Idag var jag tvungen att stanna kvar efter...

Idag var jag tvungen att stanna kvar efter skolan för att göra grupper till dodgeballturneringen som elevrådet på skolan arrangerar. Eftersom jag är ordförande så blir det väl lite automatiskt att jag ska vara med och hjälpa till, men det kan ju bero på att jag gärna är delaktig också. sedan har jag ju tur att få hjälp av Matilda Melander också! Sen så stannade Frida, Ellen och Elma också kvar. känns ju kul att vara hemma vid halv sju från skolan bara...


Jag klarar inte av fler skräckisar!

Jag känner verkligen hur jag snart måste tas in på psyk eller något efter alla skräckfilmer jag sett! Idag såg jag och Alexander på ännu en skräckis efter att vi var ute och gick i två timmar. Stackars honom som får stå ut med mina psykbryt under filmens gång...

Nu tänker jag gå in på toan och ta hand om mig min hy lite. Problemet med min nya frilla är ju att man ser hela ansiktet på mig, så inga finnar är tillåtna!

Jag fullkomligt älskar min jeanskjorta!

Första dagen i skolan med ny frilla. Vet inte om jag inbillar mig, annars tittade i princip hela skolan lite extra på mig. Men det är väl roligt med lite uppmärksamhet?

 

Idag var det träning, och sedan var jag så nyttig att jag proppade i mig en massa frukt! Det nyttiga bröts då sedan av att jag käkade pizza, men man är ju knappast perfekt!

 

Taggar att se på Insidious med Lundqvist imorgon hos mig. Det är en skräckis så han kommer nog skrämma mig, för att sedan sitta och skratta åt mig när jag får panik. Men det är ju kul!

 


Gårdagens bilder + AMA

Riktigt kul igår! Det var jag, Michelle, Frida och Elma som förstörde Fridas rum totalt. Vi välte bord, hävde ner skålar och glas och slog ihjäl varandra. Va roligt man kan ha!

 

Nu hoppas jag ni alla blev lika irriterade som mig när det var Taylor Swift som fick priset som årets bästa artist istället för Lady Gaga på AMA galan. Hur kan man vara så dum i huvudet?!?! ÅÅH, så här är det gott folk, Lady Gaga är det bästa som någonsin hänt världen och så gör ni såhär mot henne? ILSKA!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Såhär trevligt hade jag och Frida det på vårt hemgjorda Twister.

Och såhär såg vi ut 19 sekunder senare...

 


Linus Falck har namnsdag!

Och hur firar jag min namnsdag? Jo, genom att i morgonrock titta på avatar (den tecknade serien som går på Nickelodeon) och att ha en fin mössa på mig för att mitt hår inte ska spreta åt alla håll. Vad gör man inte för att vara fin?

 


Sådär, nu kommer bilderna!

Såhär ser jag nu ut efter att jag klippt mig. Känns riktigt riktigt skönt med något annorlunda från vad jag brukar ha! Jag har en liten känsla av att alla i skolan kommer bli chockade...

 

Här skakar jag av nervositet och svettas ihjäl för att jag är så nervös när hon börjar raka.


Blogg.se dampar...

Jag hade egentligen tänkt att lägga upp bilder på hur jag ser ut nu när jag klippt mig, eftersom det blev en helt ny frisyr idag, men nu funkar det inte att lägga upp några bilder, så ni får det sen. Nu har ni något att se fram emot! Idag har jag varit helt död! Jag har typ inte orkat någonting efter den där 11-sidiga anaylsen på engelska som blev klar igår. Snart kommer Michelle hem till mig så vi bara kan ha det lite härligt. Längtar!

Vi har inga flingor hemma!

Nu är jag så himla trött! Igår satt jag och pluggade hela dagen plus att jag hade dampat på en massa lärare, så minsta lilla grej så höll jag på att gå i taket. Jag var jätteirriterad! Dessutom så har jag drömt mardrömmar tre nätter i rad så jag får ju inte sova heller. En liten varning, reta mig inte för då blir jag galen...

