Myskväll med familjen

Pappa har lärt sig spela Wordfued, så så fort han spelat ett ord hör man "nu är det din tur Linus!". Haha, så kul!

 

Jag hade tänkt köra ihop ett par vänner ikväll egentligen, men eftersom i princip ingen kunde så blir det en mysig hemmakväll med familjen istället. Så hittils har vi gjort knäck (redan hälften är uppätna) och lockat både mitt och Fridas hår. Jag kände att jag blev mycket sexig, även fast lockarna inte syns så bra på bilden. Man kanske ska permanenta sig?

 

(Och ja Frida, vi ser dig)


Jag lagade en asgod middag idag!

Här sitter jag och pillar på mina tår i min ensamhet och väntar på att frida och pappa ska komma hem. Michelle spenderade kvällen här, så nu när jag har lite tid över funderar jag på hur jag lyckas med allt egentligen. Idag har jag både krossat en tallrik och hävt ner en kniv på Michells fot. Jag tror jag tycker synd om henne, hon har inte många fungerande kroppsdelar kvar...

 

Mitt hår ser helt seriöst ut som en pudels huvud, fast för tillfället med en mittenbena. Vilken beskrivande bild, just därför tror jag inte ni behöver en bild.


So, so fresh! Fresh, so fresh!

Nyduschad, nyrakad och en ny farfarströja på mig. Underbart! Tröjan fick jag av Michelle, så tack så JÄTTEMYCKET Michelle! Du är underbar!

 

Pappa kom precis hem med en massa kompisar från jobbet och förstörde lugnet här hemma. Kul att höra de prata helt öppet om allt som "the flower power" hade att erbjuda. Suck. Som tur är kan jag drömma mig bort i tvns actionfilm.

 

Gårdagens outfit (ursäkta det jobbiga blogg-ordet, men jag har tröttnat på ordet "klädsel")

Med nyduschat och fluffigt hår står jag och posar i min alldeles gorgeous julklapp från Michelle!


Hohoho, finns det några snälla barn här??

Nej det gör det inte, så det så! Vad hade du tänkt göra nu då, gubbjävel?

 

Jag har bara legat i min säng idag - hela dagen! Så underbart skönt ibland! Dessutom har jag ätit fisk två gånger idag, vilket är så gott. Lyckans gudinna ler mot mig idag.

 

Jag känner att det har varit en lite dramatisk nyår iår, och den har inte ens varit... Först skulle jag till Skillingaryd, men det fick jag inte (skitarg), så då hade jag ingenstans att ta vägen och började få panik. Men nu är jag istället bjuden till två fester och jag vet ju vilken jag ska till! Jag kommer ju vara elak vem jag än väljer! Nej nu skiter jag i att oroa mig över det och fortsätter kolla på tv och käka choklad istället!


Kul att jag inte får in bilderna!

Jag var tvungen att göra en grej med rälsen idag, för att jag åt knäck nu i helgen. Jobbigt, men bra, för nu har jag ingen tråd som skär upp hela kinden på mig!

Nu har jag strykit min skjorta så att jag kan åka ned till Michelle, Lisa och Linnea. Det kommer bli mycket trevligt!

Jag funderar på att ha en "skjort-vecka" i skolan. Alltså att jag har skjorta på mig till skolan fem skoldagar i rad, i en vecka. Det vore väl bara underbart härligt!?

Shopping shopping

Helt underbar dag idag! Jag vet inte hur mycket folk jag träffat egentligen, men jag gick runt med Michelle, Amanda, frida och Felicia. Sedan träffade jag även Ellen, Viktor och Robin i SKövde också, så dagen har varit rätt grym! Jag köpte bara ett par nya boots (eftersom mina gamla gick sönder) och dessa är mycket bättre kvalitet! På kvällen stack jag hem till Oscar lite för att snacka skit och bara ha det trevligt.

 

Tjena hallå, vi tar kort så!

Såhär snygga var vi igår natt när vi skulle GÅ hem från familjen Janson!


Varför måste man alltid ha en rubrik?

Just det, varför då? Det känns så jobbigt ibland, speciellt eftersom jag är lite allergisk mot alla motton på engelska där man ska "tro på sig själv, eller strunta i vad andra tycker" typ. Snälla någon, skärp er! Dessutom är jag jättearg på att jag inte kan få in dagens bilder från mobilen till datorn. Hur som helst så är det ju mellandagsrea imorgon, wihoooo! Så jag ska dit med mamma, Frida och Michelle för att shoppa på som bara den! So that's gonna be totally marvelous!

