Jag är på semester och har inte tillgång t...

Jag är på semester och har inte tillgång till Internet och därför kan jag inte blogga nu på ett tag. Just nu fick jag reda på att Frida sms-bloggat från min mobil. Jag vet inte vad hon har skrivit, men eftersom hon är så omogen och är inne på att skriva en massa onödiga grejjer på alla mobiler hon kommer åt, så kan jag säga att allt som handlar om att jag runkar eller sånt är från när Frida tog min mobil. Annars får ni alla ha ett jättebra sommarlov! :D


Efter 15 min tittande på 'good luck chuck'...

Efter 15 min tittande på 'good luck chuck' åker staken upp, hörs imorrn när jag runkat klart babes. <3


Fy fan vad jag är kååt!

Fy fan vad jag är kååt!


Jeansjacka till kvällen

Såhär kommer jag se ut för kvällen. Jag är överlycklig att mamma hade köpt en jeansjacka på herravdelningen för några år sedan, för den som jag köpte för några veckor sedan lämnade jag tillbaka, men nu ångrar jag mig. Så det var tur att mamma hade en.

Dagens shopping blev ett wax som är helt otroligt! Helt klart värt 170 spänn.






Nyklippt och fräsch till grillkvällen!

Nu har typ hälften av håret klippts bort och jag känner mig nöjd. Det blev ett mellanting mellan undercut och det som jag hade innan, så det blev jättebra. Det kommer självklart bilder på min nya frisyr förr eller senare.

Om lite drygt 1 timme  kommer jag vara påväg till en grillkväll. Jag vet inte exakt vilka som ska komma, men dem jag vet är Emelie Johansson, Hanna Lundvold, Pauline Fagerberg och Alexander Lundqvist. Med sånna sköna personer kan inget gå fel!

Nu ryker håret...

Idag ryker håret. Jag kommer självklart inte snagga mig eftersom jag hade dött av att inte kunna ta i håret när jag blir nervös och inte heller kunnat rätta till håret i varenda spegel jag går förbi, utan jag ska bara klippa mig. Jag var riktigt sugen på att klippa undercut ett tag, men efter att jag fusk-testade lite hemma förstod jag att jag inte passar i det. Sedan har jag velat slinga mitt hår också, men jag vet inte om jag ska det. Alla mina vänner tycker att jag ska ha håret som det är, men jag vill variera mig. Vi får se om jag hittar lite inspiration nu under sommaren.

 


Linus <3 proviva

Okej, let's face it, jag bara älskar proviva! Så fatta va avundsjuk jag blev när min kompis pappa jobbar med proviva och får hem de nya smakerna 1 månad innan de finns i affären. Men jag får vara glad att det finns överhuvudtaget. Så idag köpte jag två Gott & Blandat påsar och sedan en liter proviva. Det är verkligen perfekt, och så mycket godare än läsk! Go gul kiwi och mangostan!

 


Hoppas grädden inte var gammal...

Idag åt jag jordgubbar och tänkte att "mums, va gott med jordgubbar!", men riktigt så blev det inte. Dem smakade ganska konstigt faktiskt. Det var ju så att jag kunde äta dem men det smakade inte som vanligt, även fast de var jättegoda utan socker och grädde. Nu när jag känner mig lite konstig i magen slog det mig att grädden kanske var dålig. Jag hoppas det inte beror på grädden, men man vet ju aldrig.

 


Skicka bilder?

Jag sitter här med en kopp cappuccino toblerone och funderar på om någon vet hur man skickar runt 200 bilder. Det blev aldrig så att jag, Ellie och Nadja fotade, men däremot så vill jag ha alla de andra bilderna som vi tog, men hur skickar man dem? Ellie kunde inte skicka så många på hotmail så jag har ingen aning. Aja, det löser sig nog till sist.

 


Shit, jag måste städa

Nu slog det mig, jag måste städa mitt rum. Linn Hermansson kommer hem till mig imorrn och då kan det ju vara trevligt att ha ett någorlunda fint rum i alla fall. Men nu orkar jag inte ta det, för nu tänker jag ta igen den sömn som jag missade när jag var med Ellie och Nadja. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon igen.

