Maginfluensa eller matförgiftning?

Klockan halv fem i morse vaknade jag av att jag mådde illa och spydde sedan två gånger. Frågan är om det beror på att jag åt en risifrutti, eller om det är maginfluensa. Jag tycker så synd om Michelle, för hon har också spytt och mår lika kasst som mig.

Nu har jag tagit en alvedon och hoppas på att äntligen få sova lite. Godnatt!


Haha, mobbare som jag är!

Det var en kul kväll igår! Jag träffade en massa roligt folk. Efter så följde Michelle med mig hem och vi somnade rätt så snabbt. Vi var helt slut efter all shopping! Kvällens höjdpunkt var helt klart när jag och Alex råkade snacka i telefon med varandra utan att veta vem vi pratade med (låter lite konstigt, jag vet).

 

Men kvällen ger ju nöje till framtiden också! Det kommer bli så kul att kunna mobba alla som var fulla och skämde ut sig. Mohahaha, det kommer bli sååå kul!

 

Dessutom har jag haft ganska kul med Michelle nu under dagen. Jag har en känsla av att hon kommer få en del blåmärken bara...


Sleepover with Michelle!

Idag har jag, Michelle, frida, Elma och mamma varit och shoppat i Jönköping. Kan ni fatta att bara shoppandet tog 6.5 Timmar!!!! Sedan var det ju resa på det. Jag hittade hur som helst i alla fall äntligen min blå skjorta, en jacka och en snygg t-shirt. Hade jag hittat min kamera hade jag uppdaterat med lite bilder.

Ikväll blir det fest på brygget med Michelle och lundqvist. Sedan sover Michelle över hos mig. Detta kommer bli en toppenkväll, om inte jag och Michelle däckar av utmattning på brygget...

Justin Timberlake!

Kan ni fatta att Justin Timberlake har en exakt likadan kofta som jag har eller? Jag blev ju bara helt sjukt glad när jag såg att kändisar också har H&M! Nu kan jag gå och känna mig stolt med den!

(Det är alltså den grå koftan på bilden under jag pratar om)


Guud, tänk om jag typ är beroende??

jag känner lite hur jag börjar bli beroende av att tugga på någonting. Detta gör ju att jag äter även fast jag egentligen är mätt. Tänk då ifall jag slutar träna, va fet jag kommer bli. Jag kanske slutar att leva med en vikt på 400 kg!?!? Nej nu blev jag rädd...

Ett nej är det nej?

Jag är lite stolt över att jag stickat min första strumpa i syslöjden. Jag ska bara göra den andra nu, och jag hoppas verkligen att det blir ett MVG på arbetet.

Sedan hände det något mer på slöjden. Jag frågade ifall Linn inte ville gifta sig med mig, eftersom jag bara älskar hennes skratt, men så blev det inte. Jag känner mig lite dissad...

Dagens två saknade personer är min syssling som jag inte träffat på en evighet, men som kommer på lovet. Dessutom är det Lisa som jag inte träffat på 8 dagar nu! Vi tränar ihop i Falköping, och missar den ena en träning blir det 14 dagar mellan gångerna vi träffas, eftersom vi bara tränar samma dag en gång i veckan. Usch!

Just det tjejer!

Jag tycker ju den här bilden bara är så fruktansvärt rolig! (För er som förstår engelska då, men det hoppas jag ni gör). Och för att analysera bilden så kan jag säga att den har ett budskap - ni tejer kan faktiskt inte skylla allt på mens/PMS! Hahaha!

 


Ni kollar väl på nyheterna?

Till alla er som uppdaterar er med att kolla på nyheterna så har ni nog sett att en 8-årig flicka dog av en gravsten som föll över henne. Det lite komiska med detta var att nu var det folk som kollade säkerheten på gravstenar på kyrkogården i Tidaholm. Det är jättebra, men ändå lite komiskt tycker jag.

