märkeskläder

tjoho!
här sitter jag hos familjen janson och det är faktiskt riktigt trevligt. snart så ska vi alla ut och skjuta raketer, men inte förrän klockan är tolv förstås.

jag bara kom att tänka på en sak; jag vill så gärna vara som rahlenfeldt (krillebooi). alltså shit va najjs att kunna leva på sitt bloggande. det skulle verkligen vara hur trevligt som helst. dessutom är det ju inte lite pengar han tjänar eftersom han kan åka på semster till franska rivieran och köpa en massa märkeskläder! guud va härligt att kunna gå runt med ett par fina märkes jeans eller något liknande.

men nu måste jag vara lite social. puuss

(dolce & gabbana)


kvällens klädsel (förlåt för att jag inte hinner rotera dem)





jag och frida är klara inför kvällen.

nyårsafton

idag gick jag upp tidigt för att åka skidor. jag fick gå upp klockan 9! sedan när jag kom hem lite efter klockan 1 så åt jag och la mig på soffan och somnade drygt en timme. det var verkligen vad jag behövde till ikväll så jag orkar vara uppe. ganska snart blir det att börja göra sig i ordning för det lär ju ta ett bra tag. om ni kollar lite senare kommer ni att få se vad jag kommer att ha på mig ikväll, och kvällens bilder kommer sedan upp i morgon.

men nu blir det att sitta lite mer på facebook först.

hur ska de hinna?

filmen var verkligen bra, även fast det blev lite lång tid mellan all action så att säga ibland, men den är helt klart sevärd. har man sett alla andra filmerna med harry potter så är denna ett måste! fast det finns en liten fråga som snurrar runt, runt i mitt huvud: hur ska de hinna med allt och döda ni-vet-vem på bara en film? ja det återstår att se.
hoppas bara nästa film kommer ut snart.

men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. dröm sött

då kommer bilderna

med en doft av apelsin i ansiktet kan jag säga att det var ganska skönt med en sån mask faktiskt även fast det ser lite äckligt ut.

nu blir det tredje gången gilt! jag och frida ska se på harry potter 7 nu. hoppas den är bra bara, men det kommer ni självklart få reda på lite senare när filmen är slut.


ansiktsmask

åkte skidor idag igen. efter det hade jag, mamma och frida bråttom till falköping för att hälsa på en släkting. när vi ändå var där köpte jag en hjälm på bytt och nytt. sedan gick vi in på Ö och B där jag köpte ännu en deodorant. jag blir så trött på vissa utav dem! det tar för lång tid innan dem torkar, och jag försover mig alltid så jag har alltid bråttom på mornarna.
men för att komma till saken så stod frida och kollade på ansiktsmasker och jag tänkte att: hey, en sån kan la jag pröva, så en sån har jag köpt som jag och frida ska använda nu snart. bilderna kommer självklart lite senare.

nu blir det att kolla på "Victoria's secret fashion show". de som visar upp sig i underkläder är ju inte snygga eller så, nejnej.... (ironisk).

nikita=inte sevärd

den var inte alls särskilt bra. den är inte värd att sitta uppe till halv tre för att sedan gå upp klockan nio för att åka skidor. men kul ska det i alla fall bli. får se om jag sticker hem sen till någon, men det kommer ni såklart få veta senare i såna fall.

ta det lugnt i backen

nikita

hejhej. vet inte hur många gånger det blir såhär men jag ska inte se på harry potter ikväll heller. det blir nikita istället. har ingen aning om vad det är för film mer än att det är typ en kvinnlig lönnmördare eller nåt. jaja, vi får väl se vad jesus bjuder på. och för er som sover - fortsätt gör det. ni kan läsa vad jag skriver imorgon istället ;P

gästblogga?

