Jag tänker inte ha någon rubrik

Dagens styrketräning tog lite smått död på mig. Jag förklarade ju förra veckan att jag börjat med skivstång och sådant nu en gång i veckan för höjdhoppandets skull. Hur som helst så körde jag med en 93:a idag och jag kände mig så svag, därför att varje gång det var min tur fick vi alltid lyfta bort en massa vikter. Efter träningen skulle jag visa hemma vad jag gjort, och även fast jag gjorde det utan någon som helst vikt så var jag så skakis och trött att jag föll ihop när jag böjde benen. Lovely!

 

Dagens klädsel var nedtonad men ändå sådär typiskt jag. Kan ju inte bli bättre!


Kk = krångliga kommentarer

Här sitter jag i köket med mina tuggummin och ett glas med kolsyrat mangovatten och försöker förgäves bli av med min sockerabstinens. Det hela blir ju inte bättre av att jag nästan alltid äter eller dricker något när jag pluggar, så nu när jag pluggar känner jag känslan av att något fattas. Guud, jag måste verkligen göra något åt det här!

 

Det har varit många som sagt till mig att det inte går att kommentera mina inlägg. Såhär är det, det finns en kommentarsknapp, bara det att den är svart, så därför syns den inte. Jag har försökt hur mycket som helst att ändra färg på den, men jag lyckas inte. Hur som helst ligger den "osynliga knappen" precis till höger om texten där det datum och tid jag publicerade inlägget står. Så om ni drar musen lite där så kommer ni se hur musen visar att det är en länk där. Så nu hoppas jag ni kommer kommentera som bara den!


Nu blir det diet!

Det gick inte alls bra på tävlingen idag. Det händer bara ingenting när jag hoppas och jag lyfter inte, men efter ett flertal diskussioner med tränare har vi kommit på hur jag ska gå tillväga för att utvecklas. Resultatet blev 1.79 och en andraplats.

Det har visat sig att jag gått upp lite i vikt också, och eftersom man inte får vara tung i höjdhopp så blir det en diet nu. Ingen sån där konstig diet där man äter onaturligt och nästan ingenting som det står om i alla tidningar, nej jag ska bara sluta upp med allt socker. Just därför ska jag börja med tuggummi istället! Så det ska jag köpa påväg ner till Michelle, där jag ska spendera kvällen.

Bilder från dagen kommer senare.

Tålamodsträning

Jaa, idag har jag tränat mitt tålamod! Jag behöver inte gå in på några detaljer eftersom det hänt lika mycket saker idag som cm jag hoppat i höjdhopp. Frågorna jag får är bara, hur tänker vissa personer? Eller tänker dem alls?

 

Michelle kom hem till mig, vilket var underbart eftersom jag då fick avreagera mig lite! Vi såg på den nya filmen med Taylor Lautner och har snackat en del, men hon fick åka hem tidigt eftersom jag ska tävla imorgon i Falköping. Det kommer nog bli rätt stressigt, jag menar, jag ska hålla koll på 8 ungar som ska tävla samtidigt som jag ska tävla själv. Pust, jag kommer få magsår...

 

Man måste ju laga mat på hemkunskapen med stil!


Nyklippt och fräsch, jo jag mår bra!

Jag klippte mig idag, och det var så skönt! Det kändes som att det var välbehövligt nu! Dessutom är det alltid så trevligt att klippa sig. Min frisör är mammas kompis, och hon är både jättebra på att klippa, men också så himla trevlig! Så ett stort tack till henne!

 

(hej mr. stirr-öga och mrs. cp-look)

Här kommer också en bild från presskonferensen idag (oklippt)

Och här kommer en asbra låt. Man blir ju nästan lite sentimental av den med.

James Morrison - I won't let you go

 


Mhm, that's right!

Vi hade en presskonferens idag. Det var jag, Linda och Kristian som liksom "höll" i det hela, och tv4 Skaraborg, Sveriges Radio och Västgötabladet var där och kollade, tillsammans med lite annat folk. Det hela var helt sjukt nervöst innan vi körde igång, och jag svettades som en gris. Lösningen blev att ha papper i armhålorna tills dess att vi började. Det gick bra i alla fall! Efter presskonferensen fick jag damp och ville även få Forsen (alltså skolan) att också vara med och rösta. Därför har jag ringt lite samtal och förhoppningsvis kommer vi få informera på samma sätt inför hela deras skola. Dessutom ville de att vi skulle informera hela vår skola med, när vi jobbar med detta lite senare i vår. Jag blir ju nästan som en sån där gubbe på TV ju!

