Alltså seriöst??

Frida hade cup i Jönköping idag så egentligen tänkte jag åka dit, men vi skulle samlas kvart i sex på morgonen... Ni förstår nog själva hur det slutade. Pappa åkte dit lite senare så då hade jag hela huset för mig själv. Jag bakade kakor och så kom Erica över för lite kaffe och fika. Sedan åkte hon hem och då kom Michelle istället. Vi lagade lite mat och jag försökte lära mig dansa jive och shuffling. Jag tyckte jag var jätteduktig, men Michelle som agerade domare höll inte riktigt med...

Imogon åker jag tillsammans med pappa och hans två kompisar upp till Stockholm. Vi ska se premiärmatchen i fotboll på Råsunda där AIK möter något lag. Vilket är ju obetydligt eftersom det är AIK man vill se! Det ska i alla fall bli asnice och jag ser verkligen fram emot det. Jag och pappa har taggat hela veckan!

Wihoo, klassonepiece!!

Halli! Kan ni gissa vad vår klass fick igår?? Jo, våra klasströjor! Och våra klassonepiece! Halva klassen tryckte nämligen på onepiece och halva på tröjor. Jag tog en onepiece och den är så grymt skön så det inte finns!!

 

Jag var i skolan idag vilket var riktigt skönt eftersom jag var så rastlös. Sedan var det träning med de små och sedan bar det av hemåt. Nu sitter jag och Oscar i onepiece med var sin dator i knät och spelar något konstigt spel med varandra på nätet. Riktigt gött är det!

 

Jag hörde på radion att Lets Dance dragit igång igen. Två kommentarer: är det fortfarande någon som kollar på det längre? För det andra blir jag lite sugen på att lära mig dansa! Alltså vi har ju typ lärt oss vals, foxtrott (stavning), rock'n'roll och bugg men hur mycket kan jag det liksom?? Jaja, får väl ta det när jag är pensionär.


Sjuklingar får fler läsare. Hmm...

Jag börjar bli rastlös. Det blir jag alltid när jag är sjuk. Jag förstår inte hur folk klarar av att inte göra någonting. Jag menar, jag lever ett rätt så stressigt liv (tro det eller ej), men hellre det än att bara sitta framför datan hela livet. Jag blir rastlös efter bara en dag liksom, hur överlever ni??

 

En annan sak jag blir lite irriterad över är de som klagar på att dem har mycket läxor och att dem inte har "tid" att göra dem. För då sitter dem hemma hela dagarna och gör ingenting, inte ens umgås med kompisar, och klagar på att dem inte har tid att göra läxor. JAG klarar av att göra mina läxor, så snacka inte om tidsbrist!

 

Det positiva med att jag är sjuk är att det på ett helt magiskt sätt lyckats höja läsarantalet på denna blogg. Otroligt.


Sjuklingen Falckis. Hmm

Jag slutade med min "inte-äta-socker-diet" igår. Rätt nöjd ändå efter 59 dagar! Men det "roliga" är att jag inte slutade på grund av att jag var sugen på socker, så jag vet inte varför jag slutade egentligen. Aja, då kunde jag i alla fall unna mig saft, bulldeg, bullar och hallonkräm!

 

Sedan mådde jag inte så bra igår och blev sjuk. Ont i halsen. ont i huvudet och ont i hela kroppen är ingen höjdare. Så därför stannade jag hemma från skolan idag, med ett ton av läxor på köksbordet. Man kan ju inte lata sig bara för att man är sjuk!


Sanden är människans värsta fiende

Vi fick våra omdömen idag, och de var skitbra, så jag var nöjd! Men jag kunde inte låta bli att skratta lite för det är rätt så komiskt. För tillfället har jag MVG i både matte och NO, men det är jag som har sämst närvaro i hela klassen. Oops!

 

Idag tränade jag ute, wihoo! Det var så underbart att äntligen känna att man får lite frisk luft när man tränar, istället för den luft som alla andra redan flåsat ut i trettiosju och ett halv år. Mumsigt med utomhusluft!

 

Nu tänker jag dissa pluggandet totalt och istället se på en film eller något. Bara för att irritera er ska jag göra ett typiskt fjårtis uttryck; "dags att dejta kudden". Natti natti mina små får!


