Flugorna ska dö ut

Igår sov jag ut rejält innan Erica kom till mig på kvällen. Vi hade det jättehärligt, såg på film och fikade lite och så.

 

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, men nu ska jag ut i solen och sätta mig lite. Jag måste ju skriva planering för mina småttingars träning så då kan jag ju lika gärna bli brun samtidigt, eller hur? Men innan dess tänker jag döda den j***a flugan som håller på vid mitt ben!!!!!


I love it stressful!

Det blev halvt som väntat. Jag åkte med Rasmus till Skövde i jakt på badbyxor och kostymskor men hittade inget annat än en kaffe (man känner sig väldigt märkvärdig med en takeawaykaffe i handen!). Just det ja, jag köpte lite snacks och dricka till ikväll också!

 

Sedan fick jag skjuts av Rasmus till Oscar, sa hejdå till Rasmus och var med Oscar i några timmar. Välbehövligt då han åker till Tyskland imorgon! Nu ska jag fortsätta se på filmen Inception medans jag väntar på att mamma och pappa är klara med maten. Det blir grillat idag, wihoo! Lite senare kommer Michelle och Amanda hit för lite lördagsmys. Lite halvt stressigt, men i mina öron låter det som en mycket bra lördag!


Nej, inte kul

Det var inte särskilt roligt igår... Jag klarade mig rätt bra, men det var inte kul! Men nu pratar vi om något mindre sorgset!

 

Igår på kvällen följde jag med Rasmus, min halvbror, till Skövde då han skulle hämta sin grymt söta hund! Det var härligt att få lite tid med honom, det blir ju inte så ofta eftersom han bor i Stockholm. Sedan sov han här.

 

Idag kommer kanske jag och Rasmus åka någonstans och shoppa, vi får se. Egentligen hade jag velat träffa Oscar innan han åker till Tyskland imorgon men det gick inte så bra, så ikväll hoppas jag på att jag kan få träffa Amanda och Michelle istället. Bara den där Michelle vaknar någon gång!


Internet fungerar inte och allt bara dampa...

Internet fungerar inte och allt bara dampar så det blir ett snabbt smsinlägg! En skitsnygg vikarie/praktikant gör att lektionerna blir fruktansvärt pinsamma, speciellt då hon + hela skolan vet om det. Imorgon är det nationellt prov i engelska och efter det ska jag på begravning då min farmor gått bort. Jag är rädd att jag kommer bryta ihop men tydligen gör alla det. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon igen!


Jösses, någon försöker ta livet av mig!

Jag kom hem först nu och klockan är halv tio. Förstår ni då vad jag menar med att mitt liv känns lite stressigt? Direkt efter skolan bar det av mot stadshuset för där hade jag ett litet möte angående sommarfriidrotten. Efter det skulle jag till Dominika och planera upplägget inför framtida träningar med den grupp vi är ledare för. Och efter det skulle jag hem till farfar för att träffa honom lite. Och efter det (många efter) så skulle vi hämta Frida från dansen innan jag äntligen kunde få komma hem. Men då har jag ju ändå på ett ungefär 1237 och en halv saker att göra. Men nu orkar jag inte och lägger därför allt åt sidan så jag kan däcka mig tills sömns. Godnatt!

Hiss och diss, wihoo!

Idag är jag på humör för att hissa och dissa! Först vill jag hissa mig själv för att inte ha missat bussen på över en vecka! Jag är sjukt stolt! Men nu blev jag så trött på en sak att jag bara måste dissa det. Hur kan man, om man är i min ålder ungefär, gå runt utan deodorant!?!? Jag satt häromdagen i soffan och en kille slänger sig och soffan och en hel tornado av odör slänger sig över mig! Inga namn nämns, men för guds skull, köp dig en deodorant innan jag spyr!!

Fall, blod och kameltår

Det var verkligen en kass träning idag!Tre gånger ramlade jag och fick hela skivstången över mig med alla vikter. Aspinsamt! Inte nog med det så började jag blöda på handen också så jag blodade ner överallt. Inte okej! Nu ska jag lägga mig och börja ladda inför morgondagens spanskaprov. En idé vore väl kanske att jag skulle ha pluggat till det men det ska nog gå fint ändå. Puss och godnatt, kameltå!

Spring för livet, tandställningen är lös!

Ojojoj, alltså jag är så uppe i varv att jag inbillar mig själv att jag har hur mycket som helst att göra! Men jag har bara två grejer och om jag, rent hypotetiskt, blir klar med båda till på torsdag vet jag ju inte vad jag ska göra. Jag är alltid så stressad att jag förmodligen skulle få panik ifall jag inte har en massa att göra!

 

Eftersom jag blir tokig nu så tänker jag plugga lite hemkunskap och spanska. Jag har ju prov imorgon så det kanske kan vara en bra idé att göra något, eller?