är det någon som skulle vilja gärstblogga hos mig och jag hos denne? självklart länkar man till sin egen blogg också. jag tycker att det är kul med lite gästbloggning då och då, så om någon vill så är det bara att säga till!


living next door to alice

jag vet att jag visat denna innan men nu har jag även lyssnat på orginalet som är väldigt svängig! måste lyssnas, så nu vill jag att ni kör händerna upp i luften och sjunger med!


mellandagarna

hejhej allihopa! hoppas ni mår bra såhär i mellandagarna för det gör jag!

idag så åkte hela FFIK (falköpings friidrottsklubb) till Arena i Skövde för att bada där. istället för att jag skulle åka till falköping för att därifrån åka till Skövde tog jag bussen själv från tidaholm till skövde. jag var jätterädd att alla skulle komma dit innan mig och att jag skulle bli tvungen att leta reda på alla därinne men jag var faktiskt först! när vi väl börjat bada var det hur kul som helst, men det var lite litet faktiskt, mindre än vad jag trodde. 
vi spenderade ganska mycket tid i bubbelpoolen och bara snackade, och det är faktiskt bland det bästa som finns enligt mig, så det har varit en riktigt kul dag.

som grädde på moset så blev det oxfilé med potatsgratäng till middag och nu sitter jag och äter knäck. ikväll blir det att se på harry potter 7, så dagen har verkligen var bra, och det kommer nog kvällen och natten också vara.

vi hörs senare, eller hur?

off da hook

idag så åkte jag skidor och stack sedan hem till oskar och kom inte hem förrän nu. vi spelade ganska mycket wii och ett tag var ja helt uppe i varv och visste knappt va jag gjorde (ordval på grund av att jag inte vill säga vad jag gjorde för att skydda min integritet). men riktigt kul var det i alla fall.

men från det ena till det andra så har jag kommit på en sak, och det är att Eva Longoria är riktigt snygg, även fast hon är över trettio år (vet inte riktigt hur gammal hon är)! det är hon som bland annat gör en massa mascara reklamer. här är hon:


backen, igen

haloo på er!
har precis proppat i mig lite fattiga riddare och plattat håret, så nu är det bara att ta på mig alla kläder och termobyxor och allt så är jag redo för backen! mamma kommer snart hem från frissan, så då ska hon köra mig och oskar till backen.

det är lite roligt faktiskt, att jag som knappt har kunnat stå på ett par skidor hela mitt liv och varit noll intresserad, tycker att det är jättekul nu. jag förstår verkligen varför alla skaffar sig dyr skidutrustning och allt nu, även om jag inte har det, men ändå...

men nu har jag bråttom. vi hörs sen

såg den inte

eftersom filmerna är ganska långa och jag ska upp relativt tidigt för att åka skidor imorgon (igen) så därför såg vi bara harry potter 6. dessutom är det bara jag som ville kolla på den för alla andra skulle lägga sig och det är ju inte lika kul att titta på film själv, så sjuan får jag se nån annan gång.

men jag kan ju säga lite vad jag tycker om sexan då :D
den är ju väldigt bra, men för mig som är lite trögfattad så förstår jag inte riktigt allt första gången jag såg den. detta var tredje gången jag såg den och nu börjar jag äntligen förstå lite. dessutom är slutet ganska tragiskt (tänker inte avslöja vad som hände) och man vill verkligen bara se nästa film, vilket är bra nu när sjuan kommit ut men inte lika bra precis när sexan kom ;)
men överlag så tycker jag den är väldigt bra precis som alla andra harry potter filmer, och filmerna är exemplariska för ett film-maraton.

för er som inte vet vad ett film-maraton är så är det att man ser minst 3 filmer på en kväll/natt.

nu ska jag sova. godnatt :)

under redigering

min blogg är fortfarande under redigering så det är därför den är så ful just nu. kan också nämna att det är något med den som dampar vilket gör att headern inte blir som jag vill och saker inte hamnar där jag vill o.s.v. så det kan ta ett tag att få den klar.

idag har jag bara tagit det lugnt och nästan inte gjort någonting. fridas kompisar sover över här, så om bara några minuter ska vi äta lite kvällsmat bestående av mackor och hemmagjord choklad med kakao och grädde. mums!

lite senare ikväll ska vi se på harry potter också. jag känner att jag verkligen har kommit in i något harry potter stadium nu eftersom jag sett första, andra, tredje, fjärde och femte filmen på bara några dagar (ska se på den sjätte och sjunde ikväll).

vi hörs senare så får ni höra vad jag tycker om filmen


.

jag ber om ursäkt över att min blogg ser ut som den gör nu, eftersom jag försöker fixa den men ingenting funkar! jag har hållt på i ca 4 timmar nu och allt bara krånglar. vi får se om det går bättre imorgon, för nu måste jag sova.