Tanning for life

Snacka om att det var shorts-dag idag! Jag vet inte om det har varit varmt både hela dagen och kvällen idag, eller om jag varit så lycklig och optimistisk att jag inte frusit när jag haft shorts hela dagen. Skönt som tusan har det varit i alla fall!

 

Jag var då som sagt med Oscar idag, vilket var riktigt härligt! Tror det var två veckor sedan sist nu, alldeles för länge. Vi har varit ute en del så om man tar den tiden i solen + den en och en halv timmen jag solade förut idag så borde det ju ha gjort lite resultat i alla fall. Eller?

 

Bild från tidigare i veckan. Vilken grym vecka det varit!


Blom, blam ,blim

Jag börjar blir lite smått irriterad på mitt höjdhoppande! Det går alltid så himla bra i början och sedan - ploff - så går allt åt helvete. Kom på en andraplats igår och vann en fin silvermedalj och en marsbit. Som plåster på såren åt jag faktiskt den där chokladbiten - för första gången på 56 dagar! Men jag slutar inte min diet än, 44 days to go!

 

Nu har vi ställt om klockan en timme och det är ju underbart! Man fick ju sova mindre bara men annars så är det bara positivt att få lite ljusare kvällar. Idag har jag hunnit sola en och en halv timme med syrran och nu ska jag snart laga lite lax. Sedan hoppas jag att jag kan spendera lite tid med Oscar.


Örebro, here I come!

Igår var det klubbmästerskap för mina småttingar som jag tränar. Grattis till alla som gjorde flera bra resultat! Sedan handlade jag mat till min provmiddag som jag ska göra om några veckor i hemkunskapen. När jag kom hem så lagade jag ju självklart maten också, och det går bättre och bättre. Kan det bli ett MVG tro?

Idag är det tävling i Örebro, wihooo! Det ska bli så sjukt kul! Tyvärr är det sista inomhustävlingen nu så jag måste prestera! Så jag nöjer mig inte med mindre än rekord, haha. Önska mig lycka till!

Fick idag reda på att en politiker kommer ...

Fick idag reda på att en politiker kommer till oss nästa vecka. Det ska bli så kul att kunna skälla ut henne! Haha! Imorgon är det KM för mina småttingar så jag måste vara funktionär och hjälpa till. Men det blir kul tror jag. Hoppas dem gör bra ifrån sig nu bara! Nu tänker jag sova. Natti natti!


Pisa, pisa, pisa, död

Idag har jag gjort prov hela dagen. Bokstavligen. Vissa nior på skolan är med i en undersökning om hur mycket niondeklassarna i Sverige kan om olika saker, bland annat matte och läsförståelse. Men självklart finns det ju något positivt med detta! Vi fick ju käka pizza! Det var så grymt gott!

 

När jag kom hem slängde jag på mig shorts, t-shirt, brills och foppatofflor och begav mig ut för att plugga. Det blev lite kallt efter ett tag dock, men annars riktigt härligt! Sedan har jag pluggat lite, stretchat, gjort magstyrka, plockat ur diskmaskinen och nu ska jag läsa underbara tidningen Café. Godnatt på er! Jag tänker i alla fall sova gott.

 

Jag är oerhört duktig på att bädda min säng, tycker ni inte det?


Hatar mitt liv

Nu ska ni få höra på mitt kassa liv. Jag försov med med 55 minuter imorse - igen. Därför hann jag varken duscha eller äta frukost. Jag har då varit hungrig hela dagen idag så det enda jag längtat efter är att få äta müsli med yoghurt. När jag äntligen kommer hem finns ingen yoghurt. Jag tänker "okej då, ingen idé att blir arg. Jag kan ju äta rostat bröd med smör, det är ju gott det med". Då har vi inget bröd! Dessutom är jag så trött i huvudet så det inte finns. Då har man hur mycket läxor som helst.

 

Det positiva är att jag i alla fall hittat titeln på typ världens härligaste låt. Självklart en klassiker från typ 80-talet som jag velat veta vad den heter i flera år. Tycker ni inte om den är ni dumma i huvet.

 


Partaj

Igår shoppade jag en massa i Skövde. Det blev tre par tygskor och en jacka. Dessutom kollade jag på kostymer till skolavslutningen och så, men jag köpte ingen då. Efter det gjorde jag tabben att jag köpte en grillad kyckling som jag tänkte äta i bilen påväg in mot stan. För att vara lite beskrivande så flög det verkligen kyckling överallt! Hela mina t-shirt blev alldeles fläckig!

