Livet känns rätt okej

Nu börjar saker och ting kännas riktigt bra! Skolan börjar gå mot sitt slut, man ser ljuset i tunneln liksom. Detta gör att jag får mer tid för vänner också, vilket är helt underbart!

 

Idag missade jag bussen (såklart) så då var jag lite med Oscar. Sedan fick jag skjuts av honom på hans moppe hem till mig där jag träffade Erica. Vi såg på film, var ute och gick i nästan en timme och sedan skjutsade jag hem henne på cykel. Väldans vad aktiv jag blivit det sista!

 

Nu tänker jag sova och ladda inför att slippa spanskan imorgon. Jag behöver nämligen inte gå på någon mer spanskalektion då jag är klar med allt. Underbart!


Loreen vann! Wihoo!

Jag tyckte gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt! Jag lyckades inte bränna maten, i alla fall inget annat än brödet. Loreen vann och vi hade en del att proppa i oss framför tvn också. Som sagt, det blev bra!

 

Idag har jag spenderat lite tid med Oscar, trevligt som vanligt! På kvällen var tanken att jag skulle ut och gå med Erica, men det passade inte så bra så vi flyttade fram det till imorgon istället helt enkelt. Det är i och för sig bra, då har man något att se fram emot.

 

Nu tänker jag sova. Stora godnattpussar från mig!


Mellofest!

Nu är det snart dags för Sverige att vinna Eurovision Song Contest! Michelle är här och snart kommer Alex och Stina också. Då blir det lite mat och sedan taggar vi! Underbart!



Livet kan ibland bli roligt

Det var riktigt skönt att bli av med både plugg och prov i skolan idag, även fast det typ bara var jag och lärarna där... Därefter vart det lite volleyboll, mat och tv innan jag skulle träna småttingar. Vill tillägga att jag cyklade dit! Duktigt värre!

 

Såhär på kvällen kom Oscar hit och vi har varit asnördiga! Vi har spelat spel på datorn. Jag vet vad som kan råka komma ur min mun ibland angående "spelnördar" etc, men nu blev det så. Jag ber om ursäkt för det helt enkelt!

 

Imorgon taggelitaggar vi inför Eurovision Song Contest! Wohoo! Jag ser verkligen fram emot det och tycker det ska bli skitkul!

 

Men nu tänker jag sova. Jag är så trött att mina ögon rinner så jag inte ens ser vad jag skriver. Därav ber jag om ursäkt för eventuella stavfel!


Nej men nu blev Linus Falck glaaaaad

Underbart att Sverige gick vidare i Eurovision Song Contest! Riktigt grymt jobbat var det! Så nu taggar jag inför lördag då jag, Michelle, Alex och Stina ska va hemma hos mig och käka lite, ha det trevligt och se när Loreen vinner. För gör hon inte det kommer det finnas en arg, snart 16-årig pojke som står och knackar på utanför hennes dörr med en sliten yxa i handen. Oops, så kan det gå. SÅ VINN NU!

 

Imorgon är hela skolan ledig för det är k-dag. Åh va skönt för lilla Linus tänker ni, han som konstant är stressad kan ju behöva ännu mer ledighet nu efter Spanien. Nej för då tycker mina lärare att jag ska dit ändå imorgon för att göra någon analysuppgift. Ilska! Det är ju tur att jag alltid är morgonpigg och på gott humör i alla fall! Eller inte...


Nu skäms Linus

Veckan i Spanien var ju helt underbar! Jag tänker inte dra en hel novell om hur underbart det var bara för att reta er, men ni förstår nog själva. Jag tänker beskriva det med några ord; pool, stranden, vandring, träning, mango, värme, jordgubbar, solbränna. Helt lovely var det!

 

Jag har helt enkelt inte orkat blogga sedan jag kom hem och har tänkt ta ett uppehåll. Just då skriver ju självklart Michelle till mig med stora bokstäver och undrar varför jag inte bloggat. Jag kan ju inte med att göra henne (och förhoppningsvis er) ledsna genom att sluta. Med andra ord är jag igång precis som vanligt igen, wihoo! Dock kommer jag vara dålig med bilder, men ni får helt enkelt leva med att endast få njuta av min sammetslena och aldrig någonsin elaka skrift.

 

Edit: Här kommer en helt onödig fakta, men ack så intressant att analysera; Jag såg brösten på 4 av 11 tjejer som var med i Spanien. Oops!


Spanien!!!

Nu sitter jag i en bil mot flygplatsen. Varför då? För att jag ska på träningsläger till Spanien idag!!! Wihoo!! Nu ska jag vara social med Leonie, ha det bra här i det kalla Sverige!

Nu är saknaden enorm

Jag sitter här och lyssnar på lite musik och blir påmind om hur det var i Italien förra året. Jag känner att jag saknar det så mycket att jag i princip mår dåligt. Det är liksom en sån stämning och när man känner verkligen hela campingen är livet helt underbart! Men jag ska ju dit i år igen så då kommer det bli bättre än bäst!

 

Nu sitter jag och camar med Michelle, vilket vi har gjort i typ tre timmar nu. Vi har tillsammans ätit, packat inför Spanien, strykt kläder, pratat engelska, provat kläder och valt vilka kalsonger jag ska ha med mig till Spanien. Toppen ju!

 

By the way, it's only two days until I go to Spain!!!!!


Trötter

Dagen idag har varit mer eller mindre hemsk. Självklart var alla jättetrötta sedan Stockholm igår så idag var vi bara 7/17 personer i skolan och det var ungefär likadant i de andra klasserna. Men seriöst, vad kan man förvänta sig efter en sådan dag? Detta gjorde ju självklart att jag var död när jag kom hem så jag sov en och en halv timme innan jag skulle på träning. Så nu sitter jag på bussen mot Falköping och lyssnar på grym musik som jag fått av underbara Jessica! Kärlek till dig!