godnatt

missbildad

något jag märkte nu precis var att min blogg har blivit helt konstig! jag vet inte varför den har blivit så (?). jag har gått in både på min, fridas och mammas och pappas dator och det ser likadant ut så det är säkert något med kodmallen. jag hoppas ni kan stå ut tills jag har gjort en ny design som jag ska börja på nu.

käpprätt åt helvete

det var så det gick med min bakning! något var det som gick fel i alla fall för när man gör maränger ska smeten bli nästan som skum, och min var på god väg, men sen så blev den typ flytande igen. happ, då blev det inga vaniljmaränger för mig då...

nu blir det att föröka förstå mig på cityville på facebook.

baka

hade tänkt att baka lite nu tror jag. vet inte riktigt vad det blir, men kanske blir det typ julbak i efterskott eftersom vi inte har hunnit baka alla julsaker innan jul iår. så vi får se vad det blir, ni kommer höra det sedan :)

tråkig julafton

på julafton fick jag maginfluensan och fick åka hem vid typ femtiden. sedan efter bara 10 minuter efter att jag kommit hem spyr jag. så jag spydde 5 gånger den kvällen, men nu mår jag ganska bra och har inte spytt sen dess. var faktiskt och åkte skidor idag. men jag är typ helt tom i kroppen för jag åt ingenting förrän 30 timmar efter julmaten och sedan har jag inte ätit någonting sen dess. haha det är väl bara hoppas jag får i mig något nu ikväll.

så därför ber jag om ursäkt för att jag varit så osocial.


Sitter hos min kära farmor och farfar och ...

Sitter hos min kära farmor och farfar och firar jul. Va smart det är att kunna sms-blogga! Undra vad jag får utav tomten sen... God jul på er så hörs vi senare ikväll :)


lite halvt trött

är lite trött sådär eftersom jag inte somnade förrän halv fem i morse. nu sitter jag här med ett glas läsk i handen och ska snart gå upp för att spela lite "rome total war". det är ett typiskt strategi/krigar spel som jag tycker är hur kul som helst! sen så blir det nog att kolla på "Salt" tror jag. finns ju inget bättre än en bra actionfilm med en riktigt snygg skådespelerska. det är Angelina Jolie som spelar huvudrollen, och det gör hon riktigt bra! :D


skjorta :D

äntligen hemma efter ännu en julhandel i skövde. när jag kom hem gjorde jag mat till hela familjen och nu sitter jag här med min nya skjorta på mig. blev riktigt nöjd med den, så jag är typ lite halvlycklig nu, inte minst för att den bara kostade 99 kronor. dessutom fick jag även reda på att vita jeans/byxor är moderiktigt nu i vinter, och det är ju bra eftersom jag bara ÄLSKAR mina vita byxor.

hör av mig senare


Nu blir det att julshoppa i Skövde för att...

Nu blir det att julshoppa i Skövde för att köpa de sista julklapparna. Pank sen? Svar ja...


sova!

är så himla trött nu, så tyvärr blir det inget mer blogga ikväll, men imorgon kommer några bilder sen idag upp på bloggen, så missa inte det ;P

sov gott!

rumpskak i Italien.

hittade denna videon på min kamera sen i somras och tyckte att jag kunde dela med mig av den. haha, det var några italienare som stannade vid vägen och tog kort med sina mobiler på mig, där jag står vid en ganska stor väg och dansar till musiken som kom från baren bredvid. shit va kul det var!! :D herre jesus vilka tider ;)


äntligen över!!

nu är det slut! äntligen är skolan slut och jag fick mina betyg idag, och jag är ganska nöjd så det var bra :)

idag fyller min kära farfar år så jag var hos honom idag och grattade honom och gav honom en chokladask. alltid lika roligt att träffa farmor och farfar!

just nu sitter jag och dricker tranbärsjuice och lyssnar på den här låten:


mysdag imorgon!

shit va nice! ska bli så fett gött att bara kunna sitta och kolla på film och proppa i sig champis och polly e.dy. :D


ung och bortskämd

asså daniel är typ liksom världens skönaste person. han är med i "ung och bortskämd". och sen älskar jag hans tröja där det står "born to be famous". ska helt seriöst önska mig en sån i julklapp! här är daniel och här är också tröjan jag vill ha :D


ny header

visst det var bara tre som röstade om jag skulle skaffa ny header eller inte, men 2/3 tyckte det, samtidigt som jag var lite trött på min gamla så nu blev det så.

därför kommer denna frågan:

Omröstningen är min nya header snyggare än den förra? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


dodgeball turnering

... imorgon och jag ska sitta i sekretariatet. haha vi får väl se hur det går :)

ha det bra
ses imorrn

byta header?