 

Nu är det study time for me, och första stopp blir no-inlämning. Inget roligt alls!


Lady Gaga - Heavy Metal Lover

Jag älskar ju Lady Gaga som jag redan tror ni vet! Här kommer en låt som jag upptäckte genom en vän rätt så nyligen. Jag ber om ursäkt över att ni inte får musikvideon, men i gengäld är detta lyrics så nu kan ni alla sjunga med där hemma!


Jasså, har saxofoner blivit "hipp"?

Jag tror inte jag är den enda som märkt hur mycket saxofoner det börjar komma i nya låtar. Två exempel är "Mr. Saxobeat" (såklart) men också Katy Perrys "Last friday Night". Det är ju bara sjukt roligt när något "gammalt" kommer tillbaka. Det är ungefär som att 80-talets mode är tillbaka. Jättehärligt!

Men seriöst, ska du verkligen blogga då??

Jag stör mig lite på vissa bloggare. Nu påstår jag inte att jag själv inte gjort detta någon gång, men det är så jobbigt med de bloggare som skriver att det inte finns något att blogga om. Varför har man då ens blogg? Dessutom finns det alltid något att skriva om! Du kanske tog en ovanligt lång dusch just den dagen, eller snubblade på väg till skolan. Inga dåliga ursäkter godtas!

Jaha ja

jag känner mig lite populär när två tjejer gör high five efter att jag hälsat på dem... smickrande!

Linus is off!

Igår kväll var riktigt trevlig! Det var jag, Michelle och Philip Levinsson som träffades hos honom. Problemet var väl kanske bara att jag var lite luddig - jag var ju så himla trött! Jag sov nästan ingenting hos Lundqvist, så nu igår kväll hade jag huvudvärk och mådde illa, haha. Allt har varit väldigt roligt i alla fall!

Nu på morgonen fick jag ungefär hundra tusen sms från Michelle som försökte väcka mig. Hon skulle till Skövde och ville ta med mig. Jag fick lite fel reaktion av allt vibrerande och kastade nästan mobilen i väggen... Nu ska jag i alla fall till Skövde med henne, och det ska bli jättekul. I löööv presentkort på H&M!

Hallå, varför blir man pigg så sent??

Nu är klockan halv fem och ingen av oss är trötta. Med oss mena jag mig, Stina och Alexander. Vi har typ sett på film hela kvällen och bara haft det jättehärligt. Sedan så åt jag så mycket tacos att jag trodde jag skulle spricka också... Nu ligger vi i sängen och lyssnar på musik och snackar. Perfekt ju!

Min plattång är borta! Snyft!

Mamma stack iväg till Göteborg för några dagar sedan på en grej med jobbet, och kommer hem imorgon. Men det jobbiga är ju att hon tog med sig plattången! Nu får jag använda en jättebillig och kass plattång, och hur tror ni det känns? Inte bra i alla fall...

Dessutom har hon tagit med sig en massa andra grejjer jag behöver, bland annat en återfuktande sak till ansiktet. Inte okej!

Bildbristen har en orsak...

Jag antar att ni får damp på att ag inte lagt upp bilder på ett tag - det har jag med! det är som så att jag inte riktigt hittar min kamera, och det funkar inte att föra över grejjer mellan mobilen och datorn. Jag som har så mycket att visa er! Buhuhu...

 

Nu sticker jag snart till träningen i Falköping. Det ska bli härligt!


Dev - In The Dark

Varje morgon lyssnar jag på MTV, och det ger mig massvis av bra låttips. Så jag tänkte att jag får föra vidare den här låten (som faktiskt är riktigt skön) till er. Njut!


Ibland känner jag mig duktig!

Skolan tär på mig, jag ville bara säga det...

