LADY GAGAAAAA!

Idag är jag ledig från skolan. Vet ni varför?? För jag och Alex ska upp till Stockholm och SE PÅ LADY GAGA!!!!!! DET SKA BLI SÅ JÄVLA ROLIGT! Jag är helt i extas och känner att detta är typ meningen med livet. Apropå liv ska hon tydligen krystas ut ur en jättestor vagina mitt på scenen. HELT UNDERBAAAAART! Nej men nu måste jag göra mig i ordning för snart åker vi, men det ska i alla fall bli så himla grymt att jag kommer bryta ihop av lycka! Jag ska försöka slänga iväg något sms-inlägg också, so don't worry bitches!

Ring in om du vet något om mammutarnas död

Nu har skolan dragit igång på riktigt och jag sitter som ett fett stort jävla frågetecken i klassrummet! Jag fattar typ inget. I min förra klass var jag van vid att jag var en av dem som alltid kunde allt, som alltid blev klar först och så. Här är jag en bland alla andra och långt ifrån toppen... Nu låter det som att jag snackar friidrott igen, men det är lite omtumlande.
 
Efterlyst är på TV just nu. Har inte det programmet funnits sen typ andra världskriget eller nåt? Eller så kanske det kom i samband med mammutarnas mystiska död? Personerna som är med ser ju ut som att de kan falla ner och dö när som helst under en inspelning, både av ålder och av uttråkning! Dem har då inte fått särskilt mycket rajtantajtan det senaste!
 
Med det vill jag avsluta detta inlägg och säga godnatt, för nu är det snart jag som faller ner och dör på plats. Jag sprang faktiskt med Michelle idag och förtjänar lite vila! Natti natti!

Hej ni alla med underbara liv!

Ojojoj, igår var typ den första riktiga dagen i skolan. Jag kommer dööö i framtiden, no kidding! Min sista lektion är specialidrott (alltså friidrott) och slutar fem. Sedan har jag tyngdlyftning/styrka klockan sju till nio. Alltså kommer jag hem vid halv tio varje måndag! Jag får ett liknande problem på tisdagar då jag har specialidrott, idrott och styrka. Sedan måste jag stanna till nio på torsdagar också för träning. Hej mitt nya liv, vill du inte ta livet av mig medans du ändå håller på?? Gärna innan alla läxor drar igång i förjävliga natur!
 
Nu ska jag dra för snart har vi lektion. Jag hoppas jag hinner göra ett inlägg ikväll!

Vampyrer vill man slicka lite på

Igår råkade jag kolla lite på Twilight. Då insåg jag på riktigt hur kär jag är i vampyrer! Dem ser ju lite halvt misshandlade ut och har konstiga ögon och allt, men det är något med dem som gör mig helt galet kär i dem! Mumsiga helt enkelt.
 
Lite senare igår kom Michelle hem till mig. Vi typ låg och sov i soffan redan halv tio. Anledningen: bara för att vi är nyttiga. Tydligen behöver man mer sömn då. JAG SOM TRODDE MAN SKULLE MÅ BRA UTAN SOCKER?!?!?!?!
 
Nu sitter jag hemma hos Oscar lite. Vi får väl se vad som händer, men jag vet att det är något konstigt i görningen här (dumdumdumDUUUUM!).

Klassåterträff

Igår slutade vi skolan tio i elva och det var så himla skönt! Vi åt och tog en buss hem. Sedan gick jag och Alex till gymmet i två och en halv timmar! Jag fattar inte vart den tiden försvann egentligen, det gick asfort!
 
På kvällen var det dags för en liten återträff eller vad man ska kalla det med vår förra klass. Vi såg på film och fick lite tid to catch up. Sedan åkte jag på cykeln hem som en j***a lyktstolpe med lysen och reflexväst (jag bor alltså utanför stan där det är kolsvart). En bra dag helt enkelt utom det pinsamma ögonblick som kan uppstå då man cyklar runt som solen själv.