Omröstningen tycker du jag ska byta header? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


bilderna igårkväll

idag åkte jag skidor idag igen, och det går faktsikt bara bättre och bättre, så det är riktigt kul nu.

härkommer bilderna sen igårkväll.


vinnare

haha vann på poker, så jag är lite lagom stolt nu :D

orkar verkligen inte lägga upp bilderna från den här kvällen, utan jag får försöka komma ihåg det till i morgon istället.

imorrn blir det att åka skidor med stina igen, sen så kommer det säkert vara en massa fler där så det bli nog kul.

just nu är det hög stämning i köket där de vuxna sitter medans vi "barn" kollar på eva och adam istället haha.

ha det bra så hörs vi imorgon :)

delade åsikter

snacka om att det var delade åsikter i vem som skulle vinna robinson. själv tycker jag att det helt klart blev fel!! helene har alltid presterat bra tycker jag, men erik typ sviker sin kompis och allt. nej usch, honom tycker jag inte om!

nu blir det att spela poker med allihopa! skriver när det är över sen att jag vunnit haha :P

förra nyårsafton

... kommer denna bilden ifrån. shit va längesen det var alltså! jag och min syssling var typ helt galna och pratade om elefanter och sprang omkring och typ skrattade ihjäl oss och allt. herregud då var man ju helt knäpp. fast ska kanske inte påstå att de försvunnit, det har bara ändrats till ett annat sätt, kanske ännu värre (?) ... ;P


fjååårtisfylla

fattar verkligen inte vad dem som gör dessa filmer får allt från. lyckas det gör dem i alla fall! här kommer en av alla bra reklamer från ICA :D

Njut!


flygande jacob

kvällens middag blev flygande jacob. är verkligen hur mätt som helst nu! föräldrarna sitter fortfarande i köket, men sen ska vi alla se på robinson ihop. har pausat så vi kan typ starta när vi vill. smart va?!


.

åkte ju skidor idag med mina stenåldriga. det gick ju faktsikt riktigt bra, bara att jag trodde jag skulle dö när jag åkte skogsbacken eller vad den kallas. med andra ord åkte jag inte den igen ;)
sen så hoppade jag faktiskt lite också, så jag är fett stolt nu :D

sitter här och lyssnar på lite musik. ska snart göra mig i ordning för att familjen janson ska komma hit, så det blir nog trevigt.

vi hörs sen, jag kanske till och med lägger ut lite bilder om jag orkar ta några.

skidor

här ska jag åka skidor imorrn. provade att åka förra året och var fett stolt över att jag lärde mig och svänga. förutom den gången har jag bara åkt en gång till så vi får väl se hur det slutar ;)

sitter nu och kollar på nån lite halvt vrickad film som det knappast är nån idé att ge sig in i. sedan så får vi väl se när pappa somnar ;)


fredagsmys med pappa

har precis avnjutit tacos ensam med pappa. mamma är hos en kompis ikväll och frida ska sova över hos en kompis, så det blir bara vi två ikväll.

träningen idag var helt underbar. först tränade jag de små och det var jättekul. sen så körde vi styrketräning på min egna träning, och det var så skönt! p.g.a. min rygg har inte jag kunnat göra så mycket på ca 2 veckor, men den börjar bli bättre nu så äntligen kan jag göra det mesta igen :D

nu ikväll blir det chips framför tv:n med pappa tillsammans med en bra film. härligt!

helg!

