Jag är hemma hos Amanda nu och jag, hon oc...

Jag är hemma hos Amanda nu och jag, hon och Michelle monterar ihop en.soffa. Efter ett tag kollar vi på beskrivningen och Michelle säger: Du, vi har gjort lite fel... Amanda säger: Men manualer är bara för dem som är lite sämst och eftersom vi är bäst så behöver inte vi den. Så himla sköna är dem! Nu råder det full debatt om hur den ska monteras samtidigt som jag kollar på och sms-bloggar. Härligt!


Valborg

Jag hade 4 olika saker som jag skulle kunna göra på Valborg. Ett var att åka till Ulricehamn, ett annat att åka till Falköping och så, men sen sket sig alla fyra förslag som jag hade att göra! Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra och det är inte många timmar kvar. Mobilen går för fullt kan jag säga.

Nu har jag precis ätit och solat lite grann, och det var som vanligt väldigt härligt att få lite sol på sig. Bra att sola ryggen lite nu eftersom jag är mycket brunare på magen ;)

Jamie Oliver

Haha, min älskling! Jamie Oliver tycker jag är en så himla skön person. Det är han som gjort nakna kocken, och jag har sett en hel säsong nakna kocken och en hel säsong "hemma hos Jamie" också, så jag är väl nästan lite fan, haha. Fast hans recept är ju lite konstiga. Jag skulle göra en efterrätt som han gjort, men den blev en total katastrof! Eller så kanske det var jag som misslyckades lite i min bakning... ;)


Nu får jag damp!!

Mitt rödsprängda öga gråter, rinner och kliar ihjäl sig! Sedan rinner min näsa. Så mycket som jag gråter och snorar kommer ju leda till att jag får vätskebrist! Och jag som trodde min pollenallergi hade gått över...

Nu när jag ändå håller på och klagar på allt och alla känns det som, så är det ju lika bra att fortsätta, och då är skolan ett säkert kort. Jag HATAR att alla lärare samlar allt till en eller två veckor, och sedan är det ingenting ett tag.

Just det, sen så fick jag reda på idag att jag äter ungefär 4600 kalorier på en dag (en genomsnittlig vuxen människa ska få i sig ungefär 2000), och då var det en dag som jag inte åt så mycket (tyckte jag då). Men det skulle tydligen inte vara något problem så länge som jag tränar som tur är :)

Mammas dator

Nu har jag fått låna mammas jobbdator så att jag kan blogga. Men jag känner mig ganska irriterad just nu! Idag fick vi vårt nya modem som vi blivit lovade och igår fick vi en kortare kabel för att vårt internet skulle fungera bättre. Men sedan går det inte att koppla ihop det och då är det för att de inte skickade med en kabel som fungerar till vår nya modem-sak. Alltså, jag blir så förbannad över att de är så dumma och skickar en kabel som inte passar till det nya modemet som de skickar dagen efter, utan en kabel till det förra modemet som inte fungerar.

Idag har jag fått mina omdömen och en massa inlämningar o.s.v. tillbaka. Ni förstår nog om man är lite irriterad då för vissa arbeten går jättebra, och andra går inte lika bra...

Sedan skulle jag träna mina småttingar själv idag för Dominika var borta och det gick väl lite sådär. Vi fick inte vara inomhus idag för det var upptaget så Jag fick springa ut och in hela tiden för att hämta grejer och sedan hålla ordning på 11 ungar som det var idag. Därefter min egen träning och sedan mat och nu sitter jag framför TV:n.

FAN FAN FAN!! Nu har vårat modem brakat el...

FAN FAN FAN!! Nu har vårat modem brakat eller nåt så vårt internet kommer inte fungera på några dagar! Nu mår man ju psykiskt dåligt, och jag som sett fram emot att blogga. Det skulle nog fixa sig på fredag, så jag får sms-blogga lite tills dess. Nu kom jag precis hem efter en jättemysig kväll hos Pallan efter konfan. Nu när jag kommer hem så blir det väl att plugga som resten av kvällarna nu för tiden -.-


Sexiga byxor va??

Nu ska jag iväg och kolla på nya skor till mig för mina gamla träningsdojjor är väldigt slitna nu. Sedan tar jag bussen till Falköping där jag ska träna. För att hinna med allt kommer jag få behöva sitta och plugga på bussen. Så det blir lite stressigt, men säg en vanlig dag jag inte behöver stressa! Så det blir nog bra.