Ondskan

Ilskan blir galet stor då man åker till skolan för att ha endast en lektion, som sedan blir inställd. Utan förvaning!!! Sedan var det bara att sätta sig på en buss hem med 37 byten och som tog lika lång tid som det tar för en kaktus att bli stor som ett träd. Ondska kallas det.
 
Idag har jag unnat mig! Jag, Stina och Alex käkade kebabrullar (som inte innehåller socker) och jag drack faktiskt Loka till! Efter det har jag ätit massa blåbär med grädde men utan socker. Jag tror aldrig att jag ätit blåbär utan socker innan... Tragiskt att inte få göra det.
 
Nu har jag fått en sån där nedgrävd och jobbig pormask mitt i pannan. Den går inte att klämma och den är stor som en bula. Fattar ni hur dum jag ser ut!?! Det hade ju varit skillnad om den var lite finare, typ en accessoar, men så är det ju inte! Hmm...

Växter är mums

Man borde egentligen fylla hela sitt rum med jättemycket blommor och växter. Tänk vad mycket syre man skulle ha då! Just sayin'.
 
Jag är typ lycklig! Jag har äntligen hittat en sån där underbar deo som gör att man "håller sig fräsch längre" (skulle jag inte passa i en reklam för deo??). Nej men totally seriously, den är lovely! Mums säger jag bara!
 
Dagen idag var bra! Fick ett litet akut tandläkarbesök då min tandställning krånglar igen. När ska jag bli av med detta störelsemoment i form av stål?? Att ha problem med att öppna munnen är ju inte så bra med tanke på två saker: allt mitt tjat och alla gäspningar av tristess i väntan på bussen hem. 
 
Min sockerabstinens vill inte lugna sig. Jag tror jag vill dö. Jag drömde faktiskt att jag åt en massa socker och fick grymt dåligt samvete, så jag ska hålla mig duktig!

Träning igen, wihoo!

Andra dagen i skolan idag då. Slaget på Ålleberg (typ femkampsliknande) var ju inte min grej direkt, och orka ens gå in för det (min ursäkt då jag är dålig). Men klassen känns bra och så i alla fall, så jag tror det blir tre schyssta år!
 
Jag åker snart till Falköping (igen) för att träna och gissa vem som ska köra?? Jo det är ju jag så klart! Jag övningskör just nu. Låt mig säga att min bilkörning är ungefär som mitt fotbollsspelande. Med andra ord förmodligen inte det bästa ni sett! 
 
Älskar min italienska tröja, hatar mitt hår.
 

Back to blogging

Sommaren har väl varit helt okej antar jag. Låt mig spalta upp den för er: sommarjobb, Italien, komma hem, träffa vänner, köpa överdrivet mycket svenskt godis och lite shopping. Men en sommar som alla andra vill ni inte läsa om. Ni vill väl höra om mina djupa depressioner och abstinenser precis som vanligt? Here they come, as usual:
 
Idag började jag första dagen i skolan, Ållebergsgymnasiet i Falköping, naturvetenskapliga linjen med specialidrott friidrott. Jag sov typ två och en halv minut inatt och led av kropsskakningar, svettningar och andnöd. Stösta dilemmat blev vad jag skulle ha på mig, vilket förmodligen blev ett totalt misslyckande. 
 
I samband med mitt nya helvete till liv på gymnasiet ville jag förvärra det lite grann. Jag började på min inte-äta-socker-diet igen. Jag har i princip sprungit runt i huset och inte kunnat vara still, only because i want sugar so BAD! Hmm, livet leker.
 
Ni vet ju hur dålig jag är på att lägga upp bilder. Jag har tusen kort på min mobil men upp på bloggen kommer dem aldrig. Rätt så sorgligt när jag tänker på det... Dock har jag bytt header (på tiden), so be satisfied, okay?
 
Vi hörs imorgon igen! 
 
Hälsningar en desperat Linus med sockerabstinens.

RSS 2.0