äntligen hemma! skolan var helt förjävlig idag! fattar inte hur jag ändå lyckades bli klar med alla grupper till måndagens planering, även fast den blev lite dålig. sen så skulle jag och linda göra spelschema också, så vi fick typ hoppa över en lektion och stressa på de andra för att kunna bli klara. och som grädde på moset slutade dagens och årets sista lektion med ett so-prov. härligt va!??

nu blir att träna mina så småttingar. eftersom det är sista träningen idag ska vi köra skeppsbrott och så ska de äta clementiner, pepparkakor och skumtomtar i slutet av träningen.

ses ikväll

so-prov

idag är det so-prov i skolan på kristendom och det är ju typ bland det värsta som finns. jag tror faktiskt att det är sista lektionen så då blir det vår sista lektion för i år. men nu måste jag sticka så jag inte missar bussen.


julbord

idag så blir det äntligen julbord i skolan. det som är lite synd är att lärarna blev så arga på oss i sexan när vi åt julbord eftersom vi skålade på tre olika språk typ 50 gånger.

lathana tycker ju inte om julmust, så av den anledningen ska typ halva klassen spela Twister där den som vinner får julmusten. men nu måste jag platta håret.

ses senare


dagens "måste ha"!

BETYG! jag vill bara få dem nu. fast problemet är att det känns som om jag måste dampa lite på några lärare efter när jag sett mina betyg, eftersom några förmodligen tycker att jag pratar för mycket och kollar på det i stället för vad jag gör på proven. vi får väl se hur det går. förhoppningsvis hör ni inget förbannat och desperat på tisdag eftermiddag :P


julklappar

kom nyss hem efter att jag varit i Skövde där jag köpte lite julklappar. det är fortfarande en del kvar att köpa, men det är skönt att ha avklarat några i alla fall. väl hemma drack jag lite cappuccino med toblerone-smak. det var inte helt fel! nu blir det att plugga lite SO och glädjas åt att jag för första gången i mitt liv äger ett par skidor som ska användas i helgen. Härligt!


tomten är far till alla barnen

... är den mest klassiska julfilmen för mig, förutom kalle anka och dem. filmen är så genial och genomänkt att mna blir galen!
lite kort handlar den om Sara som har massvis med barn med 3 män och nu är hon ihop med en fjärde som har steriliserat sig, men det vet inte Sara om. när Sara säger att hon är gravid tror Janne ( den fjärde) att hon varit otrogen. det är julafton och alla blir fulla och grannar blandas in. den är så jävla skön! här kommer ett litet klipp.


5 timmar

5 timmars sömn blev det inatt, och det är ju ingen höjdare! klart man inte orkar med skolan sen. dessutom ska jag och Linda göra grupper till dodgeballen på måndag och vi är 279 pers. på högstadiet. inte roligt...

nu blir att hänga tvätt och dra igång ännu en tvättmaskin. ganska bra sätt att tjäna lite pengar på men inte särskilt roligt.

stockholm <3

äntligen kommer bilderna upp efter ton av problem!
(den gamla gubben på en av bilderna är nobelpristagaren i litteratur)


möblering

har köpt en bokhylla, ett tv-bord och en duglig tjockTV till mitt rum. måste säga att det blev mycket bättre än det var förut, så jag är hur nöjd som helst! lite bilder sen jag var i stockholm är jag påväg att lägga ut nu så de kommer snart.

ps. det var inte jag som sprängdes

android 2.1

äntligen lyckades jag med att fixa android 2.1 till min x8. är så himla glad!! det typ slutade fungera att ladda ner spel när jag bara hade 1.6 men nu funkar det igen så jag är helt överlycklig!

stolt

kan ju bekänna att jag nu vet hur man kommer till kungsan från blåkulla!! värsta stolt!  såg nobelpristagaren i litteratur och har några kort på honom. mario vargas lluso eller nåt sånt hette han. bilderna kommer när jag kommer hem.

nu har jag precis plattat håret och fixat i ordning det så snart ska vi iväg till en restaurangi sundbyberg där jag och min familj, mina tre kusiner och deras föräldrar, min morfar och hans sambo ska äta mat. i risk av att jag glömt någon så kan jag skriva att hela släkten från stockholm kommer. så roligt så!


kungsträdgården

nu bär det snart av till kungsan för att gå på julmarknad med rosanna och mikela. får väl se okm jag hittar något där.

ses sen.

martina får damp

sitter o käkar lite godis nu i våran lägenhet vi hyr. hade verkligen tur att det finns nån granne här som inte har skyddat nätverk!!