 

Keep in mind, jag ser dum i huvet ut.


Äntligen!

Idag spände jag min tandställning, som jag har haft i lite drygt ett år. Tyvärr hade saker och ting inte gått riktigt som väntat och nästa gång kommer jag därför få behöva sätta in fjädrar = jag kommer ha räls uppe, räls nere, något i gommen som binder ihop tänder + att jag nu kommer få fjädrar på båda sidor. Med andra ord kommer det vara mer stål än tänder i min mun. Men, det positiva är att jag trodde att jag skulle ha mina tandställningar i två år till, men nu blir jag av med dem i höst! Lycka!

Idag började jag också gå på gym (med friidrotten såklart). Inte för att bli biff eller något, utan grejjen är den att för att bli bra så behöver man köra styrka med bland annat skivstång. Det kändes bra, och jag hoppas och tror att det kommer ge resultat.

Den tredje bra saken idag är att jag imorgon ska få klippa mig! Det behövs verkligen nu, så det ska kännas fräscht att bli av med lite hår.

Ska jag sluta friidrotten?

Nu vet jag inte alls hur jag vill göra med mitt liv. Dagen idag på Ålleberg var jättebra och jag bara längtade efter att få börja där. Men på min träning idag förändrades allt. Jag känner nu hur jag bara vill gå på friidrottsgymnasium i Karlstad, liksom som att det är där jag hör hemma. Jag är så rädd för att inte lyckas med friidrotten i Falköping, och att bara se hur mina resultat blir sämre och sämre skulle vara en mardröm.

 

Det var över tre månader sedan man skulle ansökt till friidrottsgymnasiet, men jag skickade ändå ett mejl till dem för att se ifall det finns en liten chans för mig att göra tester, och se ifall jag platsar. Jag tror inte den chansen finns.

 

Friidrotten har alltid varit en så stor del av mitt liv, ända sedan jag var sju år. Men om jag inte kommer lyckas, varför ska jag då ens lägga ner en massa tid, tid som tas från studierna? Borde jag sluta? Tänk om jag bara blir en medelmåtta med medelbra betyg på grund av att jag ville satsa på min idrott, där jag också bara blev en medelmåtta. Jag vet inte alls hur jag vill göra.


Hur ska jag göra?

Nu vet jag inte alls hur jag vill göra med mitt liv. Dagen idag på Ålleberg var jättebra och jag bara längtade efter att få börja där. Men på min träning idag förändrades allt. Jag känner nu hur jag bara vill gå på friidrottsgymnasium i Karlstad, liksom som att det är där jag hör hemma. Jag är så rädd för att inte

Ålleberg, here we come!

Imorgon ska jag och Alexander testa på natur på Ållebergsgymnasiet i Falköping. Problemet har bara varit vad jag ska ha på mig, så jag har haft  en hel kollektion med kläder som Frida, Michelle, Lisa och Stina fått tycka till om. Med andra ord har jag sprungit runt som en galning här i huset efter olika kalsonger, skjortor och tröjor, allt för att få veta vad jag ska ha på mig. Jag kan inte bestämma mig alls, så vi får se hur det blir imorgon. Det ska hur som helst bli väldigt roligt!

Nej, usch, blää

Det gick inte så bra idag. Jag kom trea (hur missnöjd som helst) och hoppade 1.79. Idag var jag helt enkelt bara hopplös, bokstavligen. Jag menar, jag lyfte knappt från marken. Jag vet inte riktigt vad som hände idag, men nästa vecka är det en ny tävling och då hoppas jag det går bättre!

 

Det blir en lugn kväll ikväll. Jag ska snart ta lite att äta och även plugga några timmar. Så det blir mysigt!


I'll go shop at H&M instead!

Jag dööör framför alla H&M kläder! Jag och Viktor sitter och länkar alla kläder vi får asbtinens på.

 

Jag kollade förresten på en hemsida som beräknade värdet på min blogg. Värdet låg på 1639 kr! Det var ju lite häftigt!

 

Imorgon är det distriktstävling i Borås. Då hoppas jag hoppa högt, men också så hoppas jag få lite tid att träffa underbara Nadja och Ellie som ska kolla på. Kommer bli lovely! Här kommer de snart traditionella bilderna innan hemkunskapen, som alltid kommer tas med Matilda!

