Tagga Jönköping imorgon!

Imorgon blir det att gå upp tidigt. Halv åtta ska vi åka från Tidaholm mot Jönköping. Det är som så att min syster frida ska spela innebandy cup så då följer jag med för att sitta på läktaren och skrika "heja Fröjered" (vilket en gång av misstag blev att jag skrek Färjestad, så det mobbas jag för nu). Sedan ska jag nog shoppa lite också. Jag fick ju ett presentkort på HM av min underbara bror! Och sist men inte minst ska jag träffa Axel Berg och Andrea Christensen! Så det kommer bli en toppedag imorgon!

Roshana är vidare!

Min lilla älskling är vidare i Idol, och det känns så jävla bra! Och som ni alla vet känner ju jag nästan henne (hahaha). Videon nedan är från igår, eftersom det inte finns en video på när hon sjöng idag än. Grym är hon!


Visibly clear, för mig till perfekt hy!

Idag var det sista dagen på VB, vilket var både skönt och lite synd. Det har ju verkligen varit en chill vecka, men jag orkar bara inte med att skriva mer.

Igår fick jag damp på min hy, så därför stack jag in på Apoteket och köpte två produkter av Visibly Clear. De ska vara bra har jag hört så jag hoppas verkligen dem är det! De var rätt billiga, 140 kronor för båda två. Det blev en skrubb och en ansiktsmask/rengöring (fungerar som både och), och båda två ska tydligen förhindra finnar och speciellt pormaskar. Så nu vill jag verkligen se stora resultat, med tanke på hur mycket tid jag kommer få lägga ner varenda dag för att skrubba och göra ansiktsmasker!


Kul att bloggläsar antalet är påväg uppåt!

Idag sprang jag Lövloppet i Falköping. Så det var en massa grejjer på torget där också, så det var rätt kul faktiskt. Jag träffade massvis av vänner och sprang med underbara Lisa och Gusten. Loppet var på 4 kilometer och det gick ovanligt lätt, så jag är glatt förvånad.

Men nu ska jag sova så jag orkar med sista prao-dagen imorgon. Godnatt och sov så gott!

Vad har hänt med sms-bloggningen?

Igår orkade inte jag starta datorn för att blogga eftersom jag precis skulle sova, så då tänkte jag slänga iväg ett litet sms-inlägg istället. Jag vet inte vad som hände, men det har inte kommit upp i alla fall, vilket var synd. Att mms-blogga har inte funkat för mig heller...

Ännu en dag har paserat på min arbetsplats - Västgötabladet. Jag och Julia praoar där ihop, och det är helt okej allting faktiskt. Jag är glad över att ha Julia där som gör allt lite roligare!

Här sitter vi på facebook, eftersom vi jobbar slaviskt på VB!

Edit: Jag bara älskar Brämhults (stavning) hallon juice. 31 % krossade hallon är drömmen!

Lilla Filippa Bark är tillbaka!

Jo, som rubriken antyder kommer Sissela Benn tillbaka i TV-rutan. Hon kommer synas i programmet Robins tillsammans med Björn Gustavsson. De har valt att sammanföra bådas roller som Filippa Bark och Benjamin. Båda två är ju helt störtsköna och jag bara längtar tills det har premiär lördagen den 1 oktober!

 

Filippa pratar om sex och om rabies-Johan. Den som inte tittar är galen!

 


Linus <3 Maria Montazami

Jag är ju helt såld på Marre Monta alltså! Hon är ju helt suveränt skön! Jag blev såå avundsjuk på Matilda när hon hade sett Maria komma "trippande lite grann som en glänsande själ i sina high heels". Det är ju tur att hon kan titta ut genom träpinnar, promenera i öknen och putta lite lätt på golfbollar, för annars hade vi ju inte haft vår underbara Maria. You go girl!

 

 


Afrojack feat Eva Simons - Take Over Control

Låten jag drogar lite smått just nu är denna. Första gången tyckte jag den var (på ren svenska) förjävla dålig, men ju mer jag hör den ju bättre blir den. Så här kommer den!

 

 


Hanna älskar mat!

Nu ikväll har vi haft en liten kräftskiva för att fira Fridas födelsedag. Sedan skulle egentligen på en fest hos Elina, men den blev framställd, så det blev filmkväll hos Patrik istället med Pallan, Hanna, Emelie och givetvis Patrik. Det var riktigt trevligt! Vi såg på Shutter Island och Just go with it. Just go with it är ju bara helt sjukt rolig, medans Shutter Island gör att man blir psykiskt rubbad. Man bara måste se båda två!

 


HM, mitt älskade HM!

Bara för er som undrar kan jag ju tala om att typ halva min garderob (kanske snarare 30 % men ändå) är från HM. Jag verkligen älskar den affären!

 

Idag när mamma och Frida kom hem från Skövde hade de med sig en skjorta åt mig (bild nedan) som jag har kärat ned mig i nu. Dessutom hade hon köpt ett par byxor till pappa som inte riktigt passade, men på mig satt dem perfekt. Hur underbart är inte livet då? Man kommer hem efter träningen och har fått en skjorta och ett par jeans utan att ens göra nåt.

 

Sedan var jag ju i Skövde i helgen och såg ett par skitsnygga läderbyxor som jag tyckte frida skulle köpa. Det gjorde hon, och bilden på dem finnns nedan.

 

Nytt: Skjorta och jeans






Fridas otroligt nya snygga läderbyxor!



Företag för en dag (y)

Vi hade ju företag för en dag idag. Det gick skitbra för mig och Adela! Vi sålde för 760 kr och jag fick själv en vinst på 295 kr att ta med hem (efter att alla utgifter var betalade). Så det gick riktigt bra. Alla på skolan var helt galna och köpte som bara den. Att tjäna nästan 300 kronor på ett skolarbete är ju helt okej!