imorgon blir att gå på julmarknad tror jag, så det blir kul. sedan ska jag fira min kära morfar som fyller 80 år! ska käka på restaurang, men sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

nu blir det "skönhetssömn" för mig :D
under tiden kan ni njuta av detta klipp. så himla skönt!


centralskolan

helt klart bäst. och erkänn att Filippa Bark är sexig (sarkasm). här är i alla fall första delen. njut!


storstadsfjolla

det är vad jag ska bli! ska flytta till Stockholm och bli storstadsfjolla. det skulle väl passa mig? är så trött på Tidaholm nu och vill typ bara därifrån. sitter på min kusses dator nu i Stockholm och bara känner mig som hemma.
Linus <3 Stockholm

polly

idag trodde jag att jag dog på so:n. kom verkligen inte ihåg nåt om industrialiseringen nu när vi skulle ha prov på det! dessutom gick engelska-redovisningen åt helvete. men sen kom min räddning - Polly! shit va gott det är!

senare idag kommer emma och viktor janson till oss eftersom deras föräldrar ska på julbord. får väl se vad vi gör då, me det kommer ni säkert att få höra sen :D

ses igen ikväll!

dagens "måste ha"!

yoggi dröm! eftersom youghurt nästan är det enda jag kan äta nu så är det perfekt! och eftersom jag är en youghurt-fantast så är det ju inte så illa! så nu blir det att ta en med vaniljsmak tror jag så ska jag lägga mig och kolla på TV.

4 hål

 har nu dragit ut ytterligare två tänder, så nu blir det youghurt-diet igen. kan ju inte äta något annat. efter det så mådde jag lika dåligt som förra veckan och var därför hos farmor och farfar och vilade. där somnade jag i typ en och en halv timme så nu är jag inte jättetrött. perfekt med farföräldrar!

julklapp??

vet verkligen inte vad jag ska önska mig i julklapp. har inte en aning. funderade ett litet tag på en ipod touch 4, men jag vet inte. förstår inte hur folk kan komma på allt de önskar sig (?)

dagens "måste ha"!

koppnudlar!! det är liksom det smartaste som finns! man bara häller i smaken i koppen och häller på vatten så låter man det stå, sen är det klart! det bästa är att man slipper kastruller om man har vattenkokare och man kan ta med sig koppen och äta på vägen om man har bråttom. hur smart som helst liskom!


dagens "måste ha"!

Fanta! jag är så jävla sugen på fanta! liksom, jag tror jag är lite sockerberoende. måste säga att man druckit så mycket coca-cola genom livet så jag är lite trött på det, så nu är det fanta som gäller! tänk va härligt att hälla upp ett stort halvliterglas fanta exotic. mums!


living next door to alice

tycker det här klippet är så himla skönt! kan verkligen inte få nog av välkommen åter. för en gångs skull har sveriges tv överträffat sig själv!


skövde

ska till skövde idag för att träff min bror, eftersom jag inte kan träna idag på grund av rÿggen. men så det blir kul ändå. jag träffar ju honom inte så ofta så det kommer bli riktigt kul faktiskt!

annars så hade jag inga byxor på mig halva dan i skolan idag eftersom de var dyngsura, så jag hade först min tröja på benen istället, men när jag märkte att det syndes igenom (den var vit) så tog jag på mig min jacka och trädde benen i den istället. snacka om improvisation! :D

bilderna

eftersom jag nästan bara har filmer så finns det inte många bra bilder. här kommer i alla fall några utav de få.



christian och ludvig



christofer, christina, christian och ludvig (har tyvärr ingen större aning om hur deras namn stavas)



arthur efter ett trestegshopp



roger, lisa och lilla (minns inte vad hon heter ;))




lisa inför starten

aj, min rygg

hej! på min tävling i göteborg idag gick det ju inte riktigt som väntat. på sista inhoppet så landade jag på något konstigt sätt (tror jag) vilket gör att jag har jätteont i ryggen. det kan vara så att min ryggrad har kommit i kläm på något sätt. men envis som jag är gav jag mig inte utan ville tävla ändå. efter fyra hopp klarade jag inte mer och gav upp, vilket gjorde att jag kom på en femteplats och hoppade 1.69. fett missnöjd alltså!! finns inget värre än att veta att man själv gjorde något dåligt, samtidigt som man ser hur alla andra lyckas och slår rekord också ska man vara glad för deras skull.