 


Äntligen fick jag den!

På tävlingen som var förra helgen så fick jag en äntligen en snygg Västergötlands t-shirt! På min GM-tid (alltså då jag var tretton och fjorton år, och blev uttagen till Västgöta-laget. Vi tävlade då mot alla andra distrikt i Götaland) hade vi inte alls lika snygga t-shirtar, och så fort jag var för gammal för att tävla bytte dem till snyggare. Men nu fick jag ju en sån ändå. Jag är lycklig!

 


Yes box, here she is again!

Idag vaknade jag och visste inte alls vad jag ville ha på mig. Med panik i hela kroppen steg jag upp och kollade i garderoben. Då hittade jag en lila lacoste pikétröja som jag fått i somras av Lathana. Jag har inte en aning om den är äkta eller inte, men what the fuck, den är snygg i alla fall!

 

Nu ser jag på filmen Wanted där Angelina Jolie är med. Underbar film! Måste ses!

 

Fler bilder kommer så snart jag får dem av Matilda, haha.


Pust, alla dessa "regler"

Nu känns det som att facebook bombas med 46 punkter om hur killar ska bete sig mot sina flickvänner. Visst, det är jättebra att vi lär oss, men har ni någonsin sett en lista där det är punkter om hur tjejer ska bete sig mot sina pojkvänner? Nej, just det. Jag tycker inte något, jag bara presenterar fakta.

 

Hur som helst har jag ont i huvudet och är trött som bara den. Jag är faktiskt stolt över anledningen till dessa symptom, eftersom det är att jag har pluggat så mycket!

 

Matilda är så duktig på att ta kort på mig (alltså inte att jag blir bra på korten, utan att hon tar så många på mig). Därför kommer här något som ni kan att titta på. Roligt va?

Jag lyxade till vardagen lite idag med ferraribilar och bragokex!

Detta är min fina lilla maskot som hjälper mig plugga på lektionerna! Säg inte till någon att det är han/hon som säger alla svaren!

Och här kommer lite creepie bilder från förra veckan.


Yes, internet is back!

Då var modemet fixat och jag kan äntligen surfa som vanligt på nätet igen. Wihoo!

 

Jag skäms faktiskt. Idag, när jag vaknade, kände jag hur trött jag var på skjortor. Det kändes helt obegripligt, men så var det. Så därför struntade jag faktiskt i skjortvecka nummer två och hade på mig min enda hoodie idag. Det var så mysigt och skönt!

 

Apropå mysigt o.s.v. tänker jag klaga! Hur kan man, med gott samvete, gå runt i skolan i antingen onepiece eller mjukisbyxor?! Man ser så flötig och rent ut sagt äcklig ut! Jag förstår om man har det någon gång ibland, men ni som har det varje dag: börja bete er som normala människor för f*n och ta på er ett par jeans om ni inte orkar göra i ordning er!

 

Hur svårt är det att bara ha jeans till sin hoodie om man vill ha en "mysklädsel"?


Glöggen

Det visade sig att det blivit över en massa glögg sedan jul, så nu har jag hävt i mig en halv liter glögg. Det är ju nästan så man blir lite lullig. Nää, jag bara skojjar med er, så lättpåverkad är jag inte!

Jag har faktiskt bestämt mig för att bli duktig nu! Jag ska plugga mer, stanna kvar varje måndag efter skolan och plugga. Dessutom kommer USM (ungdomsSM) om en månad så därför ska jag sluta äta godis tills dess. Det var bara att snabbt äta upp alla ahlgrens bilar man gömt på rummet.

Nu tänker jag fortsätta plugga. Roligt liv jag har...

Nerja, Spanien

Vårt modem pajjade igår, så nu har vi inget internet. Jag får tacka gudarna för att pappa fått ett mobilt bredband från jobbet!

Jag kom precis hem från Falköping där vi har haft ett litet möte angående ett träningsläger i Nerja, Spanien. Jag längtar såå mycket! Det kommer vara i mitten av maj, alltså kommer jag vara brun innan alla andra!! Wihoo! Jag är så glad. Dessutom kommer jag få flyga för första gången i mitt liv också. Jag är verkligen lyckligt lottad!

Här kommer jag bo:
¨
Och här kommer jag att träna två gånger om dagen:

Och det är här som jag kommer bli brunast i stan!!

