fettisdagen?

alltså jag trodde det var fettisdagen idag, men det fick jag ju reda på lite senare att det inte var. men vad jag har frossat idag! jag åt tre semlor, och det är ju liksom typ mycket, så nu blir det inte fler semlor förrän 8 mars då den riktiga fettisdagen är.

idag var jag med rasmus, pauline och sandra. det var riktigt trevligt. sedan stack jag till träningen vid halv fem, men jag var inte alls sugen på att träna. jag trodde jag skulle somna under hela träningen.

dessutom ber jag om ursäkt för att det blir så mycket sms-bloggande nu, men det beror på att ajg inte har ork eller tid att starta datorn hela tiden och göra ett inlägg, speciellt inte när mitt internet dampar!

nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig ( om jag inte fastnar framför två och en halv män ).
godnatt!

Solsidan är ju verkligen bara så bra! Prog...

Solsidan är ju verkligen bara så bra! Programmet är ju helt genialt! Ove är ju bara för skön, men vad jag stör mig på honom! Min dag har sett ut såhär: gudstjänst, tv, dator,äta, dator, tv, solsidan. Så himla skönt! Men nu ska jag nog titta på nån bra film. Jag såg på watchmen förut, men den var väldigt konstig faktiskt. Jag har hört att man ska se på den flera gånger för att förstå den. Men nu blir det att se på en film jag förstår ;)


sanart mätt

nu har jag jättebråttom för att jag ska träna i falköping, så jag ska åka bussen dit. jag är fortfarande inte mätt så jag får ta med mig två toast-mackor. så gott så!

hejdå

Nu är jag så himla trött efter att ha plug...

Nu är jag så himla trött efter att ha pluggat lite engelska så jag tänker gå och lägga mig. Om ni undrar varför rubriken blir så konstig så beror det på att jag smsbloggar. Godnatt allihopa!


Just nu sitter jag hemma hos Oscar och spe...

Just nu sitter jag hemma hos Oscar och spelar wii. Så trevligt så! :-)


the ketchup effect - hip hip hora

nu är jag jättearg över att det inte går att köra in videoklippet i min blogg, men därför länkar jag istället:
http://www.youtube.com/watch?v=Twq7Hmp41W4

det är ett så himla skönt klipp!

min paprika planta växer!

jag är fortfarande jättetrött, även fast jag sov till klockan tolv.

när klockan var halv två stcak jag till backen och åkte lite skidor. jag kände att det var dags nu, men när jag kom hem blev jag ännu tröttare än jag var innan.

ikväll ska jag ha filmmaraton.  det är när man ser på minst tre filmer samma kväll/natt. de planerade filmerna är:

hip hip hora - typ om en tjej som blir full och några tar kort på henne när hon är naken och bilderna sprids.
never been kissed - med drew barrymore. tror det var en komedi
superhero movie - en parodi på bland annat spindelmannen.

faktum är att jag har sett alla filmer utom "never been kissed" men det var ett tag sen, så det blir nog bra ändå :)

Haha, vi alla har precis dansat zumba i tj...

Haha, vi alla har precis dansat zumba i tjugo minuter. Man var kanske inte jätteduktig men kul var det!


Nu ska vi snart spela ett spel allihopa :)...

Nu ska vi snart spela ett spel allihopa :) jag tror det hette "med andra ord" eller något. Vi spelade det innan och det är jättekul så det blir nog bra Godnatt på er tröttisar!


jag hatar min vackra tandställning

idag i skolan så lossnade ståltråden i min tandställning så jag var tvungen att åka ner till tandläkaren och fixa till det. då är jag så glad på min räls!

om bara en kvart sitter jag i en bil till familjen lemcke (stavning). vi ska äta lite middag där och ha det hur trevligt som helst. så nu har jag duschat och plattat håret och gjort det ena och det andra. det är så härligt att känna sig fräsch och snygg :P

vi får se om jag har tillgång till dator där, annars kanske jag sms-bloggar, men vi får se. vi hörs.

bad idag

Adela sa precis: ditt wax ser ut som honung. Loppan sa: det är fullmåne nu och den syns jättebra.
alltså det gör den. den är jättestor!