nu när jag är hemma kommer jag knappt ur soffan, så ont har jag!! tar typ 30 sekunder, för så fort jag använder ryggmusklerna på något sätt (vilket jag förstår nu att man gör nästan hela tiden) så får jag skitont. ska nog till en massör eller kiropraktor och kolla över detta!

bilder kommer lite senare, måste bara hitta min kamera ;)

Göteborg!



sitter här nu och försöker få i mig lite frukost eftersom jag ska till göteborg och tävla idag. har lite press på mig nu, för om jag slår rekord får jag mycket större chans att lyckas i SM i januari + att om jag hoppas 1.78 (tror jag, minns inte riktigt) så kommer jag upp på tredje-platsen i sverige. så det är bara att hoppas!


Anja gästbloggar

okey, HEJ! :)
nu blev jag tvinggad av linus att gästblogga så jag får la göra det då och så skulle jag skämma ut mej totalt tydlingen fast vet inte riktigt om jag har lust med det för alla känner ju alla i tidaholm.. ^^
nu så lägger jag in dagens låt på linus blogg då ..:
betyg för låten är .... (trumvirvel... linus tvingar mej att trumvirvla... *suck* )   **** stjärnor av 5 (y)
nu tänker jag faktist bjuda på en liten bild på mej xD
hihi - en liten miniatyr :D

julgrej

ska på julmarken idag eller vad det nu heter. där ska jag träffa min kära syssling som jag inte träffat på ett ganska bra tag nu, så det ska bli riktigt roligt. men nu måste jag göra iordning håret så att vi kan komma iväg.

hörs sen :D

.

filmen börjar äntligen dra igång lite, men ändå inte helt kul liskom. här kommer ännu fler av lite gamla bilder.

bröderna karlsson

ser på bröderna karlsson nu med familjen. härligt, förutom att början är ganska seg. har hört att den fått bra recensioner, så jag hoppas den blir bättre sen :)

skriver snart igen :D

tidaholms stolthet??

ny header nu då. kan ju direkt tala om att jag var MYCKET SARKASTISK när jag skrev att jag var tidaholms stolthet. inga missförstånd nu va? ;)

ny header?

kom hem efter ännu en träning med mina småttingar och därefter min egen träning. så gött att komma hem och känna att man är helt slut i kroppen :D

nu blir det att försöka få iordning en ny header. vi får väl se hur det går med det, men förhoppningsvis blir det nån i alla fall :)

värsta sköna bilden nedan ;)

hörs senare


 

två tänder lättare

som sagt har jag ju dragit ut två tänder idag, och jag mår piss. gick inte till skolan efteråt eftersom jag var yr och mådde illa, och nu har jag ont där tanden tidigare satt och känner mig ännu värre. usch!!

ajaj...



som sagt ska jag dra ut två tänder idag i falköping. hoppas det inte gör alltför ont bara! men det positiva är ju att jag slipper spanska-förhöret :D men nu måste jag sticka så jag inte kommer försent. här kommer en bild på hur jag såg ut med alla tänder på plats, så kanske ni får se en utan sen? vi får se... :)


rahlenfeldt vs kissie

var precis inne och kollade lite på olika bloggar. helst seriöst så tycker jag ändå att rahlenfeldts blogg är kul o kolla på till skillnad från kissies där hon nästan bara skryter. betydligt mycket roligare att kolla på en bög som festar i köpenhamn istället för att kolla på en bimbo som skriver att hon är sveriges största bloggerska!
  VS  

droger

hejhej! sitter framför tv:n lite och bara slappar, och då kom jag precis att tänka på en sak: är det droger i bedövning? jag ska liksom dra ut två tänder imorrn så... men erkänn att det vore häftigt om det vore det!!

efter skolan idag skulle jag som vanligt till konfan och jag trodde helt seriöst jag skulle dö! det var så jävla kallt! och passar man inte i mössa så har man ju inget annat val än att frysa. men det konstigaste av allt är att Tidaholm av alla sveriges städer leder snöligan! fick reda på det idag och jag bara, say what!!?? vi är liskom bara ett litet sandkorn på kartan och ändå har vi mest snö i hela Sverige. helt otroligt.


RSS 2.0