Bättre sent än aldrig

Nu har jag varit lite osocial mot er senaste dagarna. Sorry!

 

Julafton var ju helt underbar! Jag fick presentkort på H&M och även Kicks (där jag ska köpa parfym). Sedan fick jag ett efterlängtat duntäcke, en t-shirt (från H&M), en deo från Van Gils och en rakapparat. Den roligaste julklappen fick jag av Oscar, ett par stringkalsonger gjorda av godis. Helt underbara julklappar i år!

 

Jag fick också vara tomte. Jag hoppas jag gjorde ett bra jobb, haha. Om två timmar ska vi upp till familjen Janson och äta middag och bada tunna. Lovely!

 

Jag vet att jag är kass på att ta kort, men ni får nöja er med det ni får, hahaha!

 

Skulle jag inte vara rätt sexig i dessa kalsonger?

Bror min kom hem från Stockholm med sin oerhört söta hund, Svante.


Bowlingnerd

Igår spelade hela D-huset bowling, och kan ni gissa vem som hade den bästa serien av alla? Jo det var ju jag! haha.

 

Sedan hade vi avslutning och även vårat körslag. Jag tyckte faktiskt vi borde ha vunnit, även fast 9E var helt sjukt bra (de vann). Vem kan motstå låten "fyra bugg och en coca cola"?

 

Jag i bowlinghallen.

Och här är vår oerhört snygga so-lärare Carina!


Är Skåne ett landskap?

Vi hade världens genrep idag inför körslaget som vi ska ha på avslutningen imorgon. Vi kommer vara bäst! Dessutom hade jag mina två sista prov för i år idag. Så underbart att bli av med dem och kunna slappna av!!

 

Jag såg precis en video från Postkodmiljonären där två tjejer får frågan "I vilket landskap ligger Malmö och Kristianstad?". Ni bara måste se den, sjukt kul! Bästa kommentaren var "om Emil pratade skånska, skulle Malmö ligga i Småland".

 

 


Jösses Jesus

Dodgeballturneringen idag tog kål på mig. Ursäkta ni som jag skrek åt, men att sitta i sekretariatet och behöva ha koll på allt, samtidigt som jag ska prata i mikrofonen samtidigt som jag ska prata med folk som är arga på domarna klarar jag inte av. Vi hade två minuter mellan varje match, och då kan jag inte prata om ett beslut som togs av en händelse som jag inte ens såg. Så jag ber om ursäkt om jag var lite emotionell labil.

Jag var ute och sprang i snön idag istället för vanlig träning och gjorde övningar och allt. Jag är jättestolt!


Tack Erica för denna julshopping!

Idag tog jag och Erica Olofsson bussen till Skövde för att shoppa. Vi shoppade i över sex timmar så vi var rätt trötta sen. Det var egentligen meningen att jag skulle handla julklappar, men jag hittade verkligen ingenting! Det blev bara kläder till mig. Självklart köptes samtliga klädesplagg på H&M!

 

För första gången i HELA MITT LIV köpte jag en munktröja som jag gillar! Jag är så glad och den är så skön. På tröjan står det "I survived xmas and all i got was this lousy hoodie". Älskar den!

Den här tröjan är kanske inte en typisk "killtröja" eftersom det är guld, men jag gillar den starkt ändå! Det står "Fight for your right to party!" och det är exakt det jag kommer göra!

Och efter två månaders grubblande köpte jag äntligen dden här underbara skjortan! Den har små blå och vita lodräta ränder, med blå detaljer.


Kvadreringsregler - check!

Oj va mysigt vi hade det när vi pluggade. Jag hade världens bästa person också som kunde sitta och förklara alla kvadreringsregler och sånt för mig. Tack Michelle! Vi drack choklad med grädde, åt lussekatter, drack kaffe och drack julmust. Mumsigt.

 

Jag ber om ursäkt över att det inte alltid är världens bästa kvalité på bilderna, men det är förhoppningsvis bättre än inget.


Lussekatt och Bridget Jones

Jag är så trött i huvudet! Jag stod i kiosken på en innebandymatch idag och det var så mycket folk som skulle köpa och så mycket huvudräkning! Usch!

 

Nu väntar jag på att jag ska ta mig i kragen och sluta äta lussekatter framför Bridget Jones dagbok och börja städa istället så Michelle kan komma hit. Vi hade tänkt göra det roligaste man kan göra på just en lördag, plugga...