Älskade Stockholm

Gårdagen var ju riktigt rolig! Tio i fyra stod jag utanför skolan och typ grät av förtvivlan över att det var så kallt, men jag försöker vara glad ändå av att jag skulle få sova i bussen. Hmm, som att jag fick det? Folk satt och slog mig och allt möjligt så fort jag han slumra till lite. Väl i Stockholm fick vi först gå runt lite i Gamla Stan och sedan gå på valfritt museum, jag, Stina, Adela, Alex och Pauline tog Vasa om det där skeppet. Därefter hade vi en massa fri tid jag åt för första gången på Subway!!! Jag vart ju helt överlycklig! Jag gick på ett H&M med tre våningar, var inne på Zara, drack chailatte och moccakaffe, köpte en ny proviva (jordgubb och rabarber) och gick på Stureplan. Förstår ni att jag var i extas!? Efter detta var vi på riksdagen innan vi åkte hem. Toabesök har varit ett problem, till exempel sprang jag och Linn i panik runt över hela Gamla Stan för att hitta en toalett. Många som sa "ja, låna gärna var toalett"? Knappast! Idioti att det inte ska finnas toaletter! Hemvägen var sedan grymt kul, jag snackade jättemycket med Linn och Julia och dunkade en massa musik med Christoffer. Underbart!

Debatter, är det där jag kommer hamna?

Inatt ska jag gå upp klockan tre. Tio i fyra ska nämligen alla nior på Hökensåsskolan vara redo för att åka till Stockholm. Det ska bli jättekul, men förstår ni hur jag kommer se ut om jag ska upp så tidigt?! Hej ögonpåsar och morgonfrilla, hejdå välklädd. Trauma säger jag bara.

 

Jag känner att min allmänbildning fått lite påfyllning efter kvällens partiledardebatt. Det var faktiskt riktigt intressant och underhållande att se hur dessa politiker ungår frågorna för att istället få säga det som de vill ha sagt för att få fler röstare. Framför allt tycker jag att diskussioner är så grymt roligt, till exempel brukar jag alltid få damp i de flesta diskussioner jag är med i. Grejen är i alla fall att jag fick en funderare om att man kanske skulle bli politiker? Den dag jag blir president/statsminister över hela världen tänker jag införa tre enkla regler; inga mjukisbyxor tillåtna, inga onepiecer tillåta och inga skor utan en klack på minst 12 cm tillåtna (endast för tjejer såklart). Brott mot någon av dessa tre självklara regler skall straffas med döden. Låter som en bra framtid!


Cruising in town

Igår var det tävling i Jönköping. Vädret var ju inte roligt, det var svinkallt och halv orkan ute så ribban blåste ner hela tiden och där fick jag stå halvt naken i tunna, tajta kortbyxor och linne. Det gick rätt så bra ändå, jag hoppade 1.82 och var helt sjukt nära på 1.85 (vilket då hade varit nytt rekord) så på nästa tävling blir det ett nytt rekord för mig! Det har jag bestämt!

 

Igår på kvällen var det ju cruising också! Jag gick fram med Michelle men väl där så har man ju umgåtts med hela Tidaholm. Det var kul, men efter tolv blev det lite segt och då var det brutalt kallt också, ungefär som att jag skulle kunna säljas som djupfryst nötkött (skulle jag vara nöt?). Det tog ett bra tag innan jag blev upptinad igen.


Pollenallergi suger

Det börjar bli så grönt, fint och skönt ute nu! Alla träd börjar få blad och man blir så glad liksom! Eller ja, lite blandat... Jag har nämligen pollenallergi och moder natur bara exploderar ut med hur mycket pollen som helst mot stackars lilla Linus! Så nu måste jag börja ta tabletter, som om jag kommer komma ihåg det?!

 

NU SKA VI BLI TREVLIGA!!! Det är ungefär det jag vill skrika ut till allihopa! Varför kan vi inte bara vara lite glada och försöka se allt från den ljusa sidan? Nu kanske inte jag är bäst på det som själv är typ utvecklingsstörd och får damp på allt och alla, men jag tycker att jag vid sidan om det försöker jag vara glad. Sprid glädjen, mänskliga varelser!


Lady gaga!!!!

Igår klockan 09:00 släpptes biljetter till Lady Gagas extraspelnning i Globen, Stockholm. Jag fick ju inte tag i biljetter sist då de såldes slut på 8 minuter (!) så jag var verkligen målmedveten denna gång, och jag fick tag i två!! Det är ju helt sjukt underbart! Så den 31 augusti åker jag och Alex upp till Stockholm!

 

Igår och idag har varit två helt underbara dagar! Jag har stekt hur mycket som helst i skolan! Jag måste ju bli brun nu så jag inte bränner mig om 8 dagar. Vad ska jag göra då? tänker ni. Jo, jag ska på träningsläger till Spanein! Woop woop!


Linus <3 kameltår

Valborg firades inte med Dominika, Maciek och Bartek och alla dem som väntat utan istället med Erica, Jesper och Jessica. Vi grillade och lite så, så det var riktigt trevligt!

 

Nu sitter Amy här bredvid mig och tvingas se på när jag sitter och bloggar. Allt för er skull, eller hur? Vi får väl se vad vi ska göra idag, men jag hoppas på att få dricka lite kaffe i alla fall, vad sägs om det Amy? Nej nu ska jag vara lite social med henne.

 

Hej och hå, kameltå!


RSS 2.0