 

Efter det fick jag möta upp Alexandra med en fläckig tröja. Vi drack kaffe på radhuset och snackade massvis. Till sist åkte jag hem och mötte Michelle. Vi var ute och gick i en och en halv timme! Snacka om hurtigt! Efter allt åkte jag hem och pluggade spanska. Härlig söndag!

 

Vill bara tillägga att här har jag och Michelle lockat mitt hår. Därför ser det lite smådamp ut.

Snacka om fint när jag och Michelle var ute och gick!


Utsovning?

Jag lyckades äntligen sova ut idag, sov till ett. Shiiit va skönt!!

Jag skulle egentligen gått ut och gått med Dominika idag, men vi sket i det. Då stack jag istället hem till Amanda lite istället. Ja, mamma skulle fika med Amandas mamma så jag hängde bara på. Och nu har Michelle precis åkt hem från mig, hon spenderade kvällen här. Vi har lyssnat på "tunnan och moroten"(sök på dem på spotify och ni kommer bli överraskade!), sett på film och kollat på Vampire Diaries. Awesome!

Just det ja, vi lockade mitt hår också. Jag tog en bild, men jag är så grymt trött nu och hade tänkt lägga mig, så den får ni imorgon. Puss och godnatt!

Vilken röra!

Just nu är jag överallt känns det som. Vad sjuttsingen menar Linus med detta? tänker ni. Jo, jag är inblandad i så mycket just nu att jag inte har koll på något längre.

 

Efter en massa krångel ikväll slutade det med att jag såg Fridas innebandymatch. Där träffade jag Amanda Johansson och Matilda Schyberg som jag snackade med hela matchen. Asnice!

 

Rätt classy att ta kort i spegeln på bahuset va??


Say whaaat?

Idag fick jag damp. Morgonen började precis som vanligt - med att jag försov mig 40 minuter. Sedan blev det bråttom och precis när jag skulle ställa in frukosten, släcka lampor och stänga av allt så skriker Frida att bussen kommer. Hon springer ut och lämnar mig helt ensam. Hon visste mycket väl att jag inte skulle hinna med bussen med tanke på att jag måste låsa och allt. Då blev jag helt sjukt arg på henne! Vilken diss! Det tog 35 minuter att till skolan...

 

Dagen fortsatte i samma irriterade spår för mig. Jag känner hur jag inte klarar av åttornas omogenhet. Alltså visst, alla har ju varit omogna men så som dem beter sig nu betedde jag mig i sexan! Jag fick damp och kastade mina skor på dem...

 

Enkel och härlig klädsel idag. Förresten, påminn mig om att det är skjort-fredag imorgon!


Förstekock, andrekock

Nationellt prov i kemi på morgonen. Gick nog rätt bra tror jag. Nöjd.

 

Efter kemin så skulle vi spanskabarn laga lite spansk mat. Jag och Alexander var ju självklart grymmast där vi stod och dansade till Lady Gaga och åt upp alla nachos. Men det blev relativt gott faktiskt! Sedan drog vi hem till honom. Vi var väldigt duktiga och aktiva idag faktiskt! Vi både gick och cyklade två rejäla rundor. Efter det spelade vi monopol med hans bror Samuel. Härligt!

 

Så här på kvällen var jag duktig och pluggade spanska och svenska. Jag måste se till att sköta mig nu och inte slappa ända fram till sommaren som jag brukar göra!

 

Här kommer lite bilder från idag, men också bilder som jag skulle lagt ut häromsistens.


Det som fattades

Jag ligger här och kan inte somna. Det kändes som jag glömt något och nu kom jag på vad. Att blogga ju!

 

Panikdag idag. Börjar inte bra när jag fick reda på att våra klasströjor blir försenade i en vecka. Sedan fortsätter det dåligt med att jag inte fått reda på om jag kommer få något sommarjobb heller. Nu måste jag ringa dem nästa vecka, igen. Med tusentals andra småsaker tycker jag att jag varit på ett relativt bra humör ändå!

 

När jag kom hem blev jag gladare. Jag åt, somnade lite och stack iväg på träning i Falköping. På bussen träffade jag ingen mindre än Linn Holst. Alltså jag kan ju inte låta bli att tycka hon är för rolig!

 

Jag tog lite fina bilder till er idag, men det är lite för sent nu för att lägga upp dem nu. Måste sova. Godnatt!