om bara två timmar ska vi ha bad (tror det är om två timmar). frågan är hur jag ska komma dit. antingen fryser jag ihjäl när jag går och hamnar i ett dike - död. eller så cyklar jag och halkar och dör på det sättet. vad är bäst?

mcdonalds, där vill jag va!

nu vet jag vart jag vill praoa!!! (hur stavas det egentligen?). jag vill praoa (stavning) på mcdonalds ju! för att ett utav mina mål i livet, alltså något jag inte tänker dö utan att ha gjort, är att ha jobbat på mcdonalds. det skulle ju vara asnice! tyvärr känner jag ingen, men jag kan nog fjäska in mig ändå :P

godnatt

apelsiner är goda och är fulla av vitaminer!

tråkig dag i skolan - som vanligt, så det finns inte särskilt mycket att berätta om det.

sedan så var det att snabbt äta när jag kom hem för jag skulle träna i falköping. jaaa, vad finns det mer att säga om dessa tråkiga vardagar? jo jag kan säga att jag fick ett psykiskt sammanbrott i skolan idag på grund av att jag kände att jag inte var tillräckligt "uppklädd". haha funderade på att sticka hem och byta om under håltimmen, men det orkade jag inte så jag fick fortsätta ha ryck.

när jag kom hem efter allt så poppade jag popcorn och tyckte jag var jätteduktig!! till det blev det blåbärssoppa. är man nyttig eller?

men nu ska jag äta lite flingor eftersom jag är hungrig hela tiden och inte vill gå och lägga mig med en kurrande mage. godnatt till er som ska sova!

efter konfa är polly är gott

med en fin, röd påse polly i handen sitter jag och kollar på plastikkirurgerna. men jag känner att det var lite ointressant så det blir nog inte särskilt långvarigt. dessutom ska jag bara be om ursäkt för att jag äter godis på en vardag, men alla syndar ju ibland, eller hur?

vad ska jag göra nu? äta lite havre fras kanske? jag tror nog det blir så.

ingen träning idag

När jag kom hem kände jag att jag mådde lite dåligt. Inte att jag mådde illa, men dåligt. Eftersom vi har ett musik-prov imorgon och ett prov till nästa vecka + en del läxor, så gjorde det att jag inte tränade idag. Det var lite synd för jag vill verkligen träffa alla, man jag kände att jag orkade verkligen inte.

Nu ska jag äta lite hamburgare så ska jag läsa lite till sen. Hittade en ny, jättebra bok i biblioteket som de hade fått in idag, så jag är först med att låna den :D


ny bok

igår så läste jag ut "ondskan" av jan guillou eller hur det nu stavas. den var värsta bra!! tycker verkligen att ni borde läsa den.

jag har nämligen blivit väldigt bestämd över att jag ska börja läsa igen, för det var ett tag sen. tydligen hjälper det väldigt mycket i svenskan, dessutom måste jag läsa ut en bok nu på tre veckor så jag har väl inget större val.

för typ en och en halv timme sen kom hem från oskar där jag spenderade eftermiddagen och kvällen. mycket trevligt!

gudstjänst

nu bär det av mot stan för att gå i kyrkan, på gudstjänst. nu kanske det finns personer som tycker det är jätteviktigt att gå på gudstjänst och det kanske betyder mycket för dem, men för min del så skulle jag bli glad om jag bara slapp göra det. men problemet är att jag måste gå 12 gånger för att bli konfermerad, men efter idag har jag ju bara typ 7 gånger kvar haha.

sedan blir det att åka hem för att äta mat och efter det ska jag hem till oskar.

fett lugn dag

idag blir det förmodligen inte att göra någonting! hade massor av planer men orkar verkligen inte nu haha. så det blir att städa mitt rum, tvätta lite och sedan bara att sitta vid datan och kolla på film med en massa snygga skådespelerskor! :P

eurythmics - sweet dreams

helt klart så himla bra!! tror även det kommer ion en kossa i videon senare (?) :P


yazoo - don´t go


49 timmar

något som verkligen inte är likt mig är att igår så hade jag bara ätit 3 små youghurtar och pyttelite choklad på 49 timmar! detta gjorde ju att när jag var överlycklig över att jag kunde äta pannkakor så vräkte jag i mig. idag har det blivit lite likadant: jag har knappt ätit någonting, så jag tror jag kommer att vräka i mig nu snart :P

nu kom jag precis hem från min och mina småttingars träning. härligt att köra lite konditionsträning! nu så ska jag duscha så blir det nog att äta lite sen. mums!