"Fuck her gently"

En av de mest spelade låtarna i Nittorp är helt klart den här. Den är ju sjukt bra och meningen med texten är ju också bra, eller? Tja, avgör själva:

 

You don't always have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right.. to do
Sometimes you gotta make some love
And fuckin' give her some smooches too.

Sometimes you've got to squeeze,
Sometimes you've got to say please
Sometime you got to say hey,
I'm gonna fuck you softly,
I'm gonna screw you gently,
I'm gonna hump you sweetly,
I'm gonna ball you discreetly.

Then you say hey I brought you flowers
Then you say wait a minute Sally
I think I got something in my teeth
Could you get it out for me?
That's fuckin' TEAMWORK!

What's your favorite posish?
That's cool with me
It's not my favorite but I'll do it for you.
What's your favorite dish?
I'm not gonna cook it but
I'll order it from Zanzibar.

And then I'm gonna love you completely,
And then I'll fuckin fuck you discreetly.
And then I'll fuckin bone you completely
But then I'm gonna fuck you haaaard.
Haaaaa-aaaaa-AARD!!

 


Sådär ja, nu sitter jag på bussen hem till...

Sådär ja, nu sitter jag på bussen hem till lilla Tidaholm med några sociala vänner på sms. De här två dagarna har verkligen varit sjukt roliga, men också läskiga. Jag och Ellie såg the grudge 2 nu på dan och jag skrek så jag fick ont i bröstet. Det var ju inte mitt stoltaste ögonblick, haha. Men nu ska jag fortsätta vara social med lite musik i öronen :)


Kaffesugen!

Shit, jag vet inte alls vad som har hänt med mig. För inte alls länge sen hatade jag kaffe, men nu känner jag ett visst sug efter det. Det konstiga är att jag tycker inte att det är jättegott, men det är ändå något med att dricka kaffe, känslan. Och sen blir man ju pigg också, vilket är perfekt nu när jag inte sovit så mycket. Så ikväll blir det en gaalen Linus.

Ny design!

Ingen har väl missat att jag har bytt design? Alltså helt ärligt, den jag gjorde för två dagar sen såg ju förjävlig ut. Men då kommer Nadja som en skänk från ovan och hjälper mig att fixa en ny. Så allt är hennes förtjänst, så ett stort tack till dig!
Jag tror att vi imorgon skulle fota lite. Vi får se om jag vågar ställa mig framför kameran, men gör jag det så kommer ni förmodligen få se lite bilder imorgon. Annars tvingar jag Ellie och Nadja att agera modell så jag får lite bilder att lägga upp i alla fall.

Jag är i Nittorp

Imorse tog jag bussen mot nittorp. Efter 3 timmar var jag äntligen framme. Här ska jag sova hos min syssling Ellie tillsammans med Nadja, så det kommer bli grymt! vi ska se på en massa skräckisar, bl.a. The Grudge, och jag är den som kommer skrika högst.
Vi badade i en sjö också. Helt sjukt hur det kunde vara så mycket kallare i en sjö än i havet. Men men, jag doppade mig i alla fall.

Jag, Elma, Casper, Emma, Felicia och Frida...

Jag, Elma, Casper, Emma, Felicia och Frida sitter på happy time och käkar pizza. Mums! Och med proviva mango är måltiden fulländad! :D


Casper is in town

 

 

 

Casper är en liten snubbe som jag träffade på bröllopet förra veckan. Jag kan ju säga att nu i efterhand tycker jag lite synd om honom, haha. Jag menar, jag är väl lite mer social och öppen än många andra och mina frågor är väl lite för, hur ska jag förklara, personliga(?). Jaja, han kan ju inte hata mig om han åker från Hjo till Tidaholm för att träffa mig och några andra :P Så det ska i alla fall bli jättekul.

 

 

Vem älskar inte att göra lite snygga poser?


Så slutar man åttan...

Det känns lite jobbigt på sätt och vis att sluta åttan. Det är hur skönt som helst att äntligen ha lov, men jag har lite ålderångest, vilket jag skrev om för några dagar sedan. Jag menar, snart dör man ju...