 

Erkänn att jag har de sexigaste tightsen på mig mellan mina hopp när jag tävlar! :P


Jag ska vara med på TV :D

Haha, idag hade jag, Magdalena Falk och Erica Olofsson presskonferens om barnens rättigheter och då var tv4 där och filmade, så det skulle komma med på lokalnyheterna ungefär vid halvs sju, sju ikväll. Usch, va pinsamt men ändå väldigt roligt. Nu får alla se till att kolla på det! :P


JORDGUBBAR!!!

Mums! Det är ju så himla härligt att kunna sitta med en skål jordgubbar framför datorn och bara ta det lugnt.

 


Lite bilder från helgen

Som sagt, här kommer lite bilder från Bromölla. Kameran har dock inte används så flitigt så därför blir det inte så många bilder. "Resan" innehöll i alla fall väldigt mycket godis, läsk, fotboll och stekning. Vi cyklade även till havet (fyra km dit) och var där lite, men det blåste som bara den där så orkade vi inte vara där särskilt länge.
Något lite oväntat som hände i helgen var att jag började blöda näsblod när vi spelade fotboll. Frida skulle skjuta iväg bollen (hon stod 1.5 meter ifrån mig) så jag tyckte att det var en bra idé att försöka sig på ett litet splithopp så hon kunde skjuta mellan mina ben, men hon skjuter mig istället i huvet så jag fick följa med en tjej som jag känt i 20 minuter hem för att hämta papper. Som tur var så hade det redan slutat blöda när vi kom hem till henne.

 


Har jag blivit något brunare?

Har jag det? Jag tycker att jag har solat väldigt mycket men vi befinner oss ju faktiskt i Sverige, och där kommer frågan: Kan man verkligen bli brun i Sverige? Lite är väl klart att man kan, men hur långt går det egentligen? Haha, jag kan skatta mig lycklig som åker bort 5 veckor på sommaren :P

 


Alexandra Stan - Mr Saxobeat

Helt sjukt bra låt tycker jag då. Lite konstigt med saxofon i låten, men jag tycker det gör sig alldeles utmärkt här :D

 


Kan äntligen börja blogga som vanligt

Nu är jag äntligen hemma! De två första dagarna i Skåne var inte alls särskilt kul, men sedan så träffade vi en massa folk och då blev det genast mycket roligare. Så även fast det var hur kul som helst sen så är det faktiskt skönt att komma hem. Det jag mest har saknat är ju internet helt klart! Nu kan jag ju äntligen börja blogga normalt igen.

 

Nu sitter jag och äter upp allt mitt godis som jag köpte i Bromölla, och det var inte så lite. Förutom det så får jag lite ågren över att jag inte har tränat på en hel vecka, så idag ska vi upp på berget och köra lite, och jag har en viss känsla av att jag kommer vara rätt så död efter det...


Äntligen tillgång till dator!!

Äntligen har jag fått tag i en dator och det gör ju att jag är i extas just nu! Idag så har vi ju sjävklart ätit påskmat, men eftersom jag mådde illa så åt jag inte särskilt mycket. Det straffar sig ju såklart nu för nu är jag verkligen ashungrig, så brödrosten är i full gång.

Idag så har jag solat, men vad jag dampar på att det blåser så. Tänk vad varmt det hade kunnat vara om det inte blåste.

Det var nog egentligen planerat att vi skulle åka hem i morgon men eftersom jag tog kontakt med en massa personer idag som vi var några timmar med här i Bromölla så blir det nog att vi stannar till på måndag. Har försökt att ta lite bilder som jag hade tänkt lägga ut, men ofta hinner eller orkar jag inte det :P

Ha en fortsatt trevlig påskafton så hörs vi!

Det är faktiskt lite mysigt att campa, men...

Det är faktiskt lite mysigt att campa, men man saknar ju självklart umgänget där hemma. Jag hörde att det var varmare i Tidaholm än här och då blev jag lite trött faktiskt, för man vill ju att det ska vara varmare när man reser bort! Sedan ikväll så är det påskafton men det blir nog tyvärr inget mer än mat, och då kan man längta hem lite. Men aja, nu är jag här och jag får försöka göra det bästa av det - genom att vara värst ikväll! ;)


Ååh, nu ligger jag och solar med Veronica ...

