Tjena! Sitter på ett fik nu med en mocha t...

Tjena! Sitter på ett fik nu med en mocha toppad med grädde i handen. Underbart! Vi är på klassresa i Varberg. Vi stannar till på fredag och då åker vi till Liseberg. Jag har också handlat hårinpackning och ansiktsmask som en liten överraskning till min syster. Så nu är livet riktigt bra! :D


Vad mer gör han??

Eftersom jag har börjat titta på MTV varenda morgon nu så har jag ju sett en del musikvideos, och såhär är det. Pitbull gör en del bra låtar och sånt, men vad gör han i videorna? Jo, är förfölj av en massa tjejer och dricker vodka. Alltså, efter några musikvideos som är exakt likadan kan man väl komma på nåt nytt!?!

Missnöjda Linus

När jag åkte hem från Sm i Ystad nu var jag skitarg! Jag slutade på en sjundeplats med bara 1.78. Jag var väldigt nära 1.81 (vilket hade varit nytt rekord). Det är så jobbigt att känna att jag har 1.90 i kroppen, men får inte ut mer. Så nu är jag jätteirriterad och ska börja köra lite hårdare träning så jag faktiskt kommer dit jag vill!

SM i Ystad!

Igår åkte jag med husbilen till Ystad och jag, Frida och mamma la oss på en camping här. Imorgon ska jag själv tävla i höjd, men idag kommer jag bara titta på alla jag känner som ska tävla. Så det kommer bli riktigt kul faktiskt. Lite häftigt att verkligen alla de bästa i Sverige i sin gren åker från hela Sverige till Ystad för att tävla.
Jag ska försöka hålla er lite uppdaterade, så ni får tadel av vad som händer, haha.

Önska mig lycka till!

Rakhyvlar är farliga

Jag kom hem efter min träning som vanligt med en del att göra. Nu skulle jag planera hur jag ska lägga upp mina träningar och ringa en massa samtal om när mina småttingar ska börja träna, vilka tider och vilka dagar (jag är ju tränare nuförtiden). Men allt det löste sig väldigt bra, och jag ser fram emot att träffa mina "barn" igen!

 

Hur lyckas man skära sig med rakyhyveln på näsan egentligen? Jag har inte en aning hur jag gjorde. Men på något sätt överträffar jag alltid mig själv.


Linus livsnjutaren!

Nu har den andra dagen av terminen passerat, och idag fick vi umgås med 8:orna och 7:orna med en massa samarbetsövningar och så. Men det spelade ingen roll hur mycket jag tjatade (vilket jag gjorde i ungefär 6 timmar) för lärarna var fast bestämda att vi inte skulle spela brännboll. Men dragkamp funkade tydligen. Och pinsamt blev det... 8:orna slog oss - igen! Helt sjukt...

 

Här ligger jag med skolmaten och njuter i det fina vädret. Måste helt klart postas på bloggen!

Och här är också beviset på att jag inte fått längre hår och färgat det svart. Det var en peruk som Loppan hade med sig.


Första dagen i skolan - med ny frisyr!

Som sagt, idag löpte första dagen i skolan på, långsamt men framåt. Men guldkanten på den här vardagen var min nya frisyr. Vad tycks?

 


Tävlingen gick åt helvete...

Joo, idag var jag på en jätteliten tävling i falköping, och jag hade ju "planerat" att jag skuelle hoppa 1.84 idag (mitt rekord är 1.80) i höjd. Men så blev det inte alls. Jag hoppade bara 1.75 och rev ut mig på 1.78. Guld blev det i alla fall, men det är ändå så surt att känna att jag har så mycket mer i kroppen. Men nu är det ungdoms-SM nästa helg att blicka mot, och då jävlar, då blir det rekord så det bara smäller om det, hahaha.

Länge leve grill/filmkvällar!

Nu ikväll var det en helt sjukt kul grill/filmkväll ihop med Emelie Johansson, Hanna Lundvold, Patrik Adolfsson, Alexander Lundqvist och pauline Fagerberg. Jag är nästan lite stolt över att ha lyckats göra nåt sånt här, för vi var nämligen hos mig. Egentligen är det ju inget konstigt med det, men jag har nästan aldrig sånt här hos mig, men det gick jättebra. tack så mycket allihopa för den här superkvällen!

Jag skämmer bort min syrra :D

Jag har kommit på en sak. Ibland skämmer jag verkligen bort frida! När jag vaknade vid ett idag var ju jag självklart hungrig, så vad gör jag då? Jo jag frågar om frida vill ha mat, och drygt en timme senare finns det klyftpotatis, pepparsås och två olika sorters kyckling på bordet. Och inte nog med det, efteråt får hon kladdkaka med grädde! Nu gjorde ju inte jag detta för hennes skull, men jag tycker ändå att jag är lite snäll, eller?

Nu när skolan gör sig påmind

Okey, just to make clear, "Centralskolan" is the real shit! Seriöst, det är ju bara helt klockrent! Och som Filippa Bark säger i nåt avsnitt, har-ni-inte-sett-det-se-det. Så titta och njut av det första avsnittet!