 

Nu börjar jag förebereda mig mentalt inför en underbar bussresa som jag ska ta om två timmar. Planering på busen lyder: sova, väckarklocka ringer, samla ihop saker, gå av i Falköping, träna. Låter rätt bra va?

 

Puss och hej, galen kalkon!


Instagram, wihoo!

Jag har lyckats bli beroende av instagram på en dag. Inte dåligt det! Tyvärr fattar jag ingenting bara men det löser sig nog med tiden. Kan ju bara säga till alla er som vill följa mig där, adda "linusfalck".

 

Nu är jag ju helt överlycklig! Jag fick MVG på nationella läs- och hörförståelse i engelska! Helt sjukt! Jag fick reda på det efter min redovisning (som jag vara tvungen att göra efter skolan!). Efter den var det träning med mina småttingar klockan fyra och halv sex till sju var det egen träning. Det känns som att jag har rätt mycket omkring mig nu med tanke på att jag knappt hunnit äta sedan jag kom hem med alla läxor och all annan skit som ska göras. Aja, det löser sig!

 

Jag vill bara hälsa en sak till alla ***** ********* som ska vara så ***** bruna hela tiden! Ni kan dra åt ******* tills jag kommer hem från Spanien i mitten av maj. Då är det ni som kommer få utbrott på mig för att jag är neger, bara så ni vet.


Nu blir det lovely!

Amandus klarar sig gång på gång. Undebart!

 

Det har varit en helt underbar helg i Stockholm med en massa släkt, god mat och konstigt nog oerhört snygga hundar! Det kan ju knappast bli bättre, eller hur? Jag tänker skaffa hund när jag flyttar hemifrån, en sån där liten och fluffig. Dem är ju så sexiga så det inte finns! Kan ju förhoppningsvis bli en liten tjejmagnet det där också...

 

Seg som jag är så är det först nu jag skaffat internet till min mobil. Jag känner mig ju nästan lite modern som har instagram och allt liksom. Men framför allt så är det bästa att jag kan blogga i mobilen! Det är ju perfekt när jag typ åker buss och så. Nu ni, nu ska det blir mycket bloggande framöver (jag hör ert glädjeskrik ända hit, bara så ni vet).


Couscous, kaffe, onepiece?

Igår missade jag bussen hem. Jag blev så fruktansvärt irriterad och sjukt arg så jag skrek hela vägen hem. Tänker aldrig mer åka buss!

Nu råkade jag åka buss imorse i och för sig. Och hem med. Funkade inte så bra det där... Jaja, igår tränade jag i alla fall tyngdlyftning för första gången på tre eller fyra veckor. Jag fick så grymt dåligt samvete över att ha fått ett sådant uppehåll, så det ska det bli ändring på! Som tur var hade jag inte förlorat så mycket styrka!

Idag drog jag, efter skolan, hem till Maciek och träffade honom och Dominika. Hur trevligt som helst! Sedan när jag kom hem lagade jag mat och har nu också hunnit duscha, plugga och stretcha (jag ska ju föröska gå ned i spagat någon gång). Nu ska jag sova. Natti natti!

Ååh jag dör!

Vet ni vad?? Ni har väl alla koll på Klara som kom tvåa i Top Model Sverige? Jag har i alla fall lyckats hitta hennes facebook eftersom min kusin tagit en massa bilder på henne. Hon accepterade min vänförfrågan och jag var ju bara tvungen att skicka ett meddelande till henne. Och vet ni vad? Hon svarade!! Och hon skrev kram till mig! Jag håller ju på att dö av lycka här!

 

Något som däremot inte är riktigt lika lyckligt är min fysik. Det råkade bli ett uppehåll på två veckor vid lovet eftersom jag var sjuk, det var möten, det var inga träninger etc. Hur som helst tränade jag idag och det var ju hemskt! Det finns ju ingenting av mig kvar! Det känns inte så kul när jag ska tävla om en månad, men jag ska verkligen se till att komma i form igen! Nu är jag taggad på comeback!

 

Men nu ska jag säga godnatt till er lyckostar som får sova. Jag däremot ska plugga hela natten. Wihoo! Natti natti.


Ja men va kul när saker inte fungerar!

Nu blev jag sur! Nu har inte min blogg uppdaterats på EVIGHETER på grund av att blogg.se dampar igen. Ååh! Jaja, här kommer i alla fall en liten uppdatering om vad som hänt.

 

Jag, Erica, Oscar, Elina, Jessica och Robin var i Oscars stuga i helgen och sov där. Asnice! Dessvärre var det inte lika kul när jag blev tvungen att gå till kyrkan på morgon vid halv elva. Fyra timmars sömn känns lite lite. Sedan var det en lugn söndag med en massa plugg.

