fall glädja mig med att jag har en ny t-shirt + att jag rev fram alla tygskor igår, så jag var nästan lite vårklädd idag. Men nu när jag tittar ut och ser att det snöar lika mycket som jag äter, så tvivlar jag på att kunna använda tygskor inom en snar framtid...

 

Baksidan har stora ränder i samma färg som på framsidan av tröjan. Jag tog en bild, men det var den fulaste på mig sedan urminnes tider, så ni får inte se den.

 


Sockerabstinens

Jag har kommit på anledningen till att jag blir irriterad på allt och alla. Det beror på att jag har ett enormt behov av något sött just nu, och detta resulterar i att jag nästan skakar av en törst efter socker här i soffan. Typ som en vampyr efter blod, eller en knarkare efter kokain...

 

Jag åkte skridskor idag på skolans "ute-dag" och jag kan åka skridskor rätt bra. Problemet var bara när vi skulle spela hockey och nästan alla går i hockey. Jag stod och snurrade runt på min lilla kvadratmeter och försökte att inte bli tacklad till döds.

 

Dessutom bröt jag två av de mest viktiga reglerna i min livsfilosof idagi. Jag gick till skolan både med morgonfrisyr och jag hade mjukisbyxor på mig! Självklart var det för att jag skulle åka skridskor, annars skulle jag aldrig någonsin göra det!

 

Eftersom allt dampar för mig; lägg också märke till att jag nu länkar till min kompis Amandas blogg! Länken finns under arkivet.

 


RSS 2.0