ellie tog en fin liten bild när hon och nadja var här :D:D

28 timmar!

hej, nu har jag ätit någonting för första gången på 28 timmar!! det beror på min tandställning. jag har verkligen jätteont, och det gör ju att jag inte kan äta något.

nu blir det att läsa järnet. har en lite tajt planering. jag ska läsa ca 1200 sidor på tre veckor, och jag som hatar att läsa! önska mig lycka till :P

tandställning

okej, jag ska vara helt ärlig. min nya förändring är att jag har fått räls både uppe och nere! jag har aldrig känt mig så himla ful!! många passar ju i räls, men det gör ju inte jag! dessutom spänner det hur mycket som helst. jag fick ont bara genom att försöka borsta tänderna. undra hur mycket jag kommer gå ner de här tre åren jag kommer ha tandställning.........

nu blir det antagligen att plugga lite. ska verkligen försöka satsa mer på skolan nu. kände att det blev väldigt lojt och dåligt förra terminen.

 (bild innan tandställning såklart :P)


Sitter i en bil påväg hem från träningen i...

Sitter i en bil påväg hem från träningen i Falköping. Det är så himla skönt att vara igång och träna igen efter två veckors uppehåll! Det var typ 20-30 pers. Där! Jag tror aldrig vi varit så många (?). Men ha det bra så hörs vi ikväll igen :)


fel wax?

nu har jag precis stått med mitt hår i handfatet för att försöka få ut allt wax som rasmus kletade i mitt hår. det var kanske inte så smart att köpa wax för krulligt hår som knappt går ut! och man orkar ju inte duscha bara typ 3 timmar efter att man precis duschat.

imorgon kommer det hända något riktigt stort med mitt utseende! självklart kommer jag inte avslöja något, men, ni kommer upptäcka det nästan så fort ni ser mig...

godnatt

nu blir det att sova för mig. jag hade tänkt mig att vara pigg och allert imorgon, men med tanke på att två och en halv män är på TV lär jag nog bli uppe ett tag till ;)

godnatt (kanske)

haha bäst ju!


ronny och ragge

jag har nu suttit och kollat lite på ronny och ragge. det är ju ett helt sjukt bra program. haha tycker det är lite roligt att peter settman är med i ronny och ragge.

men nu är jag så trött så att jag nästan somnar framför tv:n. då känner jag att det är dax att gå och lägga sig.

sov gott!

äntligen är trötter hemma

det var en fantastisk dag idag! både frida och deras lag vann cupen och även killarna som är 96:or och 95:or vann. det var världens stämning. men jag fick bjuda en del på mig idag för att först träffade jag två tjejer som jag bara pratade med. det blev jag typ värsta mobbad för hahahah!
sedan så när jag skulle skrika fröjered för att heja så råkade jag skrika färjestad - och jag som är aik:are liksom! jo jag var ganska social idag om jag säger så... :P

tabbe

god morgon!

jag måste erkänna att jag gjorde världens tabbe idag. klockan är nu halv sex för att jag ska hinna duscha och allt, men jag blandade ihop tiderna och gick upp halv fem!! sen dess kunde jag knappt somna om och jag kunde knappt somna inatt heller så jag har typ inte sovit någonting. hoppas jag inte somnar i hallen bara, för det vore ju lite pinsamt...

halv sex

frida och deras lag spelade lika idag, men jag tyckte dem var förtjänta vinsten. de var mycket bättre än det andra laget, men de kom i alla fall till A-final eller vad det heter.

när jag var i skövde så gick jag bara in en snabbis på hm för jag hade hittat en jättesnygg tröja på rean. den kostade bara 50 spänn men var lite för liten. jag tror jag vände upp och ner på hela butiken 3 gånger för att hitta den i en större storlek, men det fanns tyvärr inte, så nu är jag lite sur.

imorgon ska jag till skövde igen för att kolla på innebandy. jag ska upp halv sex för att hinna duscha och göra mig i ordning!!! så ni som får sova till i alla fall nio borde vara nöjda :P

men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. godnatt :)


fixa mig

med en massa god mat i magen ska jag nu göra mig i ordning. har hur mycket som helst att göra eftersom jag ska till skövde och kolla på match där det är typ hur mycket folk som helst, och då kan man ju inte komma med ofixat hår!