 

Idag var jag på möte på stadshuset igen, fast denna gång angående sommarfriidrott. Nu har det blivit så att jag kommer ha hand om hela friidrottsskolan och ansvarar för den. Jag kommer också få sköta allt det administrativa och kommer få hjälp med det av lite folk på stadshuset. Inget dåligt sommarjobb det inte!


Nu dör du snart

Med endast några få procent batteri kvar får jag göra ett riktigt snabbt inlägg, men jag hoppas på att kunna göra ett till ikväll!

 

Idag hade vi en gymnastiktränare som hade hand om mina småttingar idag på träningen. Det var riktigt roligt att se på faktiskt eftersom det inte var övningar de var vana vid. Jag försöker alltså på ett snällt sätt berätta hur kassa de var. Men självklart är det så med saker man inte gjort förut! Jag tror verkligen att det var bra för dem att testa på det lite, gymnastiken är ju något som friidrottare verkligen har nytta av!

 

Nu på kvällen kom farfar förbi för att äta middag hos oss. Jag kände att det kunde vara skönt att få ta det lugnt en dag i alla fall. Så nu har jag umgåtts lite med min kära familj och också fått en hemkunskapsläxa gjord. Inte dåligt det! Snart blir det dusch och sedan sova.


Introduktionskurs avklarad!

Igår var det en stressig dag! Först var det skola som vanligt, men jag fick gå lite tidigare eftersom jag hade ett möte klockan tre. Detta möte var ihop med lite folk såklart, föräldrar, idrottslärare, kostplanerare och en kvinna från ungdomsmottagningen. Det vi gjorde var att vi pratade om hur vi ska göra för att få skolorna att blir bättre på olika sätt. Mycket intressant och roligt att jag får vara med och påverka!

 

Klockan fem var det dags för introduktionskurs för att få börja övningsköra sedan i sommar då jag blir sexton. Det var den tråkigaste föreläsningen någonsin!! Den höll dessutom på i tre timmar och 40 minuter! Jag höll ju på att somna där längst bak i salen. Jag kom hem strax innan nio och då var det ju bara duscha, äta, plugga och sova som gällde. Aldrig någon fritid.

 

Och idag gjorde jag min provmiddag i hemkunskapen! Wihoo! Det var faktiskt riktigt roligt och det gick bra! Jag gjorde klyftpotatis, schnitzel, grönpepparsås, sallad med bland annat mango, en dressing och så serverade jag lite crostini till det vilket är ciabattabröd som man tar olivolja på och in i ugnen. Nu är det bara tre ton plugg som återstår...


Wihoo, två inlägg idag!

Jag och Dominika var idag på årsmöte med friidrottsklubben idag. Det var lite roligt att få vara med för första gången och kunna påverka lite hur det ska vara. Det är ju faktiskt endast jag och Domi som är tränare nu så vi borde ju ha lite att säga till om, haha. Det hela avslutades med smörgåstårta och kaffe. Ljuvligt!

 

Nu har jag precis gjort klart en hemkunskapsinlämnning. Jag hoppas min hemkunskapslärare uppskattar att jag skrev den lite på mitt sätt med min aspekter. Det jag menar är alltså att jag skrev om hur viktigt det är att man har kul när man lagar mat och att man dansar till 80-talshits och hoppar runt i hela köket under matlagningsprocessen. Jag får väl se hur det blir med det betyget...

 

Alla har ju sina up-and-downs (som jag verkligen inte skriver om på facebook, typ "oj vad det är synd om mig, tyck synd om mig!") men däremot skulle jag bara vilja säga att allt känns bra nu även fast det är stressigt. Jag känner mig så kärleksfull (förutom mot min familj på morgonen. Mitt morgonhumör är inte att prata om). Det jag vill ha sagt är, "jag älskar er alla som betyder något". Det var häftigt faktiskt att skriva ett sånt inlägg för första gången i hela mitt liv. Men jag dissar fortfarande att skriva såna där j***a dikter på facebook! Usch!


Ååh, jag får ryck!

Jag känner verkligen ilskan i kroppen och hur jag blir så irriterad att jag inte kan sitta still. Jag ska bara säga det rätt ut: KAN DU INTE SVENSKA SKA DU INTE BLOGGA KÄRRINGJÄVEL!! Pust, det var skönt! Motivering? Jag stör mig på folk som skriver förkortningar till allt och som inte har någon grammatik alls eller ens kan stava. Ett exempel: positivt stavas inte possetivt. Jösses, lär dig stava människa!


Som väntat

Självklart pluggade jag inte hela dagen idag, jag åkte ner till Oscar, Viktor och Erica istället! Betydligt mycket roligare! Nu har jag lyckats få både Erica och Viktor att skaffa min blogg som en app i deras mobil, vilket alla med Iphone kan göra. Så nu tycker jag att ni, alla mina kära bloggläsare, gör det också!