Lärare kan ju typ ha damp

Förut var jag ute och gick med Dominika och Maciek, vilket var hur skönt som helst! Att gå kan vara så härligt ibland!

 

Just nu sitter jag och pluggar (vilket nästan är det enda jag gör nu för tiden känns det som), och då kom jag att tänka på en sak. Ifall en lärare typ inte gillar en eller nåt så kan de ju sätta sämre betyg bara för att den inte gillar en. Och det är nästan lite att man märker hur vissa lärare (inga namn nämns) mer gärna sätter ett G eller VG på vissa personer istället för andra bara för att de vill att de ska lyckas. Så orättvist!


Stressad frukost - som vanligt

Igårkväll var det jag, Frida, Pappa och Farfar som stack till Skövde och kollade på handbollsmatch. Det var Skövde mot typ Göteborg eller nåt tror jag. Skitkul var det i alla fall.

Nu har jag jättebråttom. Varför måste det alltid bli så stressigt på morgonen för?! Kanske för att jag försover mig och måste platta håret och välja kläder, men ändå!

Fantasin flödar när jag skapar rubriker!

Jag tänkte börja med en fin hälsning, men jag sket i det.

 

Idag åkte vi skridskor i skolan. Det var ju hur kul som helst, förutom att fötterna gör så ont.

 

Jag och Frida gjorde fattiga riddare nu när vi kom hem, och ursäkta mig Frida när jag säger detta, men jag tror jag är lite mer van vid att göra andra saker samtidigt som jag lagar mat. Jag kan smsa och sitta vid datorn och ändå få så här fina riddare (till höger) medans Frida inte riktigt kommer ända fram (till vänster). Fortsätt kämpa syrran!

 

Och såhär kul har jag och syrran på skolan!


Mina framtida topp fem plastikoperationer!

Jag känner vilken panik jag kommer få av att bli gammal, så därför kommer här de top fem "mest troliga plastikoperationer" jag kommer göra i framtiden:

 

1. Botox (hur smart som helst ju!)

2. Laser (man typ kör laserstrålar mot huden som kommer att ta bort rynkor. Det gör tydligen så ont att man dör, typ)

3. Kemisk peeling (detta tror jag på något sätt tar bort rynkor)

4. S.k. "fillers" (något man tar för att fylla ut rynkor)

5. Och sist men inte minst, när jag verkligen är desperat, ansiktslyft! (man helt enkelt stramar åt huden i ansiktet för att minska rynkor och se piggare och yngre ut)

 

Jag tycker ju det är lite vanskligt att jag som inte kan något om detta säger vad det är för nåt, men jaja.

 

Och såhär såg jag ut för nästan tre år sedan. Tänk att jag aldrig kommer få tillbaka den hyn!

 

 

 


Tänk på tempramentet Linus...

Tävlingen idag gick kasst. Allt kändes toppen under uppvärmningen, men när det väl gällde gick det inte lika bra. Jag klarade i alla fall 1.78 och blev trea, så det blev en liten buckla i alla fall. Men det är tävling i Göteborg om två veckor igen, och då får höjdhopparna i Sverige se upp, för då flyger jag över som stålmannen med en jetpack!

 

Observera också den snygga klädsel vi friidrottare har på oss! Tights med linne, så j***a sexigt!

 

Jag och Frida sitter och och dricker proviva. Mysigt! (varför blir webcambilder så små för?!)

 


Tävling imorgon!

Nu kom jag precis hem från kalas i Jönköping. Riktigt trevligt var det, och jag fick känna mig lite vuxen också! Där satt jag och drack kaffe och allt precis som vuxna gör. Dessutom fick jag se min farbrors nybyggda hus och jag höll på att smälta. Jag fick seriöst hjärtinfarkt av deras hus, så j***a snyggt och stilrent var det!

 

Imorgon blir det tävling i Göteborg. Då hoppas jag att två månaders styre- och spänstträning ger utdelning. Nu tänker jag hoppa högt!