gick upp halv ett, så skönt.

nu kurrar det i magen! så jag ska göra lite mumsiga fattiga riddare. jag har precis kommit på att fattiga riddare är lätt att laga, sött, och hur gott som helst. dessutom blir man mätt av det och det är den perfekta maten till alla dagens måltider, enligt mig då ;)

men nu tjatar pappa på mig att jag ska plocka ur diskmaskinen så jag tror att mina fattiga riddare blir uppskjutna lite.

nästa gång läser ni av en mätt linus.

nytvättad, vacker, härlig säng

en nybäddad säng med tvättade sängkläder slår aldrig fel, därför blir det godnatt för mig nu. ska sova riktigt länge imorgon och äta fattiga riddare som brunch tror jag. länge leve fattiga riddare!

sov gott allihopa.


ska sova!

kom hem efter att precis ha åkt skidor i falköping. det var verkligen så mycket roligare än i tidaholm! jag var jätterädd att jag skulle ramla och skada mig men jag ramlade inte en enda gång och kände nästan inte av ryggen, så det kändes jätteskönt att det inte gjorde ont.

nu har jag precis ätit lite tinade jordgubbar med socker. det var hur gott som helst.

eftersom jag har varit lite upptagen nu de senaste dagarna har jag inte kunnat sova någonting, så det ska jag ta igen inatt, eller ska jag kanske säga imorgon eftermiddag?

skada mig inte nu...

hejhej!

det blir att jag ska åka skidor idag istället för att åka till skövde, däremot tror jag att jag ska se någon av fridas andra matcher som går i skövde nu på lovet. det är alltid kul att se när hon spelar!
så nu ska jag snart bli hämtad för att åka, men det blir ingen snowboard idag eftersom jag fortfarande har ont i ryggen.

linus+snowboard=skada


twilight

jag, ellie och nadja kollar just nu på den tredje filmen av twilight. jag har aldrig kollat klart på den så vi får väl se om den är bra. alla twilight-fan har ju sagt att den är bra, men ärligt, det är väl inte så konstigt att dem tycker den är bra??

jag måste erkänna att jag har blivit lite film-galen. jag vet inte hur många filmer jag har kollat på under detta lovet. jag tror faktiskt jag ärvt det lite av pappa. han tycker också om att kolla på film.

imorgon tror jag i alla fall att jag ska åka skidor med oskar och amanda. sedan var det några fler som skulle vara med men jag kommer inte ihåg vilka... egentligen skulle jag med oskar och kolla på när frida och rasmus spelar innebandy i skövde, men så blev det inte nu, haha.

sov så gott så hörs vi imorgon igen.

panik.

asså jag har ju inte bloggat något alls idag så jag får ju lite halvpanik. ska snart lägga ut lite bilder bara.

i bilden nedan är jag kär!! denna är från JC och är sååå snygg, men den kostade 599 spänn och det tyckte jag var lite onödigt. men det var svårt att gå ut ur affären....



den var dem här byxorna jag köpte:

jesus, den var sorglig!

alltså fan, filmen var ju as sorglig ju! jag trodde inte robert pattinson skulle göra rollen bra, men det gjorde han verkligen.

imorgon blir det att sticka och shoppa med tjejerna i skövde. det är ju så tråkigt för i tidaholm finnns det nästan inga affärer och inget köpcentrum eller något sånt, så därför blir det skönt att åka iväg. får väl se om jag hittar något, men godis blir det garanterat ;)

vi hörs imorgon igen efter lite kort natts sömn.

Remember me. Den kollar jag på nu. Den sk...

