Grym kväll

Jesus va kul det var igår! Först hade vi förfest med alla naturare och det var så sjukt kul! Därefter drog alla till Dagnys. Jag kände verkligen att jag "röjde"! Efter lite dålig matteräkning kom jag fram till att jag dansade ungefär fem timmar och det kändes som att jag skulle dö. Om ni får se mig dansa förstår ni att det är jobbigt. Till sist fick jag typ andnöd och började må illa, haha. 
 
Okej, jag har typ sett världens bästa reklam, någonsin! Kanske dels kan bero på att hon som är med råkar heta Blake Lively och är så j***a snygg, men hela reklamen är helt underbar. Jag vet inte hur många gånger jag slutat med allt jag hållt på med bara för att sitta och få vätskebrist genom mitt drägglande mot tvn och mot henne. Underbar!
 
 

Fuck my life

Jag vart ju iväg på skol-SM i Växjö nu i helgen. Det har varit jättetrevligt att åka iväg med gänget och bo på hotell och allt. Dock gick det inte så bra för mig. Jag kom i och för sig tvåa (asnöjd med det), men jag var så inställd på att slå rekord och så gjrode jag inte det så jag blev rätt förbannad där ett tag. Ville typ slå ihjäl någon med ribban. Aja, nu börjar träningen på riktigt imorgon igen så det blir skönt!
 
Nu innan jag ska lägga mig måste jag kolla på Williams lista! I'm so excited! Don't let me down William, för gör du det så dödar jag dig!

My classmates are the best

Idag har vi en håla (snodde uttrycket från skånska klasskamrater, betyder alltså håltimme) på 3 timmar och 20 minuter! Så typ hela klassen har suttit och pluggat. Jag är nu klar med alla läxor och därför hinner jag blogga! Feel lucky!
 
Jag undrar hur mycket tid man lägger ner på att fundera över vad man ska ha på sig egentligen? Jag känner ändå att jag är rätt snabb med att välja kläder. Einstein var assmart! Han köpte bara exakt likadana kläder så att han kunde spara tid genom att aldrig behöva stå och välja kläder. Smart, men jag skulle mått dåligt med min vision om att aldrig ha samma outfit på mig på samma vecka...
 
 

Vinterjackan är på och mitt liv blev fulländat

Helgen har varit rätt så grym! I fredags träffade jag Michelle och vi pluggade lite och såg på film. På lördagen gjorde jag blåbärspaj och vaniljsås med vaniljstång och hela tjottaballongen i. Det var nämligen lite kalas för Frida. Det blev dock lite mycket sås... Runt tre liter närmare bestämt... Men gott blev det! Senare på kvällen kom Stina och hämtade upp mig då det var dags för en liten klassfest vid panka. Mysigt blev det, synd att ljudet inte funkade bara!
 
Igår gjorde jag inte ett skit. Jag försökte plugga lite men det gick inte så bra, jag bara tog det lugnt hela dagen istället. Jag får skärpa mig nu!
 
Nu imorse var sista droppen droppad! Nu har jag fått nog av kyla och har därför bytt upp min gamla höstjacka till min gamla vinterjacka! Wihoo, my life is wonderful!

Jag önskar jag vore ett majs

Nu är jag lite sådär småirriterad. Det kan bero på mitt damp, adhd, add eller annan psykisk sjukdom, eller också så är jag bara en allmänt labil person. Det är då jag önskar att jag vore ett majs. Jag kunde sitta och växa där i solen, sedan ätas och åka runt i hela avloppssystemet, resa runt i världen lite innan jag kanske bildar en ny planta. Härligt liv!
 
Jag har fått en ny kändiscrush! William Spetz såklart, fast jag har i och för sig alltid varit lite kär i honom. Men nu ska jag och Michelle dräggla över honom på youtube. Natti natti!

Mums, pepsi!!!