Min underbara mobil!

Jag har fått min underbara mobil nu! Jag är så himla lycklig! Nu återstår bara frågan om ifall jag ska skaffa spotify premium eller inte. Känns lite onödigt att slänga ut 1200 om året om jag inte använder det, men vi får se. Det vore ju rätt gött, så det kan nog mycket väl bli att jag skaffar det.

Kakor kakor...

Just nu håller jag på att baka 80-100 drömmar. Alla nior på min skola har ju företag för en dag, och då ska jag och Adela sälja kakor och varm choklad på torget och så, så jag har bakat i ca 3 timmar nu hittills, och det tar ungefär en timme till...
Som tur är får vi ju ta all vinst själva, så några hundra hoppas jag på i alla fall.

Jag känner la henne! Eller...?

Jag hoppas att alla ni idol-tittare vet vem Roshana Hoss är? Jag tycker ju att hon är rättså grym, men det är ju inte bara det som gör att hon är min favorit. Det råkar vara så att hon är vän med min kusse uppe i Stockholm. Då känner ju jag typ henne, eller?

 

 

 


Har beställt ny mobil!

Nu är min mobil påväg! Den kommer imorgon eller på onsdag och jag dör av längtan! Igår natt drömde jag om mobilen två gånger! Två gånger!! Så för min egen hälsas skull hoppas jag att den kommer imorgon...

 

Samsung Galaxy S Plus


Jag är sjuk!

Hallå allihopa! Jag har blivit sjuk! Har mått rätt kasst idag, men börjar bli lite bättre i alla fall. Förmodligen kommer jag gå till skolan imorrn, inte för att jag är frisk då utan för att jag inte kan missa 6 lektioner, så det är bara hoppas att jag mår bättre då.

 

Ha det bra alla friskisar!


Kläder från HM! (såklart)

I lördags shoppade jag lite smått på min mest älskade klädaffär HM. Det blev ett par skor och en kofta/cardigan (eller va det nu heter?) Så sen dess har jag ju varit lite uppåt. På kvällen var jag med Michelle, Karl-Anton, Lisa Karlsson och Ellinore. Riktigt trevligt var det!

 


Iphone??

Nu när ni har startat datorn och sökt på min blogg är ni självklart intresserade om hur min dag har varit. Den har varit rätt okej faktiskt, lite stressig bara. Vi fick sluta halv två idag för jag var klar med spanskan så det var najjs. Så efter det satt jag och snackade med Alexander lundqvist ett tag tills hans buss kom. Klockan tre hade jag träning för mina små som också gick bra.

Nu har jag duschat och gjort mig iordning för Frida ská va med en massa folk hemma hos oss ikväll så jag blir utkörd. Vad passar då bättre än att tillbringa lite tid med Michelle?

Ha det gött alla!

Dessa j***a övningar...

Som mina bloggläsare vet ni väl om hur arg jag var när det gick så dåligt på ungdoms-SM nu för några veckor sedan? (vet ni inte det så får ni skärpa er!!!) Så nu har jag börjat träna på "riktigt" och det hoppas jag verkligen ska ge resultat. Jag hoppas på att hoppa 1.90 nu i vinter. Det gick ju rätt bra på idrotten där jag hoppade 1.82. Video finns här ----> http://www.facebook.com/photo.php?v=279968605362028&set=t.1498311864&type=3&theater.

 

Men nu har jag fått lite övningar som jag ska göra tre gånger om dagen!!!! Jag tror jag storknar. Hur kul är det att göra det på morgonen? Och sen att man ska göra det ytterligare två gånger den dagen? Men om det ger resultat är det ju värt det. Gör det inte det får jag damp!


Jordgubbssmothie är livet!

Idag har det varit en lite halvt panikslagen dag. Tre lektioner har gått åt till två prov. Jag slutade vid tre och stack då hem till farmor och farfar för att äta lite. klockan fyra agerade jag som vanligt tränare och vid halv sex hade jag min egen träning. Vid halv åtta bar det av hem till farmor och farfar igen för att äta lite igen, och sen kom jag hem vid halv nio. Mycket fritid jag har va?

 

Men min belöning för denna hektiska dag blev en riktigt god hemmagjord jordgubbssmothie!


Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera

Okej, this song is making me crazy! Den är verkligen bara så goo.

 

 


Cp hår (ska det vara särskrivning??)!

Okej, nu har en hel helg passerat, och det har den gjort på ett mycket roligt sätt. Fredagen var mysig med bara familjen och film, lördagen med kräftskiva och dagen idag spenderades med Gossip Girl och därefter Rasmus och Oscar.

 

Men nu kanske ni undrar, varför är Jag uppe vid halv två och bloggar? Jo, jag är ledig imorrn, wohooo! Nån A-dag eller nåt så jag är i extas just nu och kan fortsätta nörda i Gossip Girl och Harry Potter. För man måste väl få vara lite nörd ibland?


Jag har ont i halsen -.-

Efter tolv timmars sömn börjar jag nu städa i ordning mitt rum för vår årliga kräftskiva! Är det tredje eller fjärde året nu? Hur som helst brukar vi ha hur kul som helst, både vuxna och "barn", även fast det spårade ut ganska totalt första året... Men men, kul var det!

Linus' tight ass!

Okej, just to make clear, den här bilden togs ju för att vår klass hade spexkort. Men ni måste ju alla erkänna hur sexig jag faktiskt är i detta. Eller inte...

 


Just nu dampar mitt internet loss totalt, ...

Just nu dampar mitt internet loss totalt, men jag fortsätter blogga så snart det funkar igen!


RSS 2.0