Remember me. Den kollar jag på nu. Den ska tydligen vara gråtig men vi får väl se. Just nu är det en sexscen haha ;P


nadja och ellie = inga kort

de är typ fett tråkiga vad gäller att ta bilder! haha, de bara tar en hand för ansiktet, men jag ska se till att ni får se lite bilder ändå ;) men det är i alla fall riktigt kul att dem är här. det var så länge sedan jag träffade dem så det känns hur skönt som helst.

bumbibjörnarna

nu tittar jag på bumbibjörnarna med frida och ina som ska sova här. hade inte särskilt stort inflytande med vad vi skulle titta på men det duger. just nu brinner det i bilioteket och en viktig bok brann upp :P

nu blir det att ta något att dricka i ölglaset som pappa fick av frida i julklapp. det är vatten i väggarna på glaset, så när man har ställt in den i frysen blir det is och drycken håller sig kall.
yumm!

pepparkakor

hejhej!

idag så har jag faktiskt bakat pepparkakor! jag åt ungefär lika mycket deg som jag bakade med, men det blev en del pepparkakor ändå. just nu sitter jag lite vid datan och kollar runt. är jätteglad över att min syssling och hennes kompis kommer till mig imorgon. de kommer sova över i två dagar, så ni kommer få se en del kort, om jag orkar ta några :P

ha det bra så hörs vi sen.

svar på en fråga....

jag hoppas det är okej att jag lägger ut din fråga så alla kan se den (?)

Vad använder du för vax? jag tycker verklig om ditt hår!

eftersom mitt hår är så jobbigt har jag inte bara wax i det utan gör en massa andra saker också:
först ser jag till att blöta håret så att min morgonfrisyr går bort så att håret lägger sig ner. därefter fönar jag hela håret så det blir torrt. sedan tar jag i mousse och fönar håret igen. sedan plattar jag hela håret, och efter det tar jag i det här waxet som heter MURRAYS SUPERIOR, HAIR DRESSING POMADE:



hoppas du är nöjd med mitt svar :D

nu är jag arg!

det börjar med att man blir väckt halv ett med 10 nya sms och 8 missade samtal på mobilen, dessutom hade pappa försökt nå mig på hemtelefonen ett tag :/

dessutom är jag jättearg för att jag inte kan svara på era frågor som ni ställt till mig för allt bara krånglar, så ni vore jättesnälla om ni kunde tänka er att ställa frågorna igen, men som en kommentar i detta inlägg.

vi hörs.


southpark

det är ett så himla skönt program! först trodde jag det var något tråkigt barnprogram men det var det inte (bra exempel nedan). eftersom det är så himla bra tänkte jag att jag lägger ut ett klipp från youtube nedan:


frågestund!! ställ vilken fråga ni vill

klicka bara på länken för att kunna ställa en fråga eller se vilka frågor andra personer har ställt: frågestund


skadad - igen

idag åkte jag snowboard och det gick inte särskilt bra! jag ramlade och (vet inte hur jag ska förklara) gjorde som en volt fast jag var på marken hela tiden. hur som helst fick jag ont i ryggen så jag skadade om mig eller hur jag ska förklara. det är ju inte bra för om jag har otur kanske jag inte kan vara med på ungdoms-SM. så håll tummarna för mig.

ha det bra alla med ryggont! :P


ursäkta

det blev lite fel när jag skulle publicera en video sen nyårsafton. här kommer den igen.


the tourist

hejsvejs.

för tillfället sitter jag och kollar på angelina jolies nya film som hon spelar ihop med jhonny depp (stavning). den har varit lite seg men är ändå väldigt bra. det är ju bra skådespelare så...

om ungefär en timme så är jag i slalombacken. idag ska jag pröva att åka snowboard så vi får väl se hur det går ;)


äta eller ätas

jag var hos oskar karlsson ett litet tag nu på kvällen och kom hem vid ungefär halv tio tror jag. nu sitter jag och funderar på när jag ska till skidbacken imorgon. antingen går jag upp tidigt så jag hinner åka mycket, eller så går jag upp sent och sover ut istället. vi får se hur det blir.


patrik 1,5

det är en riktigt bra film. jag sitter och kollar på den nu. den handlar typ om två bögar som ska adoptera ett barn som skulle vara ett och ett halvt år, men de får en femtonåring som hatar bögar istället. haha lite rolig situation.

video från igår/inatt


bästa nyårsaftonen hittils :)

det var den verkligen. jag var lite galen som vanligt, men det roliga var att de andra också var det!! bilder kommer sen vi badade tunna och sedan kommer också filmer på när jag och frida dansar.
de mest spelade låtarna igår var:




(dansar till denna på filmerna som kommer upp sen, men det hörs typ inte eftersom vi sjunger ;))

RSS 2.0