 

Den här klädseln fick förhoppningsvis mig att glänsa ikväll (haha).


Missbrukar Proviva??

Härlig kväll med Michelle, som vanligt! Vi åkte och köpte lite juice till mig, närmare bestämt fyra liter... När jag kom hem hade mamma också köpt ett antal liter, så nu får jag ligga i för att dricka upp allt. Med det bör väl knappast vara ett problem?

 

Var lite sugen på min helt underbara jeansskjorta idag, så den blev det!

Om jag räknat rätt har vi 9 liter juice hemma nu. Helt u.n.d.e.r.b.a.r.t.


Traumatisk upplevelse?

Idag tränade jag som vanligt mina småttingar, men idag hände det något annorlunda. En av killarna fick världens problem med att kunna andas, blev snurrig och var nära på att svimma. Jag tyckte jag skötte det relativt bra som tränare ändå, men det var fruktansvärt läskigt! Skulle man ringa 112? Det gick senare lite bättre i alla fall, och han sa att jag och Dominika var de bästa tränarna man kunde tänka sig. I got totally over the moon! Så smickrad blev jag!

Nu ska jag ner till Michelle, och min outfit (hatar egentligen det ordet) får ni när jag kommer hem. Har lite bråttom nu.

Ta hand om er och andas lugnt. Puss!

Haha, guud jag har blivit omogen igen! :O

Jag har typ blivit helt omogen igen, vilket jag trodde att jag hade växt ifrån nu. Jag sitter då alltså i soffan, i skolan, bland tusentals sjuor och jag sjunger till de otroligt bra klassikerna i min mobil, och stickar strumpor. Sedan förstår jag framför allt inte varför alla skrattar åt mig? Med sådana sköna låtar som sweet dreams och schiebe med lady gaga så måste man ju sjunga till! Fy på er!

Väl hemma, efter lite utskällningar på syslöjden för att jag och alla tjejer skrattade för mycket, så var det plugg, plugg, träna, plugg, och lite lite TV. Sådär lagom roligt liv man har då. Speciellt när man inte blir klar så att lärarna får damp i skolan...

Känslan av att ansiktet är bortdomnat på g...

Känslan av att ansiktet är bortdomnat på grund av att jag klämt HELA ansiktet på ett antal hundra pormaskar är ju bara underbar! Jag hoppas att den rödflammiga färgen försvinner tills imorgon...


Glädjetårar

Idag har jag bara varit helt borta! För första gången i mitt liv var jag nervös för att matte-prov. Jag har alltid fått MVG på alla matte-prov så jag ville inte bryta den trenden nu. Jag blev överlycklig när jag fick MVG. Sedan fick jag MVG på ett so-prov också, så jag var hur glad som helst! Stina blev så glad över sina resultat att hon började gråta. Haha, va gulligt!

Jag är så irriterad på hur samhället fungerar nu för tiden! Forsenskolan ska bygga ut/bygga om deras skola, vilket behövs, men då drar de ner en massa pengar på vår skola för att kunna betala det. Det känns som att det alltid är vår skola som blir fattig istället för Forsen, när jag tror att vi är den skola som presterar bäst (behöver inte stämma!). Så jag tycker det är så orättvist att vi som är duktiga(*) får det sämre! Ge oss pengar i belöning för våra bra prestationer!!

The grudge 3

Det är tisdag - med andra ord Lundis-dag (alltså att jag är med Alexander Lundqvist). Vi såg på ännu en skräckis idag, och den här gången The Grudge 3. Den är enligt mig helt sjukt läskig! Alex typ sitter och tar det lugnt, medans jag ligger på/över honom och kramar om Samuels ben (Samuel är Alex bror), och Samuel kramar om mig. Där ligger alla och är helt skräckslagna utom Alex, haha!

 

Här är trailern

 

Här sitter vi lite efter filmen. Ganska stor skillnad från under kan jag säga!

 


Kul att mina föräldrar har stängt av inter...