Idag fick största delen av vår klass damp på att vi får skäll för att vi inte gör våra läxor, men det beror ju på att vi glömmer av att vi har dem! Så nu har jag skapat en facebookgrupp för vår klass där jag ska försöka påminna alla om det viktigaste som händer i skolan. Självklart kan alla hjälpas åt genom att skriva inlägg och sånt, men är det verkligen så att det var smart att jag ska vara den "ansvarige"? Jag är ju den som brukar glömma allt...

Efter skolan idag följde Alxenader Lundqvist med mig hem och vi hade det jättetrevligt. Vi var ju faktiskt igår också, och då var även Stina med. Riktigt trevligt det med!

Nu tänker jag läsa lite i min engelska bok. Godnatt!

Mitt nya sko och klädmärke "FALCK"

Erkänn att ni, som mina bloggläsare helt ärligt tycker att jag borde starta ett eget märke! Jag tänkte att jag börjar designa skyhöga klassfulla pumps och även ursnygga skor till män. Sedan när alla vill ha mina skor börjar jag designa allt möjligt så som handväskor, kläder, parfymer, ja allt! Självklart ska det vara till både män och kvinnor, och mitt motto ska lyda "Be classy, be fashionable, be elegant - wear FALCK". Är det inte bara en superbra idé?? Min tanke är att det om några år kommer låta såhär på alla rikemansfester världen över:

 

- Oj, vilka fina skor du har! säger en tjej.

- Tack, det är Christian Louboutin, säger tjejen med de "snygga skorna"

Sedan kommer en annan tjej som råkat lyssna på samtalet och säger:

- Men hallå, jag bär ju skor designade FALCK.

Festens medelpunkt blir skorna som jag designat!!


What the f**k?

Nu har jag kommit hem från en otroligt härlig kväll hos Alexander Lundqvist. Vi kollade igenom lite bilder, tittade på den sjukt bra filmen Mr. and Mrs Smith och har pratat massvis! Sådana kvällar är bara hur sköna som helst.


Jag känner bara hur jag måste dissa något, och då är det två saker. För det första är det sjukt jobbigt att glömma av läxor så lärarna får damp (händer mig alldeles för ofta). Därav den andra saken; Lärare som är på dåligt humör. det är så jobbigt när dem tjatar om att de sitter och rättar prov hela tiden på deras fritid, men det ingår i deras 40-timmars vecka att rätta prov! Väljer man ett sådant jobb så får man skylla sig själv! Så, nu har jag avreagerat mig lite.

Linus Falck AKA Maria Montazami?

Jag har precis kommit på att alla utom pappa i vår familj använder samma jeansskjorta, haha. Fast jag tycker ju att jag bär den bäst, såklart (ironi). Den hade jag hur som helst på mig igår med jeans, en vit t-shirt, mina boots och min röda jacka, när vi åkte till Jönköping på hockeymatch. Tyvärr gick det inte så bra för AIK, utan de förlorade med 3-1 mot HV71. Men fruktansvärt kul var det! På kvällen träffade jag Michelle som fick sin present av mig.

 

Jag träffade min gamla lärare där bland nästan 7000 pers som var på matchen. Det var så roligt att träffa henne igen! Hon har fastnat vid att jag är "så lik" Maria montazami, och därav rubriken. Men jag känner mig rätt smickrad faktiskt som är lik en så härlig person som henne!


Ååh, abstinens!

Jag skadade mitt finger idag på träningen. Roligt va? Sen gjorde jag konstiga styrkeövningar på en hög plint blandat med balansövningar framför ett helt innebandylag på läktaren, som väntade på att jag skulle gå så att de kunde få spela deras match. Tur att jag har kvar min stolthet i alla fall!

 

Dagens abstinensbesvär är skor från Dinsko! Kolla in dessa snyggingar:

 

 

 

 


Jag fick precis reda på att vår familj lyc...

Jag fick precis reda på att vår familj lyckats få tag på biljetter till matchen mellan HV71 och AIK i ishockey på lördag. Det kommer blir så j***a kul! Det tråkiga är bara att jag inte kan träffa Elina, men vi får ta det en annan gång! Just nu hade jag tänkt att sova med en härlig känsla i kroppen av att veta att jag förhoppningsvis ska se AIK vinna på lördag. Hoppas hoppas!