Snart det ju jul!

Det gick precis upp för mig att det är jul snart och jag måste köpa alla julklappar! Som tur är ska jag till Skövde igen på söndag. Pust!

 

Idag har jag för frösta gången i mitt liv bakat lussekatter. Jag tyckte det var ashäftigt och blev supernöjd.

 

Men nu är klockan halv tre och jag är rätt seg. Måste sova så jag orkar va med Michelle imorgon! Natti natti allihopa!


Harry Potter?

Allt verkar flyta på bra nu! Jag är så glad över hur vissa av mina betyg slutade sen ändå, mot alla odds! Och sedan sitter jag tilsammans med mamma och pappa i vardagsrummet och kollar på "Tomten är far till alla barnen". Har ni inte sett den bara måste ni det, för det är den bästa svenska filmen genom tiderna! Däremot brukar det bli lite pinsamt att se på den med föräldrarna eftersom i början är det en sexscen med två medelålders människor, folk blir gravida när deras män har steriliserat sig, någon blir bög, alla firar jul med deras ex, alla blir fulla, en full tomte slängs i ett glasbord och alla gråter. Underbar film!!

 

Den här bilden hamnade på mig på facebook. Jag lånade Adelas glasögon, och tydligen ser jag ut som Harry Potter. Kul?


Dåligt att jag behöver storlek XXL!

Jag har suttit och delat ut julmust till hela skolan idag. Självklart fuskade jag och tog fem stycken själv när man bara fick ta en (det var ju jag som såg till att alla bara fick en). Vaddå? Vad förväntade ni er?

 

Det blev inget Lundis idag utan blir Lundis på fredag istället, så jag, Frida och papi åkte till Skövde. Där hittade jag den här underbara skjortan från H&M som är på bilden längst ned. Den tror jag att jag ska köpa på söndag, då jag ska till Skövde igen.

 

Det har verkligen varit en skjort-dag idag! Till skolan hade jag röd skjorta och vit t-shirt (översta bilden) och till Skövde bytte jag till blå skjorta och bytte t-shirt (mellersta bilden). Jag älskar skjortor!

 

Edit: Jag blev bara såå irriterad idag på Dressman! Jag hade sett på reklam att de sålde kalsonger med USA-flaggan, men i affären var alla slutsålda utom storlek XXL. Och den storleken har jag bara på kalsonger i Italien! (jag vet, det var fruktansvärt jobbigt för min självkänsla, men tydligen behövde jag XXL för att komma i italienska kalsonger)


Jag får aldrig sova!

Oj oj oj, va jag sjöng på Lucian idag! Min lilla vers jag skulle säga framför hela skolan gick också bra! Folk störde sig bara lite på hur jag uttalar ordet "ska" men annars så gick allt fint.

 

Jag har nu knappast sovit något alls på två dagar och är död. Jag orkar inget mer, så därför tänker jag sova. Jag måste ju vara pigg ifall det blir att leka med Lundis imorrn. Natti natti på er!


Sulmare Lucica, lastro dargento

Fråga mig inte hur det stavas, men rubriken är början på den italienska Lucia sången. Och varför valde jag den rubriken? Jo, för att vi har tränat på vårt Luciaframträdande halva dagen idag, för imorgon gäller det. Då ska vi sjunga för skolan, personalen och även ett ålderdomshem. Det finns bara två problem: nummer ett är att jag ska säga en vers. Glömmer jag av den skäms jag ihjäl. Nummer två är att vi ska vara på skolan kvart i sju. Det finns ju inte en sportslig att jag hinner få i ordning mitt hår tills dess. Och då ska jag visa upp mig för hundratals personer! Håret är ju jätteviktigt då!

 

Jag kände att jag ville använda min nya spegel i mitt rum. Helt underbart då jag alltid tidigare behövt gå in på Fridas rum varje gång jag behövde kolla hur jag ser ut. Idag blev det jeans och en snygg figursydd skjorta. Självklart har jag boots till detta då det blir lite med "edge" på den annars enkla klädseln.


Don't push me over the edge

Idag känner jag mig lite som en irriterad italienare. Jag sov liksom fyra timmar i natt och är helt död. Jag blir inte gladare när vi har haft en kass vikarie på syslöjden, och eftersom jag hatar henne kan detta leda till att jag inte får MVG i slöjd. Med andra ord kanske jag inte riktigt varit den duktigaste av elever, men snälla, hon har ju något problem. Hon går mig verkligen på nerverna! Jag kan ju säga att jag har använt en del svordomar och könsord (som ej bör nämnas) för att beskriva henne.