1 clear, a lot to go

Idag tog jag, Dominika och Maciek bilen till Skövde. Så lyxigt att Maciek har bil liksom! Supertrevligt var det! Där träffade jag på en massa jag känner, bland annat Oscar, Agnes, fredrik och Christoffer. Vi gick i tusentals affärer och ändå hittade jag ingenting jag vill ha. Sedan åt vi sushi och det var så himla häftigt! Kanske inte det godaste jag ätit, men coolt var det! Det är faktiskt med på min lista över saker som jag ska göra detta året, så nu är en punkt avklarad. Yes!

 

Jag känner att jag måste komma in i rytmen med att somna tidigt igen. Jag var ju så bra på det ett tag och så gick det åt skogen bara. Därför tänker jag sova nu. Godnatt!

 


Solning på hög nivå!

Idag var det varmt! Eller kanske inte så varmt, men jag satt ute i shorts och t-shirt och pluggade spanska en timme i alla fall. Så skönt med lite luft och sol!

Nu har jag precis rakat mig och snyggat till mig lite. Erica hämtar nämligen upp mig om fem minuter för då tar vi bussen till Skövde för en fika. Brillorna är på, så det är bara att köra!

Spocklugg - min nya frilla?

Jag vill göra något med mitt hår! Typ ändra frisyr eller kanske tona/färga det, men jag har inte en aning om hur. Jag får väl avvakta lite. Problemet är att jag förmodligen aldrig kommer göra något, jag är för feg.

 

Just det ja, jag måste ju berätta om den listan jag och Michelle gjorde ikväll! Det är över saker som vi ska göra under detta året. Här är vissa exempel (med andra ord har jag censurerat bort en del).

 

Gå på knäna en hel dag, åka på cykelsemester, skaffa affrokrull, äta sushi, sjunga en duett på kareoke, plocka jordgubbar i Dimbo, sova under bar himmel, paddla kanot/kajak, göra cupcakes och tårta och sist men inte minst - ta en fika. Vi har nämligen aldrig fikat ihop, haha.

 

Stek i bussen. Amy tycker jag borde köra på denna vackra frisyr. Själv tvekar jag lite.


Ananaspaj

Först var jag lite hos Oscar och efter ett tag kom Michelle. Lite senare stack jag hem till Michelle där vi käkade och gjorde ananaspaj. Jag syndade lite och åt en pyttepytteliten bit paj. Det var det godaste jag har ätit på 42 dagar! Helt sjukt gott! Tyvärr fick jag inte utlopp för mitt partyhumör idag, men allt var mycket trevligt i alla fall!

 

Här hemma har Frida en massa kompisar som ska sova här och då kommer frågan; hur ska jag lyckas sova ikväll??

 


Bye bye

Deo. Parfym. Borstade tänder. Röda byxor. Englands flagga-tröja. Fixat hår. Laddad mobil. Partysinnet på topp. I'm redy for Oscar and Michelle! See ya tonight!

Provmiddag

Jag skulle egentligen sovit över med Oscar inatt, men jag kände att jag behöver en familjekväll. Dessutom skulle jag ju träna inför provmiddag ikväll, så vi sket i det. Allt gick värsta bra tills ugnen dampade loss och slutade fungera. Jag spräckte tiden som jag var tvungen att hinna laga maten på på grund av det, men jag får försöka igen någon annan dag. Gott blev det i alla fall!

 

Idag har jag klarat mig i 41 dagar utan socker. Helt sjukt ju! Men idag var jag sugen på glass så jag gjorde en egen version. Jag tog is och fryst kiwi som jag mixade så det blev som snö, och vips så hade jag sorbet. Smart va?

 


Oopsidaisy, nu var det dålig uppdatering!

Sorry sorry, nu har ni fått vänta alldeles för länge efter mina förhoppningsvis roande inlägg. Så ikväll tänker jag ge er två! Inte dåligt det inte!

 

Vi dansade bugg i skolan idag, och det var nästan lite kul! Jag får tacka Stina och Linn som var så duktiga dans-babes! Något som helt plötsligt blev världens hit i skolan (kanske inte så stor hit, men huvudsaken är att det var Jag som införde den) är att göra flätor i tjejernas hår. Jag är så stolt över att kunna göra inbakad och en massa sådana saker. Inte dåligt va?