 

Efter själva skolavslutningen var jag med Amy och Zandra. Vi gick sedan och fikade ihop. Efter två bullar och en negerboll (förlåt för att jag säger negerboll, men det heter faktiskt så) så var jag ju hur sugen som helst på en french hot dog, så jag stack till Statoil och tog en sån meny. Därefter var det bussen hem för att sova. Vid halv sex så skulle jag sitta och pricka av niorna på deras avslutningsfest.

 

På kvällen var jag lite med Frida, Felicia, Elma, Emma, Clara och Ellen innan jag stack iväg till Maciek med Dommi, Weronika, Edyta och Mateus. Jag känner att det varit en lång och social dag där jag har hälsat på alla i min väg ;)


Ny header

Sådär, nu har jag gjort en ny header. Jag får ju lite damp av att ha kvar samma header för länge. Men jag måste faktiskt be lite om ursäkt över hur dåligt gjord den är och hur lite tid jag lagt ner på den. Dessutom liknar den vissa andra headers jag haft, men jag ville bara ha en ny just nu med bilder på mig, för jag är ju lite ego, hahahaha. Jaja, ni får helt enkelt leva med den tills jag gör en ny :P

Vaddå, som om jag inte kan det där?

Alltså, här kommer en sexåring i amerikanska talang, men det där kunde jag ju låååångt innan jag var sex år. Typ i alla fall.

 

 


Jag, Matilda och våra fans

Iadg var det ju som sagt det där racet i ån, ånaracet eller vad det heter. Det var rätt kul faktiskt. Efter det stack jag hem till Oscar och sedan tjänade jag lite cash genom att klippa farmor och farfars gräsmatta.Men innan det har vår klass spelat brännboll, kört twister och spelat kort och fikat på Mekka, så det har varit gött idag. Men det som var hur kul som helst var att en massa småttingar ville ta kort ihop med mig och Matilda. Så de bara måste vara våra fans, eller? :P

 

 


Gullig du är Ellie!

Först måste jag ju bara säga hur gullig min syssling är. Vi är verkligen sjukt lika, så träffar ni oss båda samtidigt får ni se upp. Jag kommer sakna dig helt sick mycket nu när jag åker iväg! men vi ses ju som vanligt på våra urspårade kräftskivor varje höst.

 

I söndags hade jag jättetråkigt, så då ringde jag Amanda och så stack vi till Skövde och shoppade lite. Jag kände att jag behövde tygskor nu eftersom jag bara har ett par. Så då tänker väl ni kanske att man köper ett par till, men så tänker inte jag. Jag menar, när man ändå är igång, varför inte köpa tre? Jag är sjukt nöjd med dem i alla fall och använde första paret idag.

 


Ellie gästbloggar

Hej allihopa Ellinor häär! :D

 

Eftersom min tråkiga syssling är så seg på att uppdatera hans blogg tänkte jag hjälpa till.

hm.. jag vet dock inte riktigt vad jag ska skrivaaa.. men iaf, jag är linus syssling som han tycker otroooligt mycket om :D Sen så är jag väldigt avundsjuk på hela familjen falck som åker utomlands nästa onsdag.. och när dom kommer hem sen så kommer dom vara cp BRUNNNAA! :( men men thats life!

Jaa.. om ni vill veta lite om mig så slutade jag nian i fredags! huur skönt som helst och jag ska börja på ljud och bildskolan i borås till hösten och läså jag kan utbilda mig till fotograf sen :D nä nu tror jag ja ska forstätta vara social med Nadja och Linus på skype!

ah just det, jag vill bara säga att Linus är den bästa som finns och att jag är OTROLIGT glaaad att han är min syssling!
pussss på er! / ellinor

Bröllop sen då

Jag började dagen ganska bra tycker jag. Jag gick upp vid 12 och åt middag, sen åt jag lite kiwi. Därefter har jag bara suttit vid datan och inte gjort nånting. Men snart måste jag börja göra mig i ordning, för jag ska på pappas kompis bröllop. Så från student till bröllop. Det kommer nog bli jättekul tror jag, jag älskar olika grejjer där det är en massa folk. Hur kul som helst ju. Men det finns ett problem; jag kände verkligen för att vara helvit idag, men sen kom jag på att man inte ska bära vitt på bröllop eftersom bruden har det. Så nu kommer jag väl se jättevintrig och tråkig ut, men det får ordna sig.