Ååh, nu ligger jag och solar med Veronica Maggio i lurarna. Det är ju helt underbart! Det måste vara nästan 20 grader här i Skåne. Inte för att vara elak men jag hoppas verkligen att det är varmare här än hemma, för annars hade det ju inte varit nån idé att åka hit ;) men nu ska jag se till att bli riktigt brun!


Nu far vi snart

Nu har jag lite lagom smådamp på grund av att jag inte fick låna min systers dator för att skriva ett sista blogginlägg, när min dator är nerpackad i husbilen och avstängd och allt. Så jag har fått gått ut och hämta datorn, och starta den och allt vilket gör att vi kommer iväg senare och så blir alla arga på mig.

Nu ska vi hur som helst snart åka, och det ska faktiskt bli ganska härligt att bara sola, läsa, käka godis och bara slappa. Men nu har jag lite bråttom, hej svejs!


Ny header igen

Jag har skaffat ny header igen. För er som inte vet vad en header är så är det bilden som oftast ligger längst upp på bloggen med namnet på bloggen eller med bilder på o.s.v. Det var Pauline som hjälpte mig lite idag (eftersom jag är så fruktansvärt dålig på sådant!). Vi hade tänkt att lägga in lite galna bilder i headern också, men vi hade inga bra bilder hos henne så det kommer förmodligen framöver. Jag tycker det är roligt att byta header lite då och då.

Bromölla imorrn

Jag får lite småpanik över att jag inte kommer kunna blogga som vanligt nu när vår familj åker iväg. Jag tycker det är så jobbigt att sms-blogga. Fast sen har jag hört att man kan gå in på nätet i mobilen (kostar bara 9 spänn för en hel dag) och koppla mobilen till datorn så man kan surfa på datorn fast på mobilens internet. Det vore ju helt underbart om det gick!

Mysigt, mysigt

Jag har nu kommit hem från en helt underbar dag och kväll hos Pallan. Det var hur mysigt som helst!

 

Nu så sitter jag och kollar på Zack och Cody (som är på havet) med Frida. Helt otroligt hur lite vi har bråkat sen vi köpte egna datorer! För det var nästan det enda vi bråkade om förut, vem som skulle sitta vid datorn.

 

Imorgon så kommer jag och min familj åka och campa så jag hoppas att ni överlever medans jag är borta (det är klart ni gör!). Men jag ska sms-blogga i alla fall, men ha då i åtanke att det är därför rubriken blir konstig.


Det kliar

Alltså jag tror jag blir galen av att det kliar så på min fot! Det är ju inte normalt att gå omkring med sår på foten bara för att det kliar något så fruktansvärt. Och varför kliar det alltid bara på ena foten och aldrig på den andra egentligen? Det är sånt som jag kan bli så himla trött på.

Äntligen finns det flingor hemma!

Jaa, det var ju tänkt att jag skulle vara med Michelle och att jag skulle åka hem sen, men vi hälsade på Amanda, Sofia, Frida och Felicia som var hemma hos Amanda och Felicia. Sedan skulle Michelle träna så då frågade Amanda om jag ville va med dem så där tillbringade jag sedan kvällen. Det har varit en mycket trevlig dag! Jag ska försöka lägga upp några bilder senare.

 

Nu känner jag verkligen att jag vill flytta till stan. På sätt och vis är det skönt att bo som jag gör, men ändå så vore det härligt att bara kunna cykla eller gå till kompisar istället för att jag hela tiden måste fixa skjuts. Men jag tror inte direkt vi kommer flytta, men det är ju en lite småtrevlig tanke.


Vart försvinner alla flingor?!

Nu blir jag snart galen - det finns ju inga andra flingor än Cornflakes hemma, och dem tycker jag ju inte ens är goda. Jag äter ju typ två tallrikar med flingor och youghurt eller mjölk varje dag, och nu har jag varit utan det i tre dagar! Då får man ju lite småpanik.

Nu har jag precis plattat håret och ätit lite äckliga Cornflakes, så är det bara att byta om och så är jag redo för att åka ner till Michelle. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på.

Sir mix a lot

Alltså, helt serisöt, den är låten är ju bara hur skön som helst! Att nån ens kan komma på att skriva en sån låt. Fast det kanske inte är så konstigt egentligen när någon annan sjunger "varför är det så skönt att knulla bakifrån".

 

 

 

 

Jag kom just nu på att jag fortfarande sitter i badbyxor sen jag solade förut, haha.