Kul att mina föräldrar har stängt av internet så att jag inte kan blogga -.- Men det har inte hänt så mycket idag i alla fall utom att jag spände min tandställning och åt på Mcdonald's (vilket var oerhört gott!). Sedan dödade Dominika mig med ett träningspass! Nu ska jag läsa lite och sova. Godnatt!


Jag vill ha den!

Nu har jag nästan lite absitensbesvär. Jag vet att jag är väldigt sen med att vilja ha den, men så är det. Jag vill ha en pälsmössa! Det är ju bara synd att jag inte passar i den, vilket Michelle gör. Hon ska köpa en imorgon och jag kommer vara såååå avundsjuk! Jaja, bara stå ut...

 


Bajs på mangahigh

Jag har precis spelat mattespel på mangahigh (vi får läxor där varje vecka) och jag tror aldrig jag skrikit lika mycket på en sån kort tid, om man inte räknar med skräckfilm, fast då skrek jag av rädsla. Nu skrek jag av ilska! Det där spelet dampar sönder något totalt! Men till sist fick jag guld på allt, hihi.


Fars dag!

Det är ju själva fan att hur mycket trisslotter man än köper på fars dag, så vinner sin pappa aldrig någonting. Inte en 25 kronor! Efter att pappa i onödan skrapat sina lotter så åkte vi till farmor och farfar. Där träffades vår familj, farmor och farfar, min farbror och mina två kusiner. Alltid lika trevligt!

Michelle, Michelle och Michelle...

Idag gick jag upp vid halv tio (!) för att klockan tio skulle jag träffa Michelle då vi skulle på öppet hus på Rudbeck. Vi träffade både Stina och Lundqvist också, och en massa annat folk. Efter det åt vi lite och gick sedan hem till mig. Och jag bor utanför stan!! Det är ungefär vad vi gjort idag, eftersom att ligga och slå på varandra i en säng tycker inte jag räknas till att göra något vettigt.

 

Nu kom jag precis ihåg att vi var på en spökpromenad också! Vi höll verkligen på att dö (eller jag i alla fall), så därför använde jag Michelle som en sköld mot alla som skrämde livet ur mig. Det lustiga är ju att jag skrek mer än de små barnen som satt i barnvagn...

 


Maria Montazamis snygga moves!

Hur tänkte du, Maria Montazami, egentligen när du la upp detta på din blogg? Du är typ världens mest underbara människa, men detta var bland det mest osexiga jag sett i hela mitt liv. Den yngre kopian av dig kunde tyvärr inte väga upp för din dans Maria, jag ber om ursäkt.

 

 


Jag känner mig naken, exposed!

Jag kände att jag behövde den är "Maria Montazami repliken" för att komma igång med bloggandet.

 

Nu spenderar jag lite kvalitetstid med Oscar. Det var ett tag sedan nu, så det var välbehövligt! Imorgon ska jag öppet hus på Rudbeck med Michelle och Alex, och sedan tänkte jag spendera HELA dagen med Michelle. It's gonna be totally lovely! Men nu måste jag haffa pappa så jag kommer hem.

 

Ha en bra fredag!

 


Guud, paniiiik!

Hur tror ni jag mår när vi har haft bad i skolan, mitt hår är fullt av klor och det har lufttorkat på en cykel, helt naturligt utan plattång, hårfön, mousse, wax eller något annat? Jag kan ju försöka förklara det för er genom att säga att hela skolan kollar konstigt på mig, och halva skolan kommenterar håret. Roligt!

 

Ibland börjar jag fundera på varför jag blev tränare för en liten grupp (?). Tänk vad mycket enklare att vara militärofficer där jag bara kan skrika åt dem som inte gör som jag vill och straffa dem. Med 10-12-åringar är det inte lika enkelt...

 

Nämen kolla, här står Linus på skoltoaletten och blir sen till spanskan för att ni ska få njuta av mitt ofixade hår! Till och med handen var vid kinden här i en desperat gest.


Vill ni verkligen se?