 

När jag kom hem ville jag sova, men vilka väcker och brottas med mig då hela tiden? Jo pappa och Frida. Sedan förlorade Sverige mot Frankrike i handboll också. Ilska!

 

Lördagens nedtonade klädsel bestående av en svart farfarströja, jeans, boots och såklart jacka.


Kul att man inte är pluggis då

Jag döör. Jag är hur trött som helst. Jag känner att det enda jag gör när jag är hemma är att ligga i sängen, antingen sover jag, kollar TV eller kollar typ facebook. Och problemet med min för nuvarande hälsosamma livsstil (eftersom pizza självklart är inkluderat) är att jag inte orkar göra några läxor. Och eftersom jag var sjuk tre dagar förra veckan är det kanske 1.5 ton läxor jag har. Jag orkar inte!

 

Det värsta av allt är att jag tänkte ladda upp en bild (på mig såklart), men då hittar jag inte sladden till mobilen. Så ni får en annan, som jag valde bara för att det skuggas på min kind så jag ser smalare ut i ansiktet.

 

Edit: märkte ni vilka fina ord jag använde där ovan, inkludera, för nuvarande, hälsosamma livsstil...

 


Vad ska jag göra imorgon? - Plugga

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos Oscar idag. Mycket trevligt. Det var nog två eller tre veckor sedan nu så vi behövde verkligen snacka! Så jag bara tackar för idag Oscar!

 

Sedan blir man så glad när jag är påväg hem och tänker, "oj, vad ska jag göra imorgon? Kan det vara så att jag är ledig?". Nej självklart inte. En vecka skola kvar, och då får man ju plats med en massa saker. Tycker lärarna i alla fall...

 


Michelle is in tha house!

Michelle här gott folk! Sitter här hos Linus och försöker träffa munnen med popcorn och rapar. Besudling på hög nivå också! En helt vanlig crazy kväll och inget mer. Anledningen till att jag skriver är att jag behöver avreagera mig lite, jag har svårt att tycka illa om personer men det finns två som bara går mig på nerverna så in i blåbärskogen! Min lärare som förstörde min dag för nej här får vi inte läsa tidningen påväg in i klassrummet nej, trots att hon tar 5 minuter på sig innan hon börjar, förstår inte resonemanget. Eller en så kallad klasskompis som kallar personer för bög p g a en viss klädstil, sedan kommer han med exakt samma klädstil. Ibland förstår jag mig bara inte på folk. Men nu har jag tänkt att ta med mig Linus ut i skogen. Ja mer ska jag inte säga ;)

Flötig

Jag känner mig lite friskare faktiskt. Inte så mycket huvudvärk längre, men däremot är jag helt slut, både i huvudet och kroppen. Det värsta av allt är att jag känner mig så flötig (världens fulaste ord egentligen) eftersom jag bara legat i sängen i två dagar i princip. Men men, livet är rätt bra ändå när jag kunnat ägna kanske 15 timmar åt att titta på Avatar (den tecknade serien som gick på Nickelodeon). Och det är ju inte slut än! Så det är det jag tänker göra nu, titta på Avatar.

Jag är sjuk -.-

För två veckor sedan var det PMS/damp vecka. Förra veckan var det damp/depp vecka. Jag tänkte att jag skulle vara glad den här veckan, men det slutade fungera efter halv dagen. Sedan blev ju sjuk också! Så nu är jag irriterad på allt. Här kommer en top 3 lista på de mest störiga grejerna:

 

1. Jag har slitit häcken av mig för att göra så bra dodgeballgrupper som möjligt för hela skolan. Sedan klagar de över att det var just EN person de inte hamnade med. Men för att inte verka galen låtsas vi om att jag inte skrek åt en katig sjua i entrén att han kunde dra åt helvete...

 

2. Varför måste folk hela tiden antingen skriva att det snöar. Kan det inte vara så att jag redan vet det med två väl fungerande ögon som redan läst ca 50 statusar på facebook. Sedan alla dessa grejer man skickar vidare. "Kopiera inom en minut annars blir du olycklig hela livet". Fuck it!

 

3. Det finns inget mer störande än att läsa ett blogginlägg med en massa förkortningar, till exempel "mkt". Klart man kan använda talspråk eftersom en blogg är personlig, men man sitter inte och skriver sms på bloggen! Man bloggar. Hatar att läsa då.


Sjuk?