Jag har verkligen bara latat mig hela dan idag för jag är så fruktansvärt trött! Jag antar att jag inte lär göra något hurtigare ikväll/inatt heller så det blir nog att titta på Phineas and Ferb som jag tycker är ett genialt program. Jag råkar ha 63 avsnitt nämnligen...


Fler förolämpningar

Jag hittade några till förolämpningar som var lite småkul att läsa:

 

1. Du är så ful att Hello Kitty sa goodbye till dig.

2. Fin solbränna, min favoritfärg är orange.

3. Utav 100.000 spermier så var du den snabbaste?

4. Här är 50 öre. Gå till närmaste telefonkiosk, ring alla dina vänner och ge mig växeln.

5. Din mamma är så fet att hon måste ha två klockor för att hon täcker två tidszoner.

6. Ditt hus är så litet så att när ni beställer en stor pizza blir ni tvungna att äta utomhus.

7. Dina föräldrar är tvillingar.

8. Din mamma är så gammal att hon är skyldig Jesus 50 cent.

9. När du föddes lämnade din mamma dig på ett barnhem och lämnade in sig själv hos polisen.

10. Du är så ful att apor vill adoptera dig.


Top sju förolämpningarna

Jag hittade de här roliga förolämpningarna på nätet. Man kanske ska använda sig av någon utav dem?

 

1. Ditt födelseattest är en ursäkt från ett kondomföretag.

2. Du måste vara född på en motorväg, för det är där de flesta olyckorna händer.

3. Håll käften, du kommer aldrig bli den man din mamma är.

4. Det ser ut som att ditt ansikte fattade eld och någon försökte släcka det med en gaffel.

5. Om du var dubbelt så smart skulle du fortfarande vara dum.

6. Måste du verkligen redan gå? Jag var ju precis påväg att förgifta ditt te.

7. Jag hörde att när du var ett barn vill din mamma anlita någon att ta hand om dig, men maffian ville för mycket.

 


Utvilad

Alltså, snacka om att jag måste ha varit sjukt trött inatt, för jag sov till kvart över tre idag. Sedan steg jag upp och märkte hur fruktansvärt varmt det var och att solen lyste, och då måste man ju bara sola! Så nu ligger jag på en luftmadrass med en kudde, spotify dånar ur högtalarna och katten hoppar som en gazell runt mig - då känns det som sommar!

 

Hur kommer det sig att magen alltid blir lite brunare än bröstet? Jag stör mig verkligen sjukt mycket på det! Är det meningen att jag ska sitta och rikta metallplattor motbröstet för att bli jämnt brun? Eller måste jag kanske gå och spruta mig med brun utan sol? Eller ska jag strunta i att sola och vara blek hela sommarn? Dåligt, dåligt.


Det är ju tur att man har kul...

Alltså, såhär är det. Det var nyårsafton och vi alla var lite lagom galna så någon (minns inte vem) filmade mig och frida när vi dansade. Men helt ärligt, är inte den sexigaste dansen ni nånsin sett? Det tycker ju jag då i alla fall, så himla mycket att jag bestämmer mig för att lägga upp den igen:

 


Kände för lite annan frisyr

Jag vet inte riktigt om det syns så bra på bilderna, men nu ikväll när jag skulle ta lite vackra kort, kände jag att jag ville ha lite annorlunda hår. Så jag plattade det i alla fall lite annorlunda för att få håret att "stå ut" mer. Alltså, ibland blir jag så sjukt trött på min frisyr men jag vet inte hur jag annars kan klippa mig, för den frisyren jag har velat ha har inte passat min ansiktsform. Aja, här kommer 2 bilder i alla fall:



ny design :D

Nu är jag hemma igen efter att ha sovit över hos Pallan. Det var hur mysigt som helst! Sedan måste jag bara skriva hur stolt jag är över att jag slog henne på dansmatta, haha, då kände jag mig duktig.

Förresten, har alla sett att jag skaffat ny design? Jag tycker den är bättre än den förra men vad tycker Ni? Kommentera gärna. Där kan jag tacka Pallan igen som hjälpt mig med den. Den är inte riktigt klar än som ni kanske förstår eftersom jag inte har någon header än och så, men det jag ska jag försöka fixa så snart som möjligt.


Oh Yeah!

Bloggare: Pauline (för tillfället)

Nice, nice! Ord för minuten.