Toppendag!

60m häck gick faktiskt riktigt bra! Jag kom sist, men lyckades komma i mål utan vare sig skador eller rivna häckar. Så det var helt okej!

 

Höjden gick lite bättre. Där kom jag tvåa och slog rekord med 1.84 (JIPPIIIIEEE). Men lite sur är jag, för det var så sjukt nära att jag tog 1.88. Men då vet jag att jag har det i kroppen och kan ta det en annan dag, kanske nästa helg då det är DM i Borås.

 

Jag tackar Matilda för alla bilder och för att hon gör de trista skoldagarna lite roligare! Här kommer alltså bilder från i torsdags.

Här tyckte Linn att jag skulle göra reklam för min klocka. Gick väl sådär när jag insåg att jag inte borde bli modell...

Jag och Matilda kommer nog ha många roliga stunder innan hemkunskapen denna termin!


Jag kommer döööö

Jag har inte lyckats få tag på några bilder än. Det kanske blir så att ni inte får några bilder på de skjortor jag haft på mig? Jodå, ni får gamla bilder så länge! Sedan upptäckte jag att jag hade 9 skjortor hemma (alldeles för lite) men då kan jag ju inte köra en skjortvecka! Därför fortsätter jag fyra dagar på nästa vecka med. Och med lite huvudräkning förstår ni att jag alltså bara har skjortor på vardagar.

 

Snart beger jag mig mot Uddevalla för att tävla och jag är så nervös! Jag får inte snubbla och dö på häckarna, och dessutom vill jag ju slå rekord i höjd. NERVÖÖÖÖÖS!

 

Oh my God (uttalas öåohh, majj gadd) jag hade visst ingen bild på torsdagens skjorta. Oops!

 

Men fredagens däremot! Den bars med vita byxor för att variera mig lite.


Ös över mig bara!

Den här veckan har varit rätt så toppen faktiskt! Det känns som folk bara öst komplimanger över mig. Tre stycken tränare har sagt att mitt höjdhoppande ser mycket bra ut. Den ene sa att jag hade stor potential inom friidrotten, den andre att jag hoppade toppen på träningen idag, och den tredje att jag hoppade så bra idag att han trodde jag kunde hoppa upp mot 1.87 eller 1.88 i helgen. Men det som nästan värmde mest av allt var när Stina sa att läsa min blogg var varje dags lycka (tror det var så hon sa). Jag blev så smickrad!

 

Idag fick jag reda på att jag tyvärr ska springa 60 meter häck på tävlingen i helgen. Jag är så sjukt nervös. Fattar ni hur höga dem häckarna är egentligen?!

 

Tyvärr har jag inte fått tag i några bilder från Matilda idag, så ni får inte se den fjärde outfiten i skjortveckan. Världen är orättvis...


Jag har faktiskt pluggat idag!

Jag fick gå upp tidigt idag igen för att stryka min underbara vita skjorta. Lovely! Sedan var det skola, och jag satt faktiskt i klassrummet och pluggade engelska varje rast! Helt sjukt duktigt tycker jag. Sist av allt var det en rolig spanskalektion. Jag, Alex, Clara och Amanda lyckas alltid spetsa till spanskan! Matilda och Moa gör ju knappast spanskan tråkigare heller. Efter skolan följde jag med Alex hem och vi såg på flera filmer, snackade och hade det gött.

 

Dag tre fick känna sig stolt över att bäras upp med en av mina favorit skjortor, nämligen min vita som jag fick i julklapp.


Mitt kall har nu blivit klart för mig

Jag har kommit på att jag skriver rätt så långa blogginlägg till skillnad från en del andra. Självklart ska man få göra exakt som man vill, så länge som bloggaren vill ha det så. Är det en bild med en engelsk mening som ska få tjejer att må bra, och bloggläsarna gillar det, så är det ju sjävklart okej. För mig däremot anser jag att en blogg ska innehålla ens liv och tankar i form av text och bilder (tyvärr lite dålig med bilder) och just därför väljer jag att ha lite längre texter. Och eftersom statistiken knappast blir lägre antar jag att ni gillar det, så därför fortsätter jag med det, haha.

 

Jag känner att jag funnit mitt kall. Jag borde ju bli modell! Ni ser ju, att även fast jag är oerfaren är jag så duktig på att posa! Får också tacka Matilda som agerade fotograf!