 

 


La genta esta muy locaaa

Nu stämmer ju tyvärr inte riktigt rubriken, eftersom alla faktiskt inte är galna. Och visst är det synd, eftersom det alltid är kul med sånna personer, men utan de tillbakadragna personerna hade det väl inte funnits galna personer. Men jag tycker ändå att lite fler människor kunde börja bjuda på sig för jag älskar sånt folk, hahahah.

 

 


<3 Fresta <3

Efter en del strul idag slutade allt med att jag spenderade dagen med Oscar, Erica, Viktor, Kristoffer (förlåt, vet inte hur du stavar det). Jättekul var det i alla fall. Och jag är väl påväg att bli fet också. Helt sjukt hur mycket grejjer jag köper när jag är på stan. Idag blev det en hel kladdkaka och en halv liter vaniljsås. Nåt fel på mig? Förmodligen.

Dålig uppdatering nu...

Nu har jag jättedåligt samvete över att et var evigheter sedan jag bloggade. Men nu är jag tillbaka framför datan igen (och där börjar alla jubla!) för att ni ska få en inblick i mitt otroligt intressanta liv.

 

Helgen har varit rättså sjuk, på ett bra sätt. Sov över med Casper, syrran och Felicia på fredag till lördag. Egentligen sov vi inte så mycket. Jag som sov mest sov två och en halv timme. Sedan blev det lördag och Casper bestämde sig för att stanna en natt till, så då sov vi hos Felicia. Det var helt sjukt kul den kvällen/natten, och även då blev det nästan ingen sömn.

 

Idag vaknade jag upp klockan två med samma huvudvärk som igår. Därför skippade jag träningen och har istället sett på Gossip Girl hela dagen. Men jag måste bli frisk nu. Tävling på lördag och jag ska hoppa 1.87 m (slutdiskuterat. Jag har bestämt mig och det ska bara bli så).


Hipp hipp Casper!!

Vad kommer hända idag då? frågade jag mig när jag vaknade. Joo, Casper ska ju sova här såklart!! Det är han från Hjo som jag skrev om för lite sådär lagom länge sedan. Det kommer nog bli kul att släpa runt honom framme på stan. Jag menar, det är kräftans dag, och det är ju typ Tidaholms högtid, så då kan det ju inte bli tråkigt.

 


Oooj, jag är både senil och efterbliven...

Jag har ju helt och hållet glömt av att berätta hur det var i Skövde. Det var skitkul! På bussen träffade jag på Rebecka Johansson och Alexander Lundqvist. Väl i skövde mötte jag upp med Viktor och Kristoffer, som jag var med hela dagen. Det blev ingen shopping (utom allt ton med fett och socker jag köpte), men trevligt var det. Sedan åkte de hem till Falköping igen, och jag åkte hem till Tidaholm med Alexander och Rebecka.

 

Idag har det inte hänt mycket mer än sova, äta träna, äta, sova. Men det är trevligt ibland också.

 

Rebecka och Alexander.


Skövde, here i come bitches!

Om en halvtimme går min buss till Skövde så jag har lite bråttom nu, men man hinner ju alltid blogga lite. Idag ska jag dit med Viktor Högberg och hans kompis som jag aldrig träffat. Så det kommer nog bli trevligt att spendera både tid och kanske pengar inne på HM, eftersom jag fått reda på att Viktor också älskar HM precis som jag. Men nu måste jag verkligen börja göra håret. Vi hörs senare!

Gossip Girl

Idag blev det en relativt lugn dag. Lite träning i Falköping, handla mat och sedan äta ungefär ett ton mat framför Gossip Girl. Det är en viss persons fel (tack så mycket!) att jag började kolla på serien, men jag nämner inga namn. För övrigt kan jag meddela att jag är kär i Blake Lively, som är en av skådespelerskorna i serien. Bild på henne kommer nedan.

 

 


Skön shopping i Skövde

Nu var det ett litet tag sedan jag bloggade och jag ber om ursäkt för det. Såå, vad har ni missat? Jag var i Skövde med syrran och två kompisar och shoppade lite. Det slutade med 4 t-shirtar och två brills. Så jag hade lite lyckorus efter det. Det var lördagen det, och igår till idag sov jag över med Oscar Karlsson. Det var riktigt kul. Och så tränade jag lite i Falköping i nu ikväll.

 

Här är tre av detröjor jag köpt. Den fjärde funkar inte att lägga upp tyvärr.

 

 


Mjukglass med polkaströssel <3

Kom precis hem från Michelle. Det var trevligt att se henne innan hon sticker till bulgarien imorrn. Vissa har ju tur att få lite värme och sol, när Sverige har så har såhär kasst väder. Well, well, det finns väl vissa fördelar med Sverige också, inte lika bra bara...

Tacos

Oj, oj, oj, nu har jag verkligen fått min skönhetssömn! Jag sov 12 och en halv timma inatt, och det var såå skönt. När jag vaknade satte jag självklart på min nya platt-TV på min rum. Så himla skönt att ha en egen TV med usb-ingång och allt.