Linus sitter bredvid mig och känner på sin överläpp som han tycker är ovanligt len. Jag känner ingen skillnad men tjaa, det är trevligt. Han ska sova hos mig idag (underbart mysigt) Eftersom alla är så intresserade så äter vi "gröna" pringles just nu, de är fruktansvärt oemotstådliga om man utgår från mina smaklökar.

 

Hur det kommer sig att det är jag som skiver ett inlägg är väl för att jag tog datorn (visst är man grym? "alla håller med") Min dag är inte rolig, så vi pratar om Linus dag ist:

Han har berättat för mig att han har vaknat 20 över 10 hos Oscar idag. Av hans pappa! Oscar då, hade ju lovat att inte väcka honom. När han kom hem så gjorde han något så icke "flötigt" som att äta en supermegastor kebablåda och latade sig i soffan framför TVn. (snacka om att vara lat!) Tjaa.. Sen var han ju tvungen att göra sig iordning för att han skulle komma till en så märkvärdig person som mig. Sen kom han ju hit då, med en väska stor som jag vet inte vad. Det var bara för att han var tvungen att ha med sig ett täcke (som om vi inte skulle ha det här?) och nu kommenterar han min text med att det "kallas artighet" hahaha, whatever.


Eftersom jag nämde förut att vi åt pringles så är det en underbart vacker bild som kan få alla modellagenturer att tappa hakan av häpnad över vår fantastiska skönhet.



 


äntligen lite musik!

Äntligen har jag fått allt att fungera med både mobil och dator så att jag kunnat ladda ner lite musik till min mobil. Mums va härligt! :)

 

Alltså seriöst, vad har hänt med svensk tv? När jag var yngre fanns det alltid någon bra film på helgkvällarna men nu kommer alla bra filmer på söndagskvällen/natten istället. Jag tycker det är så jävla dåligt, för det är ju på helgen man vill se på film. Jag blir så trött på sånt.


kebablåda <3

Jaa, det blev ju inte riktigt som väntat. Först så gick jag till Netto där jag mötte Oscar och så köpte jag polly (överlycklig). Sedan så snackade jag med lite folk och så gick vi hem till Oscar. Det första jag gjorde var ju självklart att platta håret (bild nedan). Sedan åt vi och gjorde lite allt möjligt. Jag skulle jag hem vid halv elva, så jag och Oscar tänkte gå ut och gå lite innan men då träffar vi Pauline Fagerberg och Sandra Falk som var påväg hem till pallan som bor granne med Oscar, så det slutade med att jag istället sov över hos Oscar. Vi var med Sandra och Pauline till ungefär klockan 1. Jättetrevligt var det!

 

Med lite kebablåda i magen sitter jag nu och kollar på decenniets bästa film; Salt med Angelina Jolie. Den är bara så bra!

 

synd att alla var lite tråkiga framför kameran bara...

 


man ser ju förjävlig ut

Som rubriken antyder, man ser ju förjävlig ut när man ska åka och träna. Ofixat hår och träningskläder. Efteråt så ska jag hem till Oscar hade jag tänkt så får vi se vad vi gör. Hoppas vi köper godis :P

jag hör av mig ikväll igen.

curry är gott

Nu är jag hemma efter lite höjdhopps träning. Det är riktigt skönt att känna att det går bra. Idag tog jag 1.70 med 4 stegs ansats så det var ganska okej i alla fall. Sen åkte jag med Maciek påväg hem och sedan trökade jag i mig lite currygryta. Mums va gott det var!

Ikväll så har jag inga läxor och det känns verkligen så skönt att ha allt det gjort :D men nu hade jag tänkt att försöka hitta något mer att äta. jag är fortfarande lite hungrig.

 

sov gott till alla er som lägger er nu.

 


träning snart

Sådär, då sitter jag i soffan framför Phineas and Ferb med mat i magen. men jag kanske måste börja göra mig iordning (?) Jag har ju träning i falköping snart så det kanske kan vara en fördel ;)

 

Men jag hör av mig ikväll såklart. Vi hörs.


god morgon

Med plattat hår så är det bara kläderna som fattas så bär det ut mot bussen sen. Jag har inte en så rolig dag att se fram emot. Ett läsförståelsetest, en redovisning och ett brev som ska vara klart och bli betygsatt idag på spanskan... Önska mig lycka till!

såna short vill jag ha till sommarn

Dem här vill jag ha till sommaren. Helt perfekt när det är varmt! Får väl ta en tur till skövde snart... Synd bara att de ser så fula ut på bilden. De ser mycket bättre ut på någon.