Styckesindelning funkar inte

Andra dagen på skjortveckan, och det rullar på jättefint, utom en sak. Vi hade bild idag och målade med penslar och färg, och då kan ni tänka er vilken panik jag fick så fort jag kom i kontakt med färg! Usch! Idag ringde min tränare till mig och informerade mig väldigt kort om tävlingen nu på lördag. Det kommer vara tre distrikt i Sverige (bland annat Västergötland) som tävlar mot två distrikt i Norge, och då ansågs jag tillräckligt duktig för att bli uttagen i p17 höjd, alltså ett år äldre. Hur som helst hade de bara en som skulle tävla i 60 meter häck och därför kanske jag måste tävla i häck också! Och jag som aldrig har tävlat i häck i hela mitt liv! Så det var det träningen ägnades åt idag, och det gick inte bra... Älskar/hatar den här skjortan. Tycker den är väldigt enkel, snygg och älskar att den är relativt figursydd, men den blir skrynklig så lätt. Jag vågar ju knappt röra mig när jag har strykt den...

Skjortveckan är i rullning!

Idag började skolan, och allt mitt hopp om att bli pluggis försvann så fort läraren till den första lektionen trädde in i klassrummet. Det som för tillfället lyser upp min vardag är att jag har skjortvecka denna veckan! Jag startar veckan starkt med den här outfiten. Jag ber om ursäkt över att det är en gammal bild, eftersom jag inte hunnit ta en bild idag. Hur som helst har jag sytt in benen lite på mina svarta jeans och hade därför dem till dena skjrota istället för blå jeans. Så hemskt underbart att kunna matcha gamla kläder på ett nytt sätt för att få hela outfiten att kännas ny!


Min drömdator!

Blogg.se dampade igår, därav inget blogginlägg då. Hur som helst kom Michelle hem till mig igårkväll/natt, och vi såg bland annat på "Jag saknar dig". Den var ju jättesorglig, men jag kände jag att snarare blev arg i vissa lägen. Fruktansvärt bra film i alla fall!

 

Nu sitter jag och pluggar en massa, skolan börjar ju imorgon (-.-). Men det är svårt när jag upptäckt min drömdator! Den är så sexig att jag nästan dör, och snabb, och snygg. Nu undrar ni, varför köper då inte lilla Linus den? Jo, för vart ska jag få tag i 10 000kr?

 

 


Äntligen kommer finalerna!

Som ni vet så bloggade jag tyvärr aldrig på kvällen igår, och det var för att jag sovit så lite det senaste att jag somnade redan klockan åtta igår kväll. Då kan man faktiskt vara pigg, t.o.m. nu när jag gick upp vid sex! Efter att ha duschat, letat igenom hela huset efter min tröja (vart f*n är den?!) och gjort i ordning mig så är jag nu redo för finalerna som ska spelas i Skövde. Kommer bli kul!

Jag blir dock så irriterad på innebandymatcher! Det är så störande när skott efter skott kommer, men inte går något in. Nej, då sitter jag och skakar av ilska.


Dessa designer...

Jag hade ju tänkt byta header (bilden längst upp på bloggen för er som inte vet) eftersom jag bytt frisyr och har en gammal bild + att jag haft den gamla så länge. Jag tänkte ha något liknande, men bara ny bild och ny text, men nähä, då ville inte en enda hemsida göra som jag ville! Hur svårt ska det vara egentligen? Då fick jag ett smärre utbrott.

Klockan ringde vid sex och jag trodde jag skulle dö. Jag lyckades halta in i duschen och till sist få ordning på mitt galna hår, så nu är vi snart redo för att skaka Skövde. Förhoppningsvis hinner jag in en snabbis på H&M med, och kanske JC... Ja varför inte hela Commerce. Undra om vi inte ska till Elins Esplanad med?

Tagga stuuuud!

Shit va trött jag har varit idag! Jag sov bara tre och en halv timmar inatt! Jag kunde verkligen inte somna, så runt två så började jag göra lite styrkeövningar och sånt härligt. Till sist lyckades jag i alla fall somna.

Efter att jag kollat på Fridas match stack jag hem och gjorde mig i ordning för att träna, vilket gick otroligt bra. Det är förmodligen ingen idé att jag säger hur högt jag hoppat på olika sätt, men det är en stor förbättring. Jag bara längtar till den 14:e januari då jag kommer få tävla mot bl.a. två distrikt i Norge.