Jag kommer få behöva slänga mina älskade beiga chinos! Det visade sig nu att jag hade en björnbärsfläck, en tuggummifläck, en saknad knapp och att de var spruckna i grenen. Allt på samma dag! Det är ju bara helt sjukt!

 

Varför måste folk sätta tuggummi under bord för?!?

Samma dag hade vi sådana här roliga uträkningar på matten...

 


Varför alla dessa problem?

Nu börjar det bli dags för mig att välja gymnasium, och jag har panik! Det finns ju hundratusentals olika möjligheter! Varför kan man inte bara göra allt enkelt utan alla meritpoäng och sådant, och strunta i allt annat jobbigt som man måste grubbla över i 37 år. Nu blir jag skitarg faktiskt på att det ska vara så svårt!

 

När jag väl valt gymnasium och allt måste jag se upp för att bli nollad också. Jag fick i fredags reda på att man faktiskt gör nollningar på riktigt och inte bara i filmer. Jag blev helt paff...


Ni får hjälpa mig!

Efter en lång diskussion med Matilda och Linda på syslöjden idag (jag vet, inte särskilt manligt, men jag får fina strumpor i alla fall!) så kom jag fram till att jag måste börja lägga upp mer bilder på bloggen! Får jag bara till det ska jag nog lyckas föra över bilder från min mobil, jag har nämligen lite problem. Men sen undrar jag vad NI tycker om med en blogg? Det skulle vara toppen att veta, för att ni ska kunna ha det ännu roligare när ni läser. Så kommentera gärna eller så skickar ni bara ett sms eller på facebook. Tack!

Yes box

Stackars Alexander som skadade sig idag på idrotten! Nu går han på kryckor...

Kvart i fem var jag i Falköping. Där träffade jag Elina lite och vi tog en snabbis förbi öppet hus på ållebergsgymnasiet. Efter en kvart var hon tvungen att gå och då mötte jag upp Lisa. Vi gick sedan och kollade på lite olika program, och nu är jag nästan helt säker! Det blir natur med inriktning natur och specialidrott friidrott (hängde ni med?) på Ålleberg. Man är ju bara lite orolig för nollningen första dagen... Tydligen hade folk blivit tvingade att slicka på döda fiskar och doppa huvudet i filmjölk. Men  ni tror väl ändå inte att jag tänker doppa mitt huvud i nåt?! Man vill ju inte gå med ofixat blött hår resten av första dagen!

Jag är ju lite lättskrämd...

Idag var det "helvetesdagen" i skolan - med andra ord en tisdag. Jag fick huvudvärk av matten för att den är så fruktansvärt avancerad, inte för att den är svår utan det är bara mycket att skriva och mycket att tänka på. Det är ekvationer vi håller på med. Sedan fick jag börja om för sjätte gången på musiken. Kul! Jag har ganska många punkter till som inte gått bra idag!

Efter skolan följde jag med Alexander Lundqvist hem och vi käkade lite och såg på film. Först såg vi "Paranormal Activity 2" och jag höll på att dö! Han typ satt där helt lugn, medans jag höll i hans ben, skrek, hoppade, slängde mig fram och tillbaka i soffan, slog honom och klämde sönder hans ben. Nämnde jag vad jag gjorde typ halva filmen? Jag pratar om att skrika såklart. Helt sjukt läskig var den!

Hata bokanalyser...

Idag kom Dominika hem från polen igen, wohoo! Så vi kommer att ses som vanligt på träningen på fredag. det ska bli kul att träffa henne igen, och dessutom hade hon köpt godis åt mig. Dubbel wohoo!

Nu ikväll kände jag hur det aldrig fanns någon botten i min mage. Jag åt tre kvällsmiddagar på två timmar. Det var 6 mackor, två skålar flingor och dessutom två portioner mat. Och vissa orkar knappt två pannkakor... Konstigt det där!

Pizzan satt fint!

Syrran hade cup idag, och det gick finfint! De vann alla matcher, så jag är en stolt bror.