 


Kort från igår

Min klädesel igår. Snacka om att jag måste köpa nya finkläder!

Rasmus "skylt" eller vad man ska kalla det.

Rasmus precis efter utspringet.

Rasmus efter utspringet.

Ellinor sjunger för Rasmus.

Jag och Rasmus posar lite ihop.

Och den asgoda tårtan såklart!

vi var verkligen jättemånga där, ungefär 100 pers tror jag.


Guud, jag är ju nästan död!

Alltså, jag fyller snart femton. Efter det är det ju inte långt kvar till studenten. Sen är det ju inte långt kvar tills man är 30. Sen är det familj och allt, sen barnbarn och sen pension. Sen så blir det en massa golf och sen dör man. Fatta va kort livet är! Jag får ju nästan lite panik. Jag känner mig som en 45-årig gubbe som hamnat i en 40-års kris!

Kaffe, kaffe och cappuccino...

Min brors student var ju idag, så jag har spenderat många timmar i Skövde idag. Det var jättetrevligt och hur kul som helst. Många bilder togs. Men jag känner fortfarande att jag är trött sen jag varit sjuk, så det har blivit två kaffe och en cappuccino nu på kvällen. Så jag känner mig trött och hur speedad som helst på samma gång.

 

Jag måste säga att jag är riktigt glad över att ha träffat Rasmus nu igen. Det är synd att jag inte träffar honom särskilt ofta, så jag är glad över den tid jag får med honom, så att säga. Nu har jag ingen aning om vart jag ska plugga på gymnasiet sen, men blir det i Skövde kanske vi hinner träffas mer, vem vet.

 

Bilder kommer lite senare, för nu är jag så trött i huvudet att jag knappt vet vart jag är.

 


Nu är jag påväg till Skövde för att min br...

Nu är jag påväg till Skövde för att min bror tar studenten. Det gör att jag har fått ledigt från skolan idag, så lite lycklig är man. Jag hoppas bara att det inte regnar när vi ska stå ute, så jag håller tummarna!


Mattor på väggen

Idag har det varit en så jävla seg dag! Helt sjukt hur trött i huvudet jag är! Som tur är fick jag rasta hjärnan när jag följde med Stina hem efter skolan. Vi käkade baguetter och glass, såg på TV och pluggade lite till och med (värsta stolt!). Efter det följde jag med mamma och handlade mat och naturgodis. Jag känner mig så sjukt nyttig idag, haha. Men allt som allt har det varit en toppendag idag.

 

Dagens låt:

 


Eldsvåda

Nu ska jag berätta lite vad som hänt medans jag inte bloggat;

 

I tisdags var jag med Amanda Lemcke Ljungberg och Michelle Hjerp Holmén. Vi hade askul och så, och jag var helt slut på kvällen. Strax efter att Michelle åkt hem gick brandlarmet så Angelica gick upp för att kolla vad det var. Då hade det börjat glöda och brinna i en soffa, så vi fick hämta bunkar med vatten och släcka med. Det var jätterökigt och det gjorde att man inte kunde andas där uppe, så allt blev lite svårt. Allt gick hur som helst bra och det var som tur var bara soffan som blev förstörd. När jag kom hem var jag helt slut, somnade och sov 11 timmar innan jag vaknade för att gå till skolan.

 

Igår var jag med Amy och hennes storasyster Moa. Vi tog en fika på Mekka (stavas det så?) och sedan gick jag och Amy själva runt lite efter att Moa åkt hem. På kvällen var det klassmöte som jag skulle gå på så det gjorde jag efter.

 

Var försiktiga med varma glödlampor nu så de inte tänder eld på soffor!


Usch, va irriterad jag blir över att jag h...

Usch, va irriterad jag blir över att jag har så mycket att blogga om, men inte tiden till att göra det. Jag får försöka hinna med det ikväll, för nu ska jag till skolan. Efter drar jag hem till Stina och så får vi se vad vi gör. Ha en bra dag!


Nya shorts

Nu är jag redo att gå till skolan, i nya shorts! Då är man ju lite extra glad ;)


"Gurkdrink"

Jag kom precis hem från en mycket rolig dag med Oskar Sörensen. Ååh, va härligt det är att vara frisk igen och kunna umgås. Men jag kände att jag ville göra något mer innan jag kunde slappna av så det fick bli att göra lite gurkvatten, haha. Jag pressade gurka och blandade med vatten och silade och allt. Lite vardagslyx blev det i alla fall.