Nu såhär på kvällen träffade jag Michelle och vi pluggade lite spanska. Jag får panik över skolan (hade ju som nyårslöfte att bli stud) så nu måste jag verkligen börja plugga.

Godnatt på er sötnosar så hörs vi förhoppningsvis imorgon bitti!

Jag är en riktig bullmamma!

Idag har jag varit så duktig och hunnit med följande; tränat, bakat tusentals bullar, städat mitt rum och nästan pluggat (jag tog nästan fram böckerna). Så jag är lite stolt! Imorgon ska jag upp tidigt för att se syster min spela innebandymatch i Skövde. Efter det blir det träning, och på kvällen hoppas jag kunna träffa någon. Jag har så mycket socialt inom mig som behöver komma ut! Nu tänker jag klippa mina naglar och noppra ögonbrynen och annat sånt där viktigt. Varför då? Jo, det är ju TJEJER som spelar innebandy imorgon!

Guud, jag kommer bli mentalt sjuk!

Jag fick hem min beställda skjorta från H&M idag = en fruktannsvärt lycklig Linus! Med lite våfflor i magen och den nystrukna underbara skjortan på mig begav jag mig hem till Pallan där vi hade filmkväll. Det var jag, Pallan, Patrik, Hanna, Emelie och Alexander. Det var riktigt lovely! Vi såg en film som gör en helt knäpp, och nu är jag rädd att jag ska bli psykiskt sjuk. Jag minns inte vad filmen hette, men konstig och obehaglig var den!

 

Bara stackars Alex som inte fick vara med på bild, haha.


Lite bilder till er, mina älskade

Jag hade planerat kanske två eller tre inlägg av detta, men nu får ni allt i ett. Smart va?

 

Jag sov då över med Oscar och Viktor igår, helt oplanerat, och vi spelade wii, snackade och hade det asgött. Dessutom måste jag tipsa om en grej. Vaniljsocker! Det är så sjukt gott, så jag köpte en burk igår och åt upp med sked. Billigt och som sagt sååå gott.

 

Såhär underbart vacker var jag igår när jag skulle ut och springa. Hatar mössa!

Jag hoppas Oscar inte läser min blogg, för något säger mig att han inte kommer gilla att jag la upp denna bilden.

Älskar dessa oerhört sexiga nördbrills.

Och viktor, modellen han själv, vet hur man lägger av ett smile!


Tjena mellan bena!

Guud, jösses, va trött jag var idag! Jag väcktes vid tolv, men var så trött, så efter middagen stupade jag i sängen igen och somnade till halv tre. Lyckan!


Sedan blev det träning i skogen. Lite kladdigt och mysigt, men det gick bra. Nu ska jag till Oscar för att träffa honom och viktor, så det kommer bli toppen! Bye bitches!

Nyårslöften!

Just det ja! Jag har ju faktiskt aldrig haft några nyårslöften, men nu ska det bli ändring på det. Här kommer dem:

 

1. Plugga som bara den, bli fruktansvärt högintellektuell (heter det så?) och få mina betyg att slå i taket.

2. Träna mig värsta vältränad, bli grym i friidrott och få snyggare kropp!

3. Sluta med att försova mig varje dag till skolan, så jag kan lägga ner mer tid på mitt utseende och se fruktansvärt fantastiskt bra ut, varje dag!

4. Köpa min drömskjorta.

5. Spara pengar till någonting (har inte kommit på vad än).

6. Och sist men absolut inte minst, ha underbart roligt detta året!!


Motorsåg? På nyårsafton?

Riktigt härlig nyårsafton i år! Det hela började hos Michelle med trerätters. Helt underbart god mat! Sedan någon gång efter nio bar det av mot Alvina där det var fest. Strax innan tolv gick vi fram till stan med bubbel och allt för att fira. Synd bara att vi sprutade skumpan två minuter för tidigt, men annars så var det riktigt lyckat. Kul att se hur fulla alla var. Jag bara längtar till att få berätta för dem allt de gjort. Underbart! Sedan blev det lite struligt när någon blev nedslagen, någon kom med motorsåg och skulle såga ner granen och polisen kom. Så strax efter ett gick vi tillbaka till Alvina där vi fortsatte festa. Tack för kvällen/natten allihopa!

RSS 2.0