Idag var alla nior på rudbeck för att koll...

Idag var alla nior på rudbeck för att kolla de program man valt. Natur är bäst!! (för er som undrar) Jag känner hur jag har fått ett visst behov av att bli ännu bättre i engelska. Det är jättekonstigt, och jag blir glad av att få jobbiga planeringar i ämnet. Sen när blir jag det? Vem är jag och var har den riktiga Linus tagit vägen??


Men snälla nån, skärp dig människa!

Den stora snackisen just nu är ju om gunilla Persson, som är med i Svenska Hollywoodfruar. Jag kan ju inte säga annat än att jag tycker synd om hennes barn. Enligt henne är det Gud som såg till att hennes barn spydde, vilket hon tyckte var bra för "då kommer allt ditt slem upp från halsen". Dessutom kan hon inte ens gå i de låga klackskor hon använder. Stackars barn!

Haha, att Sverige vann mot Holland är ju h...

Haha, att Sverige vann mot Holland är ju helt otroligt! Nu är visserligen jag inte insatt alls, men är inte Holland ganska mycket bättre än Sverige? Det är ju roligt att de vann i alla fall, för Sveriges skull, även fast fotboll för det mesta är helt ointressant för mig. Seriöst, en massa personer som bara sparkar på en boll. Nej, friidrott är mycket bättre!


Cougar Town <3

Efter ett flertal glas smoothies (ca en liter) så ligger jag framför Cougar Town och tänker på hur härligt det är att vara ledig från skolan imorrn. K-dag är livet! Problemet är väl bara kanske att jag vet att jag måste lägga ner hela dagen åt att plugga. Inte roligt!

 

Nu tänker jag fortsätta se på hur Ellie är precis som hon är. Godnatt på alla er som måste sova nu!


Låt ilskan bara komma fram Linus

Nu är Linus arg!!! Hur j***a svårt kan det vara att göra bra och roliga reklamer nu för tiden eller?? Det finns så många kassa, dubbade och helt korkade reklamer så jag tror jag storknar. Vill man få en vara såld så är bästa sättet att göra bra och roliga reklamer! Kolla på Ving till exempel, där Maria Montazami är med. Det är bra reklamer!

Jaaa du Lovisa...

(På facebook) För enkelhetens skulle är jag den fetstilade...

 

 

 

körvaskinn!!!!!


körvaskinn?


jaaa!


jaha, haha




asså vad är det dagens samhäklle inte fattar?
körvaskinn åt alla!


att vi vill ha bort körvaskinn tänkte jag skriva
för det gillar inte jag så du kan få det!



är du dum i huvet människa?!!!!!
körvaskinn är mitt köt och mitt blod!


om du nu inte menar att körvaskinn är samma som kondomer...


körvaskinn!!!!


då är dem nödvändiga!


körvaskinn är körvaskinn nu jävlar är jag sur på dig!!
jag snackar inte om någon jävla kondom körvaskinn!


jaha, för förr i tiden använde man tarmar till kondomer vilket man också använde som körvaskinn så du gillar det alltså?

 

asså linus! korvaskinn är körvaskinn!

 

(Diskutionen fortsätter fortfarande...)


Phineas and Ferb!

Kan ni gissa vem som precis laddat ner en ringsinal med Phineas and ferb??? Det är ju jag, jag som varit på semester! (skämt åsido, men erkänn att jag är cool som har dem som ringsignal?)

 

Jag tror jag har fått allergiska utslag av min NO-inlämning som ska in imorrn. Utslagen har nog kommit i form av den finnen jag fått i min panna......