 

Efter skolan drog jag, Linn, Julia, Tim, Wille och Elin till Mekka för en fika. Kaffe Latte vanilj for life! Det var i alla fall jättetrevligt att bara snacka lite. Efter det drog jag till mina småttingars träning och efer det tränade jag själv. Härligt!

 

Linn flätar Julias hår.


Nu du!

Jag blev värsta taggad på att ändra hur mycket grejer som helst på skolan igår efter utbildningen. Vi lärde oss massor, framför allt vad vi har rätt till. Så nu kan jag sätta mig upp mot lärare och säga "enligt skollagen kapitel fyra paragraf elva har jag rätt till att du ska visa vad jag missade på lektionen igår när jag var borta. Ingen elev ska göra detta, du!". Haha, va roligt detta ska bli!

Efter utbildningn kom Oscar och Viktor ner till Jönköping också och vi gick på A6. Jag blev bara arg. Jag hatar H&M i Jönköping! Dessutom finns inte sommarkollektionen i butik ännu så jag blev bara arg och köpte ingenting.

Linus with the braces

Idag fick jag mina fjädrar i munnen. Det är förjävligt. Jag som ut som en blandning mellan kronprinsessan Victoria med hennes underbett och en robot. Ont gör det också. Suck.

 

Imorgon ska jag på utbildning i Jönköping med några fler från skolan. Vi kommer lära oss att blir "bättre elevrådsrepresentanter". Efter det träffar jag Viktor och Oscar som kommer till Jönköping så ska vi gå lite på A6. Viktor snackade om att han känner Sebastian Krantz (var det så han hette?) så han kanske skulle med, vi får se. Självklart tar vi en sväng förbi H&M och lite andra affärer innan vi drar hem. Bör bli en toppendag!


Extaskillen

Skrev klart idrotts-provet idag. Dessutom pratade jag med Krister som sa att jag skulle få designa nya träningsoveraller för klubben + min träningsdräkt. Det känns riktigt bra för nu kan jag ju få dem som jag vill!

 

Jag fick en riktigt glad överraskining idag på träningen. Handbollsfolket som tränar efter mig brukar vara helt galna och skrika och springa omkring sista kvarten på min träning. Detta resulterar i en rasande arg Linus. Idag satt alla helt lugnt på läktaren och jag blev så glad!! Livet är underbart ibland!

 

Edit: Imorgon får jag ännu mer stål i munnen. Tydligen var det nödvändigt med ännu mer tandställning i form av fjädrar.


Sunlight

Ååh, jag är så desperat efter sommaren! Det var så grymt skönt att bara kunna sitta i solen i skolan i fredags! Självklart satt jag inomhus, för kallt utomhus, men det känns ändå som att sommaren är påväg. Men den skulle ju ändå kunna skynda sig lite.

 

Shit vilken slapp söndag jag har haft. Jag har inte ens tagit på mig nåt annat än pyjamas och morgonrock. Stackars Amy och Michelle som tvingats se mig såhär skabbig.

 


Chillipill

Efter allt igår åkte jag hem till Michelle där vi åt, och sedan sov hon över hos mig. Vi såg på film och åt en massa ananas. Mums! Nu ska hon snart åka hem och då har Amy kommit hit istället. Jag hör av mig mer ikväll!


Sitter ute i Kungslena nu med Erica, Jessi...

Sitter ute i Kungslena nu med Erica, Jessica, Oscar och Emma. Vi spelar lite poker och har det hur trevligt som helst! Men nu ska jag vinna lite pengar, trevlig helg!


Yes, pokerkväll!

Jag får höra från alla håll och kanter att jag måste blogga. Jag kan säga som så här, jag bloggar i princip varje dag. Jag ber om ursäkt över att jag inte gjorde det i typ tisdags, men annars är det varje dag. Så med lite tålamod så får ni se hur mina nya inlägg snart dyker upp på er datorskärm.

 

Klasströjor beställda idag och det känns så skönt! Nu behöver jag inte tänka på det. Sedan bar det av hemåt, trökade i mig två kilo mat och sedan iväg för att träna. I bussen pratade jag i telefon med Erica och Oscar och jag skrek verkligen ut alla planer inför imorgon som kommer bli grymma! Jag, Erica, Oscar, Emma och Jessica ska ha pokerkväll i Oscars stuga där vi sedan ska sova. Gonna be awesome!


RSS 2.0