Nu börjar jag snart bli desperat. Att man måste plugga varje dag är inte riktigt min grej, haha. Så nu sitter jag här igen, i skolan, på rasten, och pluggar... Men igår gjorde jag en asbra sak! Jag pluggade först i lite mer än två timmar och sen unnade jag mig lite filmmys. Jag såg "The Avengers" och den var riktigt bra! Jag drack ju självklart pepsi och åt choklad till, haha!
 
Nej men nu ska jag koncentrera mig på min samhällskunskap. Usch! Hejdå!

Äntligen onyttig igen!

Den där sockerdiet-grejen orkade jag inte med nu längre. Jag syndade lite i fredags och blev så lycklig att jag bestämde mig för att börja äta massa socker igen. Underbart!
 
Igår hade vi ju en kräftskiva hos oss. Det blev riktigt kul till slut! Vi "barn" släckte ner i vardagsrummet och satte på en massa musik och satte på blinkande lampor på allas iphones. Låter grymt töntigt men kul hade vi i alla fall! Jag kände att jag behövde lätta lite på mitt dansbegär.
 
Idag lekte jag lite med Oscar. Mycket trevligt var det! Grymt skönt att jag har kunnat umgås med så många denna helg då jag ändå går natur och är förberedd på att inte göra annat än att plugga. Men nu ska jag sova. Tagga sovmorgon imorgon!

Mums mums på maten jag inte får

Hallå! Jag sitter här och "pluggar" med Alex, Stina, Tove och Eveline. Trots att alla är naturvetare så gör vi inte ett skit. Hmm... Men från det ena till det andra så hade jag med mig massa pengar idag så att jag kunde köpa massa mat, men då kom Eveline och typ snodde mina pengar för att jag skulle betala för förfesten som ska va innan Ållefestare. Det kommer bli grymt by the way, men mat får jag inte. Jag kommer väl gå bananas som vanligt och det är ju det som är det roliga!
 
Hej igen mitt kära, hemska liv. Jag vet att jag inte gjort dig rättvisa nu när jag suttit och bloggat istället för att plugga. Jag ber om ursäkt och ska gottgöra dig genom att nu gå på min spanskalektion. Hejdå!

Bad boy

Idag har det varit riktigt stressigt! Jag har haft sådan träningsvärk att jag trodde jag skulle dö på min väg till ladonk (alltså mitt egna smeknamn för mcdonald's). Där åt jag så mycket att jag nästan dog. Sedan efter det var det idrott och det var först då som jag dog på riktigt. Tack gode gud att Jesus återupplivade mig!
 
Idag har jag bakat bröd eftersom Domi, Maciek och Eva var här och fikade. Det var jättetrevligt! Två limpor bröd gick upp i rök, undra vart de tog vägen...?
 
Nu sitter jag och mår så dåligt över att jag inte kan komma på Magdas inflyttningsfest på lördag! Vår familj har vår årliga kräftskiva samtidigt och jag förväntas vara med. Det känns så dumt när jag alltid blir bjuden på alla fester och så och jag får säga nej så ofta. Jag hoppas ingen av de som kommer läser min blogg då jag inte ens kunnat med att berätta detta än. Säkert ingen big deal tycker ni men jag känner mig elak!

Mums på dig Maria!

Var det ett eller tre år sedan jag bloggade nu? Typ hälften av alla gånger jag ska blogga så händer det ofattbara! Internet fungerar inte eller andra liknande problem. Är det gudarna som säger åt mig att sluta blogga? Tur för er att jag faktiskt heter Linus Falck och inte tänker sluta blogga, haha.
 
Idag har det varit en underbar dag, för idag hade jag nämligen trippelträning. Det var riktigt skönt! Dessutom blev det rekord på tyngdlyftningen och jag har fått en massa plugg överstökat. Yummy mummy!
 
Nu ser jag på Svenska Hollywoodfruar. Typ det enda och det mest underbara programmet jag ser på just nu. Maria är så underbar att jag vill gifta mig med henne. Hennes kompis Mindy är ju hur härlig som helst också. Vilken trio vi skulle bli! De andra i programmet är ju dock diskutabla...

RSS 2.0