Kräftor hos familjen Teike

Idag var det bara helt underbart att få sova ut! Sedan så har det sen dess bara varit att försöka plugga. Jag har ändå skrivit nästan fyra sidor handskrivet, men det är långt ifrån tillräckligt, haha. Jag kan skylla på pappa som kollade på filmen "Machete" vilket gjorde att jag var tvungen att se den. Sedan råkade jag baka lite också, så det blev inte mer än kanske en och en halv timme plugg...

Om en timme ska vi iväg till familjen Teike. Det var så länge sedan vi var där, så det ska bli trevligt igen!

Nämen Michelle, vart vandrar du??

Ikväll ville jag göra något! Så jag stack hem till Michelle, och strax efter åtta stack vi fram till stan och mötte upp Lisa Karlsson och Ellinore Wassenius. Vi stack sedan till ICA för att jag och Michelle ville köpa Brähmhults hallonjuice. Precis när vi bestämde oss för att köpa den tog en kärringjävel den sista!! Fattar ni, mina kära bloggläsare, att jag fick damp?!?! Så det blev Proviva istället...

Sen träffade vi på Hanna Mellberg också precis när jag skulle hem, runt tolv eller något sånt. Så ikväll har det varit riktigt trevligt, men det blir det alltid med dessa kära personer! Puss på er!

Idag har det varit en hemsk dag! Jag spill...

Idag har det varit en hemsk dag! Jag spillde ner mina vita byxor med kaffe! Då var jag verkligen inte glad! Idag har jag haft en mycket lång och speckad dag. Skola, vara tränare, träna själv, äta, plugga och sova. Ungefär som resten av nian kommer vara... (förutom helgerna då, haha) Nu ska jag sova med alla mina konstiga krämer i ansiktet. Godnatt!


Godnatt!

Idag har jag inte haft en enda minuts fritid! jag fick några minuter nu vid halv elva på kvällen, vilket är det enda, och självklart använde jag de för att blogga!

Första var det skola, sen var det direkt till Falköping för att träna, och direkt när jag kom hem var det äta och duscha för att sedan läsa (läxa i skolan). Så jag är så trött!

Nu ska jag få min skönhetssömn! Natti natti!

Beslutsångest!

Hur ska jag göra?! Jag måste ha bestämt mig idag för om jag ska köpa ziperallen...

 

Det roliga är att jag hatar folk som har onepiece eller ziperall egentligen, hahahahaha! Jag får damp på sådana som har dem på sig till skolan och sånt, seriöst, det är inget man har på sig till skolan. Det är lika mycket klädesplagg som min morgonrock!! (som jag är kär i). Jag vet att alla som har jumpsuits nu kommer hata mig, men så tycker jag, och ändå vill jag ha en. Hur går det ihop?


Ziperall, ska jag köpa den?

Usch, nu har jag beslutsångest! Jag och Michelle kom fram till att vi ville ha en ziperall, och vi hittade en jättesnygg och tänkte att vi köper likadana! Grejjen är bara att jag är lite pank nu efter att jag köpt mobil och kläder o.s.v. Men jag tror nog jag kan samla ihop pengar till att köpa den, haha.

Edit: Jag bara älskar ärmlapparna på denna (eller vad det nu heter). Jag vet att det var ett tag sedan det kom som en modetrend, som fortfarande håller i sig, men hur länge gör den det? Jag hoppas det håller i sig ett tag, inte bara ifall jag köper den, utan också eftersom jag har andra sjukt snygga kläder med ärmlappar, hahaha.

Shit, godis är min drog! :O

Igår orkade jag inte göra någonting efter Jönköping. Jag sov och sov och åt. Sen satt jag ändå uppe till halv tre eftersom jag är så smart, och sov till halv ett idag.
Meningen var att jag skulle ta bussen till Falköping för att träffa Elina Karlén och hennes kompis, men det gick inga bra bussar. Istället träffade jag Michelle och vi var ute och gick en del. Sen åkte vi med Anton och Robin i Antons epa också. Allt som allt blev det en bra dag i dag!


RSS 2.0