 

Då blir det skola imorgon igen. Det är lite blandade känslor för det. Jag känner att jag skulle behöva en veckas lov till, eftersom några dagar försvann när jag mådde lite dåligt, men det ska bli kul att ha min nya skjorta på mig! Det är väl tur att jag kan se fram emot sådana små saker.


Hepp, där rök den idén...

Nu ikväll ska vår familj på middag med en massa folk. Då hade jag ju en tanke på att ha på mig min nya skjorta, som är blå. Där rök den idén kan jag ju säga eftersom pappa också skulle ha en blå skjorta. Det är väl tur att jag har en hel garderob till, haha! Men det bör nog bli trevligt ikväll, så det ska bli kul.

Hepp, där rök den idén...

Nu ikväll ska vår familj på middag med en massa folk. Då hade jag ju en tanke på att ha på mig min nya skjorta, som är blå. Där rök den idén kan jag ju säga eftersom pappa också skulle ha en blå skjorta. Det är väl tur att jag har en hel garderob till, haha! Men det bör nog bli trevligt ikväll, så det ska bli kul.

Tack killar!

Igår var det riktigt trevligt. Det var ett tag sedan det var en sån där "grabbkväll" (kände mig lite amerikanskt nu(?)). Det var jag, Rasmus, Oscar, Viktor och Robin. Så det måste vi göra om!

Usch, jag pajjade nästan kruka idag...

Typ hela Tidaholm hatar bögar och blir äcklade. Men hallå, det är ju hur kul som helst att kunna skratta åt hur de gör sig till åtlöje på TV ju!

 

En annan sak som fick min uppmärksamhet idag var Robinson. Där snackade de om att de inte hade morgonstånd på ön för att de var så trötta. Dessutom pratade de om att de kanske kunde komma tillbaka som bögar efter Robinson. Jaha, vad är det egentligen som händer när kameran slocknat på den där ön...?


Shiit, jag blir rik på min blogg!

Kan ni fatta att JAG tjänat hela 0.87 kronor på min blogg! Helt sjukt chockerande uppgifter!

 

Idag har det varit en bra dag! Jag träffade Erica, Viktor och Robin på dagen och tränade på kvällen. Dagens lycka var helt klart allt jag köpt; två påsar skumtomtar, två vitlöksbaguetter och en liter Proviva. Helt absolut underbart, hihi!


Spyträning? - Nästan

Jag kände att det var riktigt skönt att träna idag, för det behövde jag verkligen! Däremot var joggningen kanske inte den bästa. Det kändes som om jag var på väg att spy flera gånger. Det hade visserligen resulterat i att jag kan säga "en gång tränade jag så "hårt" att jag spydde", men det var rätt skönt att slippa det, haha!

 

Jag hade tänkt mig en lugnt kväll, men frida och hennes vänner ville att jag skulle "modella" lite för dem eftersom jag tydligen är nåt "extra" eller nåt sånt där. Jag antar att de inte menar att jag är snygg utan att jag blir ful på bild...

 

Sedan ska vi kanske se på en skräckis till. Den vi såg förut var inte rolig alls! Jag skrek och skrek och skrek.

 

Ha en trevlig kväll och ta hand om era stämband!

 


Dagens ungjävlar på facebook!

Så skönt att sova 13 timmar idag. Nu är jag nästan frisk och kan förhoppningsvis träna imorgon. Tagga tävling i göteborg om tre veckor!

 

Detta postade jag på facebook, och eftersom jag tyckte att jag fick fram mina känslor bra så kopierar jag det:

"Vad är det med att lägga upp alla dess kedjegrejjer?? man är inte medlem på facebook för att se hur folk desperat postar dessa saker för att inte ha otur med kärleken o.s.v. Jag trodde facebook var mognare än bdb, men jag misstog mig..."

 

Skitarg blir jag ner jag ser alla de där! Samma sak med de där statusarna som "gilla om jag betyder nåt för dig". Så jävla omoget, töntigt och framför allt så är det ingen som bryr sig!


RSS 2.0