Det typ känns som att jag ska bli sjuk. Jag kan verkligen inte det med allt i skolan. Ååh!

 

Nu har jag också blivit intervjuad. Hoppas det blir bra nu bara, för jag vill verkligen inte att de skriver det som att jag tror jag är bäst i världen. Men de brukar skriva det bra, i alla fall tidigare gånger de intervjuat mig. Om jag bara kommer ihåg så postar jag intervjun på bloggen!

 

Det blev en enkel klädsel idag, svart v-ringad t-shirt, min favvo jeansskjorta, vita jeans och mina boots (självklart från H&M). Underbart!

 

Boots

Boots - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01XROJ

Chelseaboots i läderimitation med dragkedja i sidan. Dekorativa spännen. Gummisula.

H;amp;Mwww.hm.com

Jag kommer bli intervjuad!

Hela mitt liv börjar kännas rätt så kaos. Läxor i ton, en massa grejer med dodgeball-turneringen som bl.a. jag är ansvarig för, och sedan allt annat runt omkring julen. Julklappar ska köpas och mitt i allt ska man träna som mest för att bli ännu bättre. Allt är kaos och hur stressigt som helst!

 

Men det positiva är att jag imorgon kommer bli intervjuad till Västgötabladet! Det kommer handla om tävlingen som var igår och mitt resultat och så. Då blir jag så glad över att jag blir uppmärksammad!


Mitt underbara liv!

Det gick underbart bra idag! Nytt personligt rekord på 1.83 och en första plats. Jag vann en väska (ligger i paketet jag fick). Det känns jätteskönt att det äntligen släppte lite, men det finns mer att ge. Bara fortsätta träna så hoppas jag på ÄNNU bättre resultat nästa tävling!

 

Jag som hade en fin liten bild där jag står på prispallen och får mitt pris, men nu verkar den vara borta (?)...


Heading for Göteborg!

Nu känner jag mig mycket laddad inför Julklappsjakten i Göteborg! Det ska bli skitkul. Jag blev så sur för två veckor sedan då jag också tävlade i Göteborg, och jag inte hoppade så högt som jag ville, så idag tänker jag hoppa högt! Det verkar vara rätt bra motstånd också, så jag är jätteuppspelt!

Frida bloggar!

Eftersom min bror aldrig bloggar så erbjöd jag mig (snäll som jag är) att ett skriva ett blogginlägg. Så min bror sitter just nu här brevid mig, svär och skriker åt något spel som han spelar på sin mobil. Lite kul faktiskt :D

Idag har jag i alla fall dansat på julmarknaden här i Sveriges minsta stad. Värre kunde det inte gått säger jag bara! Hade 2 lektioner på oss att lära oss dansen, sen ska vi stå där och dansa i typ 50 minusgrader och regn. Okej, jag kanske överdrev lite.. men kallt, det var det! Så nu kan man bara drömma sig bort mot Italien, paradiset som vi åker till varje år. Saknar allt folk otroligt mycket och VÄRMEN! Tänk att gå runt så brun som jag var då nu, det skulle ju bara vara underbart!
Imorgon ska min käre bror åka på friidrottstävling. Hade tänkt att följa med och heja på honom men tyvärr så har jag både match och konfa. Men vi får hoppas på att det går super för honom utan mig ändå!


Da bilder!

Jag och Michelle var ute och gick i två timmar! Jag är så trött att jag tror jag svimmar.

 

Nu visade det sig att jag inte hade alltför mycket bilder, men ni får gotta er med det jag har!

 

Redo för träning!

 


Jag tror jag är förälskad... I mig själv!

Nu fungerade inte sms-inläggena igen! Nu är jag arg, och jag funderar på att byta till annan bloggsajt, men jag älskar ju blogg.se...

Nu ska jag ner till Michelle. Vi hade tänkt vara ute och gå i flera timmar i det kalla vädret och diskutera alla viktiga livsfrågor!

Sedan vill jag bara tillägga hur förvirrad jag är! Hälften av mina vänner säger att jag inte alls ser bra ut i min nya frisyr, och de andra halvan säger att jag alltid måste klippa mig såhär! Jag själv tycker jag ser mer manlig ut och får snyggare kinder (haha) så jag håller nog fast vid den här frisyren ett tag i alla fall. Jag trivs ju, så varför ändra?

När jag kommer hem får ni alla bilder jag tagit på mig själv (eftersom jag älskar mig) under veckan. Det ser mina bästa bloggläsare fram emot va?

RSS 2.0