 

(tryck för förstoring)

 

Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt, sov gott.


Min flinta tröja

Sådär, nu har jag tagit en bild av min tröja som jag köpte nu i helgen på HM. Så fort jag såg den fick jag lite av "den här bara måste jag köpa" känslan och en halvtimme senare hade jag den på mig.

 


är mobilen borta får man panik...

Helt serisöt så tror jag att jag blir galen nu! Jag har verkligen inte tid för något längre känns det som. Nu har jag en hel engelska redovisning som ska bli klar till i morgon. Det är verkligen hemskt för det enda man gör är att träna och plugga känns det som. Det ska verkligen bli skönt sen när konfan slutar för då har jag lite mer tid över i alla fall.

 

Idag så trodde jag att någon hade snott min mobil på morgonen för jag kunde inte hitta den och jag hade verkligen panik! Det kändes som om  jag sprang runt som en galning och letade efter den, och sedan låg den i min soffa hemma i vardagsrummet. Skönt att jag hittade den i alla fall för jag har inte råd med en mobil just nu...

 

Men nu måste jag plugga arslet av mig så det äntligen blir klart. Vi hörs senare ikväll och har ni tur så hinner jag lägga upp en bild på min tröja som jag köpte i helgen.


jag kommer (?)

jaa, vad menar Veronica egentligen med den här låttexten? hon sjunger att hon kommer, att hon är kär och i hissen, hallen, trappen... men bra är den i alla fall.

 


jag älskar skjortor <3

för rubrikens skull kan jag skriva att jag älskar skjortor! jag tycker att det är hur snyggt som helst och de är jättesköna att ha på sig, men också att man kan ha dem till vardags utan att se alltför uppklädd ut. nu blir det kanske så att jag ändå ser relativt uppklädd ut när jag har vita jeans till men för övrigt är det snyggt med bara ett par helt vanliga jeans. så idag hade jag min älskade rödrutiga skjorta på mig :D

 

sådär, nu har jag kommit hem från träningen och trökat i mig en massa mat och även varit så duktig att jag pluggat en del, så nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en god natts sömn innan morgondagens prov.

 

lite halvt tråkig och mycket gammal låt men det är den jag lyssnar till just nu:

 

 


plugghäst?

sådär, då var man hemma efter skolan, och det kan ju tyckas vara skönt att slippa plugga, men kommer man hem med ett prov, en redovisning och en inlämning som ska göras inom två dagar så är det inte riktigt lika kul att komma hem längre.

nu har jag i alla fall ätit lite youghurt och flingor, men jag ska nog ta något annat också för jag är fortfarande hungrig. så hade jag tänkt att titta lite på phineas and ferb också innan jag börjar studa.

 

vi hörs senare.


grillat är gott!

sådär, nu var jag hemma igen. det var riktigt trevligt hos pallan. sedan så är ju grillat med efterrätt aldrig fel ;) så nu ska jag bortsa tänderna och fixa mig för läggdags, för jag är verkligen så himla trött! när jag praoade var jag inte alls lika trött även fast jag la mig typ 3 timmar senare än jag brukar, så det är ett bevis på att man blir helt slut av skolan!

solar - igen

kom hem från ännu en hemsk dag i s kolan och slängde i mig lite youghurt med flingor. sedan bar det ut i uppkavlade badbyxor för att sola. fan va härligt det är! men blir man brun i sverige? hoppas det i alla fall. så nu kommer jag ligga här en timme och sedan blir det träning och sen hem till pallan. låter väl som en ganska okej dag va?

 


börjar blogga igen

för några dagar sen fick jag bara världens lust att börja blogga igen, så idag bestämde jag mig för att göra det. så nu har jag bytt bakgrund och ska fixa i ordning lite till framöver.

 

idag har jag varit helt död! igår var jag på danstävling och gick upp klockan 6 och gick och la mig igen nån gång på natten så jag är lite trött såklart.

sedan vaknade jag relativt tidigt, vid elva, och gjorde fattiga riddare. sen såg jag att solen lyste och att det var jättevarmt så jag och frida la oss och solade i en timme. sedan var det dags att för första gången i år åka med bubblan nercabbad. lite kallt, men härligt att känna att våren och sommaren inte är alltför långt bort.

 

jag hoppas att alla ni som läste min blogg förut ska fortsätta gör det nu när jag kommit igång igen. ha det bra så hörs vi.

 


RSS 2.0