trött



kom precis hem från träningen. det gick faktiskt ovanligt fort hem idag eftersom det inte har snöat idag så det var inte fullt med snö över hela vägen. väl hemma känner jag mig verkligen hur trött som helst. tror ajg är påväg att bli sjuk, och det vill jag absolut inte när jag har en av årets viktigaste tävlingar i helgen! måste göra bra ifrån mig, för ju bättre jag hoppar, ju bättre placering får jag på både sverige-listan och på ungdoms-SM sen. får väl bara äta mycket c-vitamin haha. men nu ska jag nog ta o plugga lite engelska och spanska, som vanligt typ ;)

vi kanske ses imorrn, om jag inte är sjuk...


träning?

kom nyss hem efter en alltför lång skoldag.
satt precis och undrade om det skulle vara någon träning i Falköping idag eftersom det har snöat så mycket nu. jag kunde ju inte träna igår. men då ringde mamma precis och sa att det var lugnt med det, så det var skönt. ska ju trots allt tävla på söndag sen så då gäller det att vara i toppform!

för att komma till falköping åker jag buss, och det är faktiskt ganska skönt att kunna sova lite eller läsa. och har man mycket läxor kan man ju göra det så man slipper göra det när man kommer hem sen så det är ganska gött.
men nu ska jag byta om eftersom jag måste sticka till bussen om en halvtimme.

vi hörs om jag kommer hem i tid ikväll

ha det bra :)

linus <3 plattång

alltså hur skulle ett liv utan plattång se ut egentligen? jag tror knappast jag hade överlevt. använde en precis nyss och skulle mått seriöst dåligt om den togs bort för typ en vecka! han som uppfann den borde ju få nobelpriset eller något för världens smartaste grej, eller hur?!

men nu ska jag till skolan och plågas.

vi hörs när jag kommer hem :)

pepparkaksdeg

jag och frida har nu gjort lite pepparkakor, observera "lite" eftersom vi typ åt upp all deg :D
det gick faktiskt lite bättre för mig än för frida eftersom hon brände alla sina haha. och eftersom jag förmodligen aldrig någonsin kommer lyckas att vara nyttig åt jag upp alla så fort de hade svalnat så nu är det inga kvar :/

har även hunnit med att sitta lite vid datorn men nu måste jag börja plugga både engelska och spanska. orkar verkligen inte och längtar bara efter lov, men vad ska man göra?


matte

Matte är seriöst det värsta som finns! man bara sitter där och gör samma sak varje gång. det blir ju knappast bättre när mobilen dampar också så att man inte ens kan lyssna på musik eller nåt! och som grädde på moset blir det ingen träning idag för att det är för mycket snö på sparbankshallen. här betalar man pengar till staten för att de ska skotta, men inte blir det gjort. de kunde ju ha börjat skotta lite innan så att det inte blir så mycket snö så att man kan använda hallen. nej för då ska man vänta tills det är farligt att låta snön ligga så att man varken ha idrott i skolan eller på fritiden. jag kommer ju vara hur rastlös som helst!

matte borde tas bort från skolan överhuvudtaget och svenskarna kan lära sig att skotta på rätt sätt!!

omelett

Har nu precis ätit lite omelett. Härligt att ha lite mat i magen! Sitter för tillfället och kollar på en ganska dålig film faktiskt, kan ju bero på att jag inte sett den från början. George Clooney är med i den men tycker ändå inte den är särskilt bra. Typ bara en massa som blir skjutna och sånt och personer som har kidnappat nån och så. Pappa tyckte den var bra men...

Nu kommer de saker jag måste göra - ska plocka ur diskmaskinen och dra igång en tvättmaskin också. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra (?). Blir väl slappa antar jag, orka göra nåt annat liksom.

ses sen :)


Liseberg

kollade lite bland mina gamla bilder och hittade den här. får väl tacka Linda för att jag fick låna hennes solbrillor och även hennes kaninöron. tack :D

Kollade lite bland mina gamla bilder och hittade denna. Den togs när hela vår klass var på Liseberg i 6:an. Tänk va liten man var då. 

Måste hur som helst tacka Linda för att ha fått lånat hennes kaninöron och solbrillor :D

utbildning

kom precis hem från falköping. stack redan klockan kvart i 9 i morse därför att jag skulle på en ledarutbildning eftersom jag nu tränar en liten grupp på friidrotten. det var kul och väldigt lärorikt så jag hoppas verkligen att jag kan träna upp några duktiga friidrottare nu haha.

efter utbildningen skulle jag och dommi gå till mcdonald's. det var bara 500 meter men det tog oss 20 minuter för att det var typ värsta stormen ute, och det blåste som bara den och man fick hur mycket snö på sig som helst!! men lite typiskt mig var jag ju tvungen att ramla in i en snödriva också :)

nu blir det lite mat och lite plugg men sen är det bara att slappa med lite av gårdagens bästa köp - choklad!! :)

jobbigt

har nu suttit vid datorn i cirka 4 timmar för att försöka bli klar med designen, men eftersom jag inte förstår någonting om hur man gör lär det ta betydligt mycket mer tid än det jag lagt ner nu för att bli klar. men jag får trösta mig med att "tomten är far till alla barnen" börjar klockan 8. det är utan undantag den bästa svenska filmen som någonsin gjorts! ganska bra skådespelare och hur kul handling som helst. kan ju säga att jag sett filmen typ 25 gånger. hade den i min mp4 förut och haft den på film så det blev som det blev... jag tycker att ni som inte sett den borde sen den för den är SÅ bra!

hemlagad pizza blir dagens mat. härligt!

skottningen

Det blev ingen skottning hos farmor och farfar eftersom de kom hem tidigare än de skulle från Båstad, därför tog farfar hand om det istället. Då blev det ju inga pengar, men jag slapp ju i alla fall jobba haha.

Så nu sitter jag här vid datorn och bara tar det lugnt istället med lite mintchoklad i munnen.
kan det blir bättre?  Tror inte det :D


Skor!



Var verkligen i stort behov av nya skor idag, så därför blev det dessa. Köpte dem i Skövde idag. När jag ändå var där köpte jag också en deodorant och lite godis såklart ;) nu så blir det snart att äta lite mat och sedan ska jag ner till farmor och farfar för att skotta lite snö åt dem, burr...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0