 

Nu ska jag hjälpa pappa att göra lite tacos. Mums va gott!

 

Här är min vackra TV :D

 

 


Kalla mig Harry Potter

Jaa, nu har jag kollat på ännu mer Harry Potter. Jag får liksom inte nog. Jag såg den sista filmen ganska nyss och den var helt sjukt bra!! Och natten efter drömde jag att jag var Harry Potter. Haha, jag känner mig ganska nördig, men men.

 

Nu måste jag göra lite hemma-styrkeövningar. Friidrotss-SM är ju om nästan tre veckor, och jag som latat mig utomlands i över en månad behöver ta ikapp lite. Panik!

 

 

Jag myser framför Harry Potter!

 

 


Hmm, vad blir det för mat?

Igår slutade det med att Oskar sov över hos mig. Det var skitkul och vi såg på några riktigt bra filmer. Men sedan tycker jag lite synd om honom också för vi var tvungna att gå upp vid sju idag, för jag skulle ta en buss till Falköping. I Falköping fick jag lite specialträning i höjd, och därefter var det bara att vänta en timme och tre kvart på att bussen hem skulle komma. Jesus va trött jag är, men framför allt hungrig! Det blir nog fattiga riddare.

 

Jag måste erkänna att bilden tog jag från google, för hade det varit mina hade de varit mycket snyggare! :P

 


Guud va jag är hungrig

Nu är jag lite mör efter en toppendag i havssjön. Vi var där i nästan fem timmar, så jag hoppas på att jag fått tillbaka lite av färgen jag fjällat bort. Där träffade jag Oskar, men även Casper från Hjo var där så det var jättetrevligt.

Tyvärr var ju vattnet skitkallt.

 

Kvällen kommer spenderas med Oskar, men jag har inte en aning om vad vi kommer göra. Det kommer ni självklart få reda på förr eller senare.

 

kvällens klädsel



Mot havssjöns iskalla vatten...

Nu såhär tidigt på morgonkvisten (halv elva) drar jag till havssjön. Jag kommer att spendera dagen med Oskar Sörenssen men jag får skjuts av Frida och hennes kompisar. Så det blir nog roligt idag.

 

Jag badade faktiskt i havssjön i förrgår för första gången i år. Om jag nu får låta lite bortskämd kan jag ju säga att det är lite skillnad på Franska rivierans hav och en insjö mitt i Sverige, men det funkar. Om det är bra väder så kanske jag till och med doppar mig, haha.

 

Jag och Frida vid havet på franska rivieran. Och detta var precis i början av semestern, därför är vi så vita.


Jag måste shoppa!

Nu känner jag hur jag börjar få lite shoppingpanik. Jag har faktiskt inte köpt ett enda plagg utomlands, så nu behöver jag utöka min garderob. Främst vill jag ha ett par boots/kängor, ungefär som bilderna nedan. Sedan kan man aldrig ha för många t-shirtar eller byxor så det kommer säkert hamna i min shoppingkasse framöver.

 


Sommarens komma igång låt

Den här låten gör att jag börjar dansa på direkten. Den är helt sjukt bra om man har riktigt bra bas. Jag får tacka min sjukt snälla kompis från Danmark, Simone, som visade låten för mig. Tack!

 

 


Nu börjar bloggandet igen!

Nu har jag varit hemma en vecka och då kommer suget efter att börja blogga igen.

 

Sommaren i Lignano (Italien) och Cannes, Nice och Monaco (Frankrike) har varit helt sjuk! Jag kände redan sjukt mycket folk förra året och det känns som det mångdubblades iår. Så jag har verkligen levt underbart, men det har konstigt nog varit lite jobbigt. Efter typ fyra veckor var jag helt slut eftersom vi gjorde saker hela tiden och sov ganska lite. Men men, superkul var det!

 

Det som gjorde att vi blev så "kända" eller vad man ska kalla det var för våran "pum pum"-dans. Vi skulle då uppträda i parken på campingen och det var jättemycket folk som såg oss. Det var jag, frida och Axel som gjorde den här dansen. Hur kul som helst sedan när alla kommenterar det hela tiden. Till och med en 55-årig gubbe härmade oss lite när jag gick förbi hans husvagn, och jag hade aldrig sett honom förut...

 

Utöver vår speciella dans, dansade jag så fort det fanns musik. Dessutom råkade det bli så att jag, och ibland några till, körde lite striptease och hoppar omkring och dansar så fort det finns chans till det. Inget konstigt alls tänker jag, men italienarna ser det nog på ett annorlunda sätt...

 

Tyvärr var det till fel låt vi fick uppträda men det gick rätt så bra ändå. Klippet finns på facebook och jag länkar till det här --->  http://www.facebook.com/video/video.php?v=2084628849119

 

Bilderna från semestern har jag tyvärr inte på min dator, men de finns också på facebook.


RSS 2.0