 

Ååh, vad jag vill köpa bra ljudsystem nu känner jag! Tänk bara va härligt med riktigt goa låtar och riktigt härlig bas så hela huset skakar! Jag blir ju alldeles galen av musik (tror jag de flesta av er vet vid det här laget). Till exempel har jag lyckats spräcka mina byxor två gånger den här veckan då jag fått för mig att strippa när det varit härlig musik på. Farligt det där...

 

 


Snart börjar det igen. Fan!

Halli hallå, nu är snart påsken över! Det känns bara kasst, jag som precis lyckats komma in i den där lovkänslan och att inte bli trött redan klockan tio. Ååh, jag orkar verkligen inte med att börja skolan igen på tisdag. Jag har ett helt ton med läxor över mig som måste bli klara också. Buhuhu.

 

Idag sov jag till halv tre men lyckades ändå däcka någon timme senare för att jag var så trött. Sedan tvingade jag mig ner till stan för att springa ringleden med Michelle och sedan bar det av hemåt. Väl hemma gjorde jag paj och vaniljsås på vaniljstång (blev asgott!) och än en gång försöker jag se till att jag inte somnar. Hur kan jag vara så trött??

 

Morgondagens planer är väldigt oklara. Egentligen borde jag plugga hela dagen, men något säger mig att det inte kommer bli så. Vi får se helt enkelt!


Hihaho

Igår var jag och mamma i Nora och hälsade på morfar, Marja och Åke. Jag fick testa på att äta anka med apelsinsås. Det var häftigt det! När jag kom hem hade Rasmus, min bror, kommit så det blev lite familjemys. På kvällen skulle han till Skövde, men redan efter en kvart ringde han och då hade han kört i diket. Duktigt!

Idag åkte jag, Rasmus och pappa till Båstad och hälsade på farfar och min farbrors familj. Så det har varit riktigt mycket tid för släkten!

Nu blir det fest för att fira påsken. Har på känn att jag och Amy, som förmodligen blir de enda nyktra, kommer vara de som får ta hand om allihopa. Jaja, det kan vara lite kul det med!

Bla bla bla

Jag får känslan av att ingen förstår hur mina rubriker hänger ihop med mina inlägg. Det kan ju bero på att dem inte gör det. Jag har nog aldrig förstått varför man ens behöver ha rubriker, så varför inte bara skriva nåt man känner för?

 

Igår skulle jag egentligen haft filmkväll med Clara, Michelle och Amanda, men planerna ändrades rätt abrupt så det blev tyvärr inget. Vi får ta det en annan gång!

 

Snart måste jag börja duscha och göra mig snygg. Jag har klippt mig så måste lyckas få lite ordning på håret också. Jag ska till Carolina Carlsson och Linnea Norman ikväll, så det blir nog grymt!

 

Med bra bas är det olagligt att inte älska denna låt. Snacka om den mest dansade låten i tisdags!

 


Hallå! Nu är jag ute i Oscars stuga med El...

Hallå! Nu är jag ute i Oscars stuga med Elina, Erica, Jessica och Oscar såklart! Vi har på lite musik, dansar och har det riktigt härligt!Det blir tyvärr bara ett litet smsinlägg idag, men det får ni nöja er med, haha. Ha en bra kväll!


Linus goes shoppaholic

Vilken dag! Jag har fått många nödvändiga ting inköpta, bland annat, två Björn Borg kalsonger, två Topeco kalsonger, en annan kalsong (jävlar va med kalsonger!), hudcreme, godis, EN JUICEPRESS, och sedan typ tusentals saker till Frida och resten av familjen.

 

Jag kom hem runt klockan åtta och gjorde lite juice till mig såklart. Sedan var det dusch och packa väskan för då skulle jag sova hos Oscar.

 

Imorgondagen kommer bli hemsk. Klockan 08:20 ska jag infinna mig hos tandläkaren i Falköping. Hmm, jag kommer komma dit som zombie...


Ullared

Vilken dag! Började mycket tidigt, vid typ halv sju eller nåt. Jag var så trött så jag minns inte ens. Efter fyra timmar var vi framme i Stockholm och vi kollade runt lite och bara kände in stämningen, haha. Sedan mötte vi spelarbussen och jävlar vilken stämning det var! Det var sjukt mycket folk och en massa såna där rökgrejer så man såg knappt något. Förstår mig inte riktigt på dem som super så de inte kommer minnas något bara, men men.

Det var asbra stämning på Råsunda, men själva matchen var väl sådär. AIK spelade inte alls bra och matchen slutade 0-0 mot Mjölby eller Mjällby eller vad de nu heter.

Imorgon drar jag, Maciek och Dominika till Ullared. Jag bara älskar att Maciek har körkort, så himla gött! Vi får väl se om jag hittar något kul. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. Natti natti!

RSS 2.0