 


Faceeboook

Alltså, visst, man kan inte leva utan facebook men så himla roligt är det inte. Jag får självklart panik när jag inte varit inne på ett tag, men sen då? Man kollar lite vad som hänt och lite kommentarer och bilder men man orkar ju inte sitta vid fejjan och bara kolla i flera timmar. Ändå är det det jag ofta gör när jag kollar på TV, även fast jag tycker det är skittråkigt att se allas status flera gånger om. Att man aldrig lär sig!


Charlies änglar

Nu har jag kommit hem från Båstad. Jag är glad att jag börjar må lite bättre nu så jag är väl frisk snart.

 

Nu tittar jag, mamma och pappa på "Charlies änglar" som går på TV:n. Det är ju en del skådespelare och så som man känner igen, men hela filmen är väldigt överdriven. Men jag ska inte sitta här och säga att den är dålig när det är fjärde gången jag ser den.

 

 


Tänk att bo i USA...

Vem har inte någon gång velat bo i New York? Jag tittar på friidrott från USA nu och jag vill verkligen bo där någon gång i livet, och tröttnar jag är det ju bara att flytta hem igen. I alla filmer och tv-serier verkar det så härligt på något sätt. Bara i Vänner känner jag att jag vill dit. Engelskan skulle väl kanske bli lite svårt, men efter gymnasiet och det så borde man ju kunna flytta dit, det tror jag. Så vi får väl se om jag bloggar från USA om en stund.

Jag blir lite galen över att jag inte kan ta några av mina typiska, och som många skulle beskriva dem, fula ego bilder som jag annars är bra på att ta men inte lägga upp. Anledningen är ju såklart att jag ser förjävlig ut nu och ingen förtjänar den plågan att se mig just nu.

Glömde jag att säga att jag är i Båstad?

Jag tror jag glömde säga att hela vår familj är hos farmor och farfar i båstad. Mamma och pappa bor i husbilen, farmor och farfar i deras sommarstuga och jag och Frida i den lilla stugan. Jag tycker det är alldeles perfekt för då kan jag bara ta det lugnt och bli bortskämd.

Jag läste på nätet att man inte ska sola när man är sjuk och då håller jag ju på att dö! Det har varit jättevarmt här i Båstad och då får jag bara ligga i skuggan och blekna. Frida och pappa hade till och med stuckit ned till havet och badat och bada är ju knappast något för mig just nu.

The Exorcist

Häromkvällen såg jag en klassiker från 1973 (tror jag) nämligen Excorsisten. Det är ju en skräckfilm men jämfört med dagens skräckfilmer var den inte något jättespeciellt, men den är ju ändå ett måste. Den var ganska vågad så att säga - många "snuskiga" uttryck för att vara en så gammal film. Nu är ju det vardagsmat men då var det nog ganska uppseendeväckande. Här kommer trailern till den här häftiga filmen.


Körtelfeber

Jag ber så mycket om ursäkt över att jag varit dålig på att blogga nu, men i tisdags var jag på vårdcentralen för då hade jag varit sjuk i 10 dagar som aldrig blev bättre. Efter blodprov och sånt så visade det sig att det var körtelfeber och att jag nu inte får anstränga mig någonting, och jag får inte träna minst 4 veckor efter att jag blivit frisk. Helt sjukt!

Jag måste kanske erkänna att jag inte var så smart innan jag visste att jag hade körtelfeber. Man ska ju inte göra någonting men jag gick till skolan och tränade ändå för jag trodde ju inte det var något allvarligt.

Nu går jag på ipren, men igår hade jag 40 graders feber, körtlarna vid halsen är så svullna att de ser ut som gälar och halsen gör så ont att jag knappt kan svälja (och då ska jag dricka asmycket vatten!) Körtelfeber är ganska allvarligt egentligen, för om man har otur kan man få ligga på sjukhus, få blödningar under huden och mjälten kan brista. Så jag tycker lite synd om mig